Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 17:12

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 508 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 26  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Botezul!
MesajScris: 22 Oct 2009, 18:53 
Diva

inca nu stiu ce am...maine seara o sa aflu

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Oct 2009, 19:20 
Diva

lily scrie:
inca nu stiu ce am...maine seara o sa aflu

ce super.......sa ne spui si noua......sunt curioasa de morrrrrrrrr
pai anca si tu ai primit cadou ai spus la nasterea lui sabin si parca la botez 3 bratari dar nu le-ai foslosit ptr ca nu-ti plac sau e putin cam periculos gasesc eu,asa mic cu bratara sau lant.....cred ca asta a vrut sa spuna si lily.......nu-i place sa-i puna baiatului dar daca e cadou il accepta(faci si tu ca a mea cumnata, purta ea lantul :nlol: )

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Oct 2009, 19:32 
Diva

da, asta am vrut sa zic...daca ei vror sa-i cumpere atunci ii las sa-i cumpere...poate cand va fi mai mare o sa-i placa.in nici un caz nu o sa port eu lantul pt ca eu am...daca este al lui primit de la bunicii o sa-l poarte cand va fi mai marisor daca va vrea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Oct 2009, 19:36 
Diva

eu nu sunt foarte curioasa...pt mine chiar nu conteaza ce este...eu vreau sa fie sanatos si atat...m-am programat pt sambata viitoare la control la clinica aceea particulara din brasov...dupa ce imi fac consultatie o sa ma programeze si pt nastere :ndance: sper din tot sufletul ca totul sa fie ok si sa ajung sa nasc acolo pt ca conditiile sunt mult mai ok fata de spital

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Oct 2009, 20:15 
Diva

lily scrie:
eu nu sunt foarte curioasa...pt mine chiar nu conteaza ce este...eu vreau sa fie sanatos si atat...m-am programat pt sambata viitoare la control la clinica aceea particulara din brasov...dupa ce imi fac consultatie o sa ma programeze si pt nastere :ndance: sper din tot sufletul ca totul sa fie ok si sa ajung sa nasc acolo pt ca conditiile sunt mult mai ok fata de spital

eu sunt sigura ca totul va fi bine si iti vei putea face programare sa nasti acolo......sincer eu nu as vrea sa stiu ce este atunci cand voi fi gravida....as vrea sa fie surpriza......asa spun acum.....atunci cand voi fi in cauza habar nu am.....cert este ca al meu nu vrea sa stie.....si binenteles ca cel mai important este ca bb sa fie sanatos indiferent de sex

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Oct 2009, 20:19 
Diva

progrmare o sa-mi pot face sigur...am intrebat si mai au locuri...de fapt sambata viitoare pt asta ma duc in primul rand...problema mea era sa fie totul bine cu sarcina si sa nu nasc pana ajung acolo

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Oct 2009, 23:14 
Diva

lily scrie:
progrmare o sa-mi pot face sigur...am intrebat si mai au locuri...de fapt sambata viitoare pt asta ma duc in primul rand...problema mea era sa fie totul bine cu sarcina si sa nu nasc pana ajung acolo

da stiu.....am inteles......e cam dificil,nu poti stii niciodata....cand vine vine,mai ales daca e nastere normala....daca e cezariana atunci e cu programare,cel putin a mea cumnata stia ziua si ora.........eu sper din tot sufletul sa fie bine ptr voi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Oct 2009, 23:21 
Diva

lily chiar am vrut sa iti spun ca o prietena de a lui sora-mea tocmai a nascut sapt trecuta la clinica aia privata din brasov...tot din sibiu a mers...si a fost ok...au plecat cum a intrat in labor, au ajuns la clinica, au spalat-o, facut epidural si nascut in 20 de min :))

deci se poate :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Oct 2009, 09:23 
Veteran

Ayrun scrie:

Sabin a primit la nastere si la botez 3 bratari de aur care nu i le-am pus niciodata pt ca nu suport chestiile aste la copii. cercelusi da la fetite, dar lant si bratara nu

total de acord cu Ayrun. Urasc parintii care le pun la copilasi lanturi si bratari de aur. Mi se par niste snobi de oameni. Nu o sa uit niciodata faza pe care am vazut-o la mare anul asta.
Doi parinti tineri (in jur de 30 de ani) aveau un copilas in jur de 3,4 ani si avea lant de aur la gat si bratara si tinea tigara in gura (stinsa dar oricum :x ) am ramas extrem de scarbita nu va puteti imagina. Bineinteles ca ta-su si ma-sa aveau lantul "cainelui meu" (si am boxer va puteti imagina cat de gros era.) la gat si la maini pe plaja. :x :x :x niste tarani autentici.

