Ultima vizită a fost: Acum este 20 Mai 2025, 02:25

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 301 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: nasii
MesajScris: 16 Mar 2006, 01:43 
Diva

Citat:

Ce dragut! Bravo voua!:ok: Inseamna ca va apreciaza lumea!:rocker::ok:

da...e bine sa fiti apreciati..pentru ceea ce sunteti...nu pentru ceea ce puteti oferii...

pe noi ne-a intrebat o prietena de-a mea daca nu vrem sa le fim nasi...au facut anul trecut nunta...dar, fiind faptul ca nu suntem prea apropiate,adica e mult sa spun ca suntem prietene...ca locuim in orase diferite...am simtit ca ne cheama doar pentru bani...cica s-au gandit ei ca vom pune cine stie cat...imi tot spunea ca nasii trebuie sa puna minim 500 de euro..bla bla...nu mi s-a parut deloc frumos, lipsit de eleganta...si am refuzat...mai ales ca eu stiu ca, nu pot fi nasi cupluri necasatorite...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2006, 15:03 
Diva

Citat:

Si eu stiam la fel....Dar se pare ca nu mai e o problema acum. In fine, nasii nostrii fac si ei cununia religioasa acum in martie. Ei au facut civila anul trecut in iunie si vroiam sa faca si biserica in saptamana imediat urmatoare, dar a murit tatal baiatului si nu au mai putut. Asa ca o fac acum. :)

e bine ca fac nunta anul asta,dar stiu si eu daca pot sa va fie nasi. cred ca da din moment ce au avut cununia civila anul trecut!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2006, 15:50 
Diva

Citat:

Da, sigur ca pot. Eu stiu o pereche care au facut cunuia civila si pe cea religioasa au tot amanat-o pana cand niste prieteni i-au rugat sa-i cunune. Atunci s-au organizat, au mers la biserica doar ei cu nasii si parintii si au facut slujba si in saptamana urmatoare sau la doua saptamani au cununat...

bine ca tu esti deja informata.eu nu sunt! dar mersi pt informatie!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mar 2006, 15:40 
Diva

nu e obligatoriu laurita sa iei ceva scump si elegant. iei si tu ceva ce crezi ca le-ar placea . nu treebuie sa fie scump.ia ce crezi tu ca le-ar fi util.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mar 2006, 18:46 
Diva

Citat:
Fetelor, am si eu o problema. Nasul s-ar putea sa nu ajunga la nunta, sa vina cateva zile mai tarziu. Dar eu nu vreau sa renunt la ei ca nasi si ma gandeam, ar putea sa ne cunune nasa cu fratele nasului? E posibil asa ceva(?) Eu am fost la o nunta unde nasa era in spital si a cununat nasul cu fiica lui.

fratele nasului e casatorit? normal ar trebui tinand cont ca nasa e sotia ,nici nu stiu ce sa-ti zic cum sa procedezi.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 301 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 16  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]