Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 23:02

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1995 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 100  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. II
MesajScris: 22 Oct 2009, 14:16 
Diva

elyt1000 scrie:
serene asa e in romania,trebuie sa astepti dupa toate babele si mosi la dr......daca e ceva care imi place aici este faptul ca iti faci programare la medicul de familie si intotdeauna se respecta ora si persoanele in varsta isi asteapta randul cumintei

vai da era sa'l iau pe un mos la bataie ieri de nervi ...adica mosul era foarte indignat si imi vorbea urat ca de ce nu il las eu sa se bage in fata :curse: ... adica cum imi permiteam eu asa ceva :curse:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Oct 2009, 14:22 
Diva

mentalitate comunista......cand le vedeam pe babele alea cu ruj rosu pe buze si manusi crosetate in mijloacele de transport in comun si aveau marea pretentie sa le dai locul imi venea sa le impusc....poate te simteai si tu rau sau poate erai pur si simplu terminata de la munca si baba venea de acasa bine odihnita imi venea pur si simplu sa urlu :curse: :wall: :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Oct 2009, 14:24 
Diva

si pe mine ma enerveaza persoanele care au tupeu si nu tin cont de restul persoanelor care asteapta...eu am prioritate fiind cadru medical dar pt asta tot stau la coada si nu ma bag in fata celolalti....batranii ma enerveaza si pe mine pt ca ei tot timpul vor sa fie respectati...cel mai tare ma enerveaza cand ii vad in autobuz...se sti foarte clar ca la orele de varf autobuzele sunt aglomerate ei atunci se trezesc ca vror sa mearga la piata sau la cimitir....parca nu pot sa mearga mai tarziu cand autobuzele sunt goale si apuca sigur scaun

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Oct 2009, 14:27 
Diva

vai eu cred ca deja am facut alergie la mosi si babe :curse: ... nu'i m'ai suport :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Oct 2009, 14:31 
Diva

serene scrie:
vai eu cred ca deja am facut alergie la mosi si babe :curse: ... nu'i m'ai suport :wall:

te cred si eu eram inainte la fel.....mai ales ca mergeam la munca cu transportul in comun si exact cum spune si lily ,se trezeau mosi sa fie in autobuz la orele de varf si sa inghionteasca si sa latre intr-una ca tineretul din ziua de azi sunt niste destrabalati bla bla bla....imi venea sa ii arunc din autobus.....doamne fere,am si eu bunici dar multumesc lui dumnezeu sunt normali

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Oct 2009, 14:37 
Diva

ma da se vaita ca au pensile prea mici ca nu au bani dar sunt zi de zi la piata si prin marile centre comerciale...te lovesti de ei prin carrefour/cora etc... m'ai ca te darama cu caruciorul de zici ca au aripi si n'au nimica sunt sanatosi tun si in mijloacele de transport in comun mama se imbolnavesc subit dar au mainile pline cu sacose :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Oct 2009, 14:45 
Diva

eu cred ca se plictisesc si pleaca la cumparaturii...se duc de la o piata la alta sa vada unde sunt preturile mai mici iar in autobuz le este rau si trebuie obligatoriu sa stea jos...eu consider ca daca esti asa slabit si bolnav te duci si iti iei ce iti trebuie de la magazinul de la colt si nu umbli prin tot orasul, iar la cozi la dr nu inteleg de ce nu pot sa stea ca acolo stau jos, iar timp au suficient

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Oct 2009, 15:07 
Diva

uneori stau si ma intreb dc traim cumva in lumi paralele. eu una traiesc intr-una in care 99% din batranii din romania au 5-7 mil de lei vechi pensie. si pt care 10 000 lei reprezinta o diferenta enorma la kg de rosii...si care da, merg la medic pt ca de la o varsta e mai probabil sa ai nevoie de ingrijire medicala...