Ayrun La Multi Ani lui Sabin. Sa creasca mare, sanatos, sa aibe partea de toata fericirea din lume! Si in curand si un fratior sau surioara pentru el (stiu ca va doriti) :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Oct 2009, 10:24 
Diva

brunetik scrie:
total de acord cu Ayrun. Urasc parintii care le pun la copilasi lanturi si bratari de aur. Mi se par niste snobi de oameni. Nu o sa uit niciodata faza pe care am vazut-o la mare anul asta.
Doi parinti tineri (in jur de 30 de ani) aveau un copilas in jur de 3,4 ani si avea lant de aur la gat si bratara si tinea tigara in gura (stinsa dar oricum :x ) am ramas extrem de scarbita nu va puteti imagina. Bineinteles ca ta-su si ma-sa aveau lantul "cainelui meu" (si am boxer va puteti imagina cat de gros era.) la gat si la maini pe plaja. :x :x :x niste tarani autentici.

Ayrun La Multi Ani lui Sabin. Sa creasca mare, sanatos, sa aibe partea de toata fericirea din lume! Si in curand si un fratior sau surioara pentru el (stiu ca va doriti) :D

multumesc frumos brunetik! nu stiam ca ai boxer acasa, si noi avem tot boxer si pot sa spun ca rasa mai protectoare ca ei cu copilul, nici nu am mai vazut :)! sa vezi cat o sa-l iubeasca pe cel/cea mic/a

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Oct 2009, 10:26 
Diva

daca intelegi ceva din mesajul meu :)), ca eu inca dorm

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Oct 2009, 11:36 
Veteran

Ayrun scrie:

multumesc frumos brunetik! nu stiam ca ai boxer acasa, si noi avem tot boxer si pot sa spun ca rasa mai protectoare ca ei cu copilul, nici nu am mai vazut :)! sa vezi cat o sa-l iubeasca pe cel/cea mic/a

Sper sa fie asa Ayrun, ca el de fel e extrem de gelos, si am observat ca nu-i prea plac copii, i se cam ridica coama pe spate. Oricum nu o sa stea cu mine in apartament, sta la mama la casa dar o sa fiu mai mereu la mama. Sper sa n-am probleme ca-i mananc botul :nlol: :nlol: :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Oct 2009, 13:41 
Diva

brunetik scrie:

Sper sa fie asa Ayrun, ca el de fel e extrem de gelos, si am observat ca nu-i prea plac copii, i se cam ridica coama pe spate. Oricum nu o sa stea cu mine in apartament, sta la mama la casa dar o sa fiu mai mereu la mama. Sper sa n-am probleme ca-i mananc botul :nlol: :nlol: :nlol:

si al nostru e gelos, dar pe oricine, nici nu ne lasa sa ne luam in brate sau sa ne pupam , ca hop e intre noi si ma musca de fund (in joaca). nu cred ca vei avea probleme cu el, binenteles ca mai sunt si exceptii, dar de regula stiu ca aceasta rasa este foarte iubitoare de copii

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Oct 2009, 15:44 
Veteran

Ayrun scrie:

si al nostru e gelos, dar pe oricine, nici nu ne lasa sa ne luam in brate sau sa ne pupam , ca hop e intre noi si ma musca de fund (in joaca). nu cred ca vei avea probleme cu el, binenteles ca mai sunt si exceptii, dar de regula stiu ca aceasta rasa este foarte iubitoare de copii

Asa face si al meu se baga intre noi daca ne pupam sau ne luam in brate si mereu pe strada merge intre noi :nlol: :nlol: sau mai vine cateodata si pune botul pe burta si pune o fatza din aia care te darama de mila :nlol: :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Oct 2009, 19:07 
Diva

ralu cand vedem pozele de la botezul finutzei tale? ca sunt asa curioasa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Oct 2009, 19:12 
Diva

elyt1000 scrie:
ralu cand vedem pozele de la botezul finutzei tale? ca sunt asa curioasa

a pus pe hi5

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Oct 2009, 19:16 
Diva

anidaaa scrie:

a pus pe hi5

da,mersic adina.....tocmai ce le-am vazut :p ......i-am lasat si mesaje dar imi spune ca se vor aproba dupa ce ea le va accepta....nu stiu ce mai e si asta ,dar ma rog

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Oct 2009, 19:23 
Diva

elyt1000 scrie:
da,mersic adina.....tocmai ce le-am vazut :p ......i-am lasat si mesaje dar imi spune ca se vor aproba dupa ce ea le va accepta....nu stiu ce mai e si asta ,dar ma rog

ciudat. si eu am lasat vreo 2 comentarii si nu au fost probleme

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Oct 2009, 19:26 
Diva

ai dreptate nici comentariile mele nu au fost aprobate...probabil si-a activat optiunea ca nu vrea sa primeasca comentarii...nu stiu

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Oct 2009, 19:29 
Diva

anidaaa scrie:
ai dreptate nici comentariile mele nu au fost aprobate...probabil si-a activat optiunea ca nu vrea sa primeasca comentarii...nu stiu

cred ca da...ptr ca i-am mai lasat comentarii mai demult si imi spunea la fel,dar vad ca acum sunt acolo

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 508 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 26  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]