Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 01:42

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 266 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: In ce stadiu suntem cu pregatirile - vol. II
MesajScris: 20 Mar 2006, 00:49 
Diva

Citat:
tu cand ai nunta???? ai rezolvat o multime de chestii si suntem abia in martie!!!(X)(X):o:o:o

pe 9 septembrie. eu mai si lucrarea de diploma de facut si de invatat pentru licenta...plus servici...
am preferat sa le fac din timp sa nu risc sa ne scape ceva in perioada aia.
mie mi se pare ca am realizat putine...pe 30 martie ma duc sa-mi ia masurile pt rochia de mireasa...abia astept:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2006, 15:05 
Diva

Citat:

Bafta!!!! Mai ai putin;)

bafta ,Cristina! sa faci poze ceva sa le vedem si noi cu rochita cand o fi gata!!;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2006, 19:24 
Diva

Citat:

E obligatoriu:D Dupa cum vezi, toate fetele s-au conformat;)

eu nu mai am rabdare. vad cum incep sa treaca lunile si mai sunt vreo 5 luni fara o zi. aoleo. si simt ca nu am facut mare lucru. (X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2006, 23:32 
Diva

Citat:

nici prin gand nu imi trece sa treaca timpu mai rpd ;) oricum va trece fooooartteee repede si noi voi avea timp sa ma plang de prea multe. :) noi in schimb stam f bine cu toate organizarile si abia in vara o sa imi mai bat capul cu alte cele. peste vreo 3 sapt dau si invitatiile la facut (as vrea sa le impart undeva in mai, oare e prea devreme dc e nunta in 4 nov?).

e muuuuuuuult prea devreme. gandeste-te ca lumea mai si uita... asta daca nu ai doar familia la nunta. cel mai devreme ai putea sa le dai la sfarsitul lui august (desi si asa mi se pare devreme).

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mar 2006, 15:37 
Diva

Citat:

hmmm...nu stiu zau ce sa fac...si ai mei au zis sa le dau prin vara. eu nu stiu ce sa fac, dar de facut sigur dau comanda din timp :) ma gandesc ca dc le dau prea devreme uita si dc le dau prea tarziu zic ca nu au bani ca nu au stiut de nunta...desi socrela a imprastiat deja zvonu in tot orasu lol si din partea familiei mele deja circula zvonoteca...

e prea devreme sa le dai din vara daca ai nunta in noiembrie,uite eu am nunta in august si vrem sa le dam in iulie . eu zic ca e bine nu? tinand cont ca am nunta in august nu?;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mar 2006, 15:50 
Diva

Citat:
Mi se pare cam tarziu. Noi vrem sa facem si sa dam invitatiile in aprilie si avem nunta la sfarsitul lui iulie.

nu e cam devreme ,le dai cu 2 luni si ceva inainte?(X)
poate le vom da pe la sfarsitul lui iunie ca noi majoritatea rudelor le avem in oras si cativa in bucuresti. parerea mea este sa le dai macar prin mai.;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mar 2006, 16:26 
Diva

Citat:
Nu cred ca e prea devreme. Riscul e, daca le dam in mai, sa ne trezim ca pleaca in concediu in iulie... Plus ca mai bifam ceva.

cum crezi tu ca e mai bine!
poate ar trebui sa le dau mai intai un telefon ceva ,sa trimit invitatiile prin mai?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mar 2006, 16:30 
Diva

Citat:
Depinde cati invitati ai si cat de apropiati sunt.

o s avina la noi la nunta rude apropiate de-a lu soacra-mea si de-a lu maica-mea . si restul prietenii nostrii mai apropiati. sa vedem cum pe cine invitam ca inca nu am facut lista.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mar 2006, 18:18 
Diva

Citat:

eu am de gand sa le dau personal...cel putin la cei care pot. un drum la calarasi si rezolvam neamurile lui de acolo si din bucuresti, un drum in cluj si le rezolvam pe cele de acolo (ale mele) si in Arad le dam cu usurintza:)

asa si noi avem cateva rude in apropiere de bucuresti si pe cineva in bcuuresti,dar restul rudelor si prietenii nostrii sunt din acelasi oras ca si noi.;)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 266 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]