voi aveti bunici pensionari? asa vorbiti si despre ei? sau bunicii vostri stau inchisi in casa de frica sa nu deranjeze tineretul? :unsure:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Oct 2009, 15:08 
Diva

lily scrie:
eu cred ca se plictisesc si pleaca la cumparaturii...se duc de la o piata la alta sa vada unde sunt preturile mai mici iar in autobuz le este rau si trebuie obligatoriu sa stea jos...eu consider ca daca esti asa slabit si bolnav te duci si iti iei ce iti trebuie de la magazinul de la colt si nu umbli prin tot orasul, iar la cozi la dr nu inteleg de ce nu pot sa stea ca acolo stau jos, iar timp au suficient

adevarul ca in romania e si prosta organizare....te duci la dr si stai pe la usile lor cate 2-3 ore ca de trebuie sa mai bea si ei cate o cafelutza......v-am spus ce suparata am fost cu tatal meu.....care are diabet si la 3 luni trebuie sa ii i-a sange si nu trebuie sa manance nimic a sta de la ora 9 la 13:00 pe la usile lor nemancat....ca cica erau ocupati....cu ce|? cica statea la cafele si tigari si tata e un tip caruia nu-i place cearta ,e super calm.....eu cred ca le spargeam usa cu picioare si cred ca ma certam de numa nu......cateodata ii inteleg si pe batranii sa stai nemancat cu orele pe la usile lor nu prea e placut ....dar eu zic ca mai toti asteapta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Oct 2009, 15:09 
Diva

ayrun, sa-ti traiasca frumusetea de baiat! scuze de intarziere :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Oct 2009, 15:10 
Diva

mamicile sunt in forma? :flowers:
adina, sper ca esti bine.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Oct 2009, 15:13 
Diva

clarut scrie:
voi aveti bunici pensionari? asa vorbiti si despre ei? sau bunicii vostri stau inchisi in casa de frica sa nu deranjeze tineretul? :unsure:

eu am bunici cum am mai spus.....dar parca nu-i vad asa de stresati ca alti batranei...care din lipsa de activitate bantuie prin microbuze,prin centrele orasului.....eu nu zic doamne fere sa stea inchisi in casa,ptr ca va veni o vreme cand vom ajunge si noi asa.......dar in romania uni batrani sunt comunisti,ramasi cu idei invechite si care au numai comentarii urate la adresele tinerilor...ce daca esti tanar nu iti poate fi rau? .....""pe timpul meu maica nu era asa!!!" vesnica replica

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Oct 2009, 15:18 
Diva

clarut scrie:
uneori stau si ma intreb dc traim cumva in lumi paralele. eu una traiesc intr-una in care 99% din batranii din romania au 5-7 mil de lei vechi pensie. si pt care 10 000 lei reprezinta o diferenta enorma la kg de rosii...si care da, merg la medic pt ca de la o varsta e mai probabil sa ai nevoie de ingrijire medicala...

daca ar avea doar 5-7 mil pensie nu ar merge in fiecare zi la piata si crede'ma ca ma intalnesc cu aproape aceleasi persoane zi de zi si ii vad cu plasele pline...daca as avea un venit mic nu as merge sa fac cumparaturi zi de zi ci as fi m'ai cumpatata...
sunt de acord ca sunt batrani si ca au nevoie de ingrijire medicala nu zic nu...dar unii si exagereaza sincer acum...stii m'ai e si chestia aia psihologica si crede'ma ca eu vad asta la socrul meu tot timpul...daca ii zice cineva de o boala 2 zile m'ai tarziu o are si el...adica nu vreau sa jignesc pe nimeni dar cei m'ai multi sunt chiar nesimtiti...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Oct 2009, 15:20 
Diva

clarut scrie:
ayrun, sa-ti traiasca frumusetea de baiat! scuze de intarziere :D

multumesc Clarut :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Oct 2009, 15:22 
Diva

elyt1000 scrie:
eu am bunici cum am mai spus.....dar parca nu-i vad asa de stresati ca alti batranei...care din lipsa de activitate bantuie prin microbuze,prin centrele orasului.....eu nu zic doamne fere sa stea inchisi in casa,ptr ca va veni o vreme cand vom ajunge si noi asa.......dar in romania uni batrani sunt comunisti,ramasi cu idei invechite si care au numai comentarii urate la adresele tinerilor...ce daca esti tanar nu iti poate fi rau? .....""pe timpul meu maica nu era asa!!!" vesnica replica

