Ultima vizită a fost: Acum este 20 Mai 2025, 15:35

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 250 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: buna fetelor
MesajScris: 20 Mar 2006, 19:27 
Diva

Citat:

eh si noi le avem pe dreapta pentru ca am facut logodna in sept 2002...dar noi nu vrem sa le schimbam asa ca le va muta preotul la biserica pe stanga. cred ca nu are nimik dc luati altele dar...oare nu e mai frumos sa ramana aceleasi? cel putin dpdv...melancolic? :) noi le adoram pe cele ce le avem si nu le-as schimba ptr nimic in lume mai ales ca nu sunt luate din RO

de unde le aveti.?sunt curioasa!!!!(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mar 2006, 16:36 
Diva

Citat:

germania, ni le-a comandat o matusa de pe quelle.de , sunt puse si la galerie cu titlul quelle.de (ca sa le si vezi). mie imi place ca s-au pastrat foarte fain si nu intra mizerie si e aur alb cu galben ;)

aha misto!!!:ok::lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mar 2006, 17:51 
Diva

Citat:

:lol: thanks, eu nu am vazut asa ceva in romani a asa ca.. :)

sa le porti sanatoasa. abia asteptam sa ne luam si noi verighetele. diseara cand ne ducem dupa invitatii ,o sa comandam si flori de pus in piept.;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mar 2006, 17:56 
Diva

Citat:

aoleu era sa mor...am vazut in oras concarde la 70.000 lei/buc ...mai bine iau trandafiri proaspeti ca sunt numai 50.000 lei/buc :lol::lol::lol: inca nu am stabilit detaliile astea dar nunta va fi pe tematica alb+albastru...

draga noi de la tipul care ne-a facut invitatiile mergem sa vedem cocarde si cica mi-a zis iubi ca le are cu 20-30.000 asa ca eu zic ca am face o alegere buna.;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mar 2006, 18:17 
Diva

Citat:
Depinde si de unde le iei. Noi am vazut acelasi model care ne-a placut (pentru invitati) la diferite magazine, cu preturi intre 12000 si 9000 ROL.

la cele de 20000 ma referam pt nasi,parintii sau 30000 parca asa zicea ca erau,dar mai bine va zic dupa ce le vad diseara !!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mar 2006, 18:45 
Diva

Citat:

Eu o sa iau artificiale pt invitati si naturale pentru VIP-uri:D

eu nu as vrea sa le am naturale pe cele de pus in piept eu zic ca iti asumi un mare risc cu cele naturale!eu o sa le iau artificiale!;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mar 2006, 18:50 
Diva

Citat:

Si eu la fel:ok::ok::wok::wok:

bravo. verighetele soletin le-ai rezolvat?:ok::wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mar 2006, 19:02 
Diva

Citat:

Nu o sa iau trandafiri d-aia mari, normali. Vreau trandafirasi d-aia care cresc mai multi pe o tulpina si sunt mai mici, nu stiu daca-i stiti. Si o sa le pun fiola din-aia ca la orhidee sa nu se usuce. Oricum, sunt mai rezistenti decat ceilalti. I-au testat niste prietene la nuntile lor:ok:

daca tu crezi ca o sa tina si va arata mai bine ca cele artificiale ,go for it!!:wok:;):ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mar 2006, 19:05 
Diva

Citat:

Nu inca:( Am fost prin oras dar ce mi-a placut mie era f scump, ce ne permiteam nu ne-a placut. Cred ca voi face un drum pana la buc, ca am vazut cateva modele frumoase la coriolan si la atcom.Le vom face o vizita si sigur gasesc ceva sa-mi placa:ok:

bafta mult si sper sa gasesti ceva ce o sa iti placa. :ok::wok:
si noi am vazut ceva dragut aici,si ne vom lua in curand verighetele!;)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 250 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]