eu vad mult mai putini batrani "bantuind" in ro decat aici...batranii in ro sunt tristi si nefericiti :(
cred ca ar tb sa fim o idee mai toleranti si sa oferim locul unui batran intr-un mijloc de transport in comun dc putem...or fi si comunisti ca asa au fost invatati da' asta n-are nicio legatura cu respectul pe care ar tb sa-l avem fata de o persoana in varsta...
cat despre pe timpul meu maica...cred ca deja nu mai e nici cum era pe timpul nostru :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Oct 2009, 15:32 
Diva

serene scrie:
daca ar avea doar 5-7 mil pensie nu ar merge in fiecare zi la piata si crede'ma ca ma intalnesc cu aproape aceleasi persoane zi de zi si ii vad cu plasele pline...daca as avea un venit mic nu as merge sa fac cumparaturi zi de zi ci as fi m'ai cumpatata...
sunt de acord ca sunt batrani si ca au nevoie de ingrijire medicala nu zic nu...dar unii si exagereaza sincer acum...stii m'ai e si chestia aia psihologica si crede'ma ca eu vad asta la socrul meu tot timpul...daca ii zice cineva de o boala 2 zile m'ai tarziu o are si el...adica nu vreau sa jignesc pe nimeni dar cei m'ai multi sunt chiar nesimtiti...

poate isi pun muraturi sau conserve de legume, sau poate nu pot cara mai mult de o sacosa pe zi. sau batranii astia gatesc pt cartieru'? :)
ma rog, poate stai tu intr-un cartier plin de batrani bogati...parintii mei cu studii superioare cu tot, experienta de 30 de ani au vreo 7-9 milioane pensie...
sunt de acord ca exista multi batrani ipohondri (desi mi-e tare mila si de ei) dar referitor la venituri ma indoiesc sincer ca le sunt suficiente pt cumparaturi fara numar.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Oct 2009, 15:52 
Diva

buna fetele, ayrun desi cu intarziere sa-ti traiasca micul print, sa-ti aduca numai bucurii si impliniri %%-
de data asta tind sa ii dau dreptate lu clarut, nici nu stiti fetele cat de amarati sunt batranii si cat de neajutorati, poate reactioneaza asa prin prisma faptului ca nimeni nu ii baga in seama, multi din ei au ramas fara pic de bucurie fata de ziua de maine :cry:
cand aveam cursuri la facult mereu statea o batrana in fata unei patiserii de langa facult, ii luam cate ceva pana intr-o zi cand am intrebat-o de ce sta acolo, rasp ei a fost, am 2 copii mari la bucuresti cu problemele lor, o pensie de 400 de lei si multe altele, oare ce sa imi mai raman sa si mananc??? va jur ca i-as strange de gat pe copii femeii aleia, dupa mine trebuie sa investim in copii si sa-i ajutam pe batrani, desi nu neg ca sunt si unii rai din cle afara, treceti si nu ii bagati in seama :roll:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Oct 2009, 15:54 
Diva

clarut scrie:

eu vad mult mai putini batrani "bantuind" in ro decat aici...batranii in ro sunt tristi si nefericiti :(

aici iti dau dreptate......batranii din ro intr-adevar sunt tristi si nefericiti,nu ca aici,dupa ce au muncit o viata intreaga isi perimt acum vacante,croaziere sau mai stiu eu ce altele,ceea ce in ro niciodata nu vom auzi......doar ca au bani cat sa le ajunga sa puna si ei niscai muraturi ptr iarna

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Oct 2009, 16:00 
Diva

ma eu nu zic sa stea inchisi in casa sau ca nu trebuie sa le oferim loc dar cred ca la piata pot sa mearga si mai tarziu nu in orele de varf

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Oct 2009, 16:57 
Diva

clarut scrie:
sunt de acord ca exista multi batrani ipohondri (desi mi-e tare mila si de ei) dar referitor la venituri ma indoiesc sincer ca le sunt suficiente pt cumparaturi fara numar.

si mie mi-e tare mila de ei

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1995 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 100  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]