Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 19:44

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 301 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: nasii
MesajScris: 21 Mar 2006, 19:00 
Diva

Citat:
Cred ca cel mai bine ar fi sa intrebi preotul.

asa e mai bine sa stii soletin , intreaba preotul,daca zice ca e bine fa nunta cu nasa si fratele lui. daca nu,cautati alti nasi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mar 2006, 19:15 
Diva

Citat:

Tare n-as vrea ca pe ei ii vreau de nasi. Acum trebuie sa fie si nasa de acord si... sa vedem. Daca nu, asta-i viata, se mai intampla si lucruri neprevazute.:((:((

trebuie vorbit si cu nasi si cu preotul. vezi ce zic si ei.bafta multa!!:ok::wok:%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mar 2006, 19:49 
Diva

Citat:

fiu + mama merge...am vorbit cu un preot si eu si a zis ca e ok :)

asa mai stiu si eu,dar vorba ta mady,si eu la fel ca tine m-as simti la nelocul meu m-as simti singura fara iubi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2006, 13:16 
Veteran

eu fetelor am avut mare bataie de cap cu nasii.Cristinel al meu a fost crescut de bunici alaturi de unchii lui cu care se intelege perfect(mai mult ca fratii)si sunt si de varste apropiate.Toti unchii lui vroiau sa-l cunune dar numai unul din ei are o sotie pe masura asa si eu am ales perechea de nasii pe cei de treaba si cu care ma intelg,iar toti ceilalti s-au suparat si au amenintat ca nu vin lA NUNTA,de fapt nu ei ci sotiilor lor naspete...dar eu sunt multumita de nasica mea si nu regret alegerea facuta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2006, 13:18 
Diva

Citat:
eu fetelor am avut mare bataie de cap cu nasii.Cristinel al meu a fost crescut de bunici alaturi de unchii lui cu care se intelege perfect(mai mult ca fratii)si sunt si de varste apropiate.Toti unchii lui vroiau sa-l cunune dar numai unul din ei are o sotie pe masura asa si eu am ales perechea de nasii pe cei de treaba si cu care ma intelg,iar toti ceilalti s-au suparat si au amenintat ca nu vin lA NUNTA,de fapt nu ei ci sotiilor lor naspete...dar eu sunt multumita de nasica mea si nu regret alegerea facuta

inca o confirmare a faptului ca femeile au fost dintotdeauna capul rautatilor!! Asa ...ca si voi ...fiti atente la ce strambe bagatzi!!:p:p:p:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2006, 13:27 
Diva

Citat:

inca o confirmare a faptului ca femeile au fost dintotdeauna capul rautatilor!! Asa ...ca si voi ...fiti atente la ce strambe bagatzi!!:p:p:p:p

ce oameni!!!(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2006, 14:44 
Veteran

aha!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2006, 20:17 
Diva

Citat:
aha!!!!!!!!!!!!!!!!!!

krista gandeste-te bine ce nasi va alegeti,conteaza mult.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mar 2006, 18:00 
Diva

Citat:

E important sa fie nasii Ok...Eu nici nu stiu cine mi-au fost nasi...Mama n-a mai tinut legatura cu ei...:(
A fost o faza draguta ca a invartit frate-miu niste afaceri si la un moment dat trebuia sa se duca sa vb cu o cucoana sa-i dea o spaga sa-i rezolve ceva....Si s-a dovedit ca cucoana aia era nasa...:D

ai mei tin legatura cu nasii lor,asa vreau s afiu si eu cu nasii nostri ,mie mi se par ok,ii cunosc de ceva timp mai ales ca nasul e unchiul lui iubi deci sunt ok.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mar 2006, 18:25 
Diva

Citat:

Si ai nostri sunt super OK. Numai ca nu stiu ce cadou sa le iau(?)

si noi avem aceiasi dilema,nu stim ce sa le luam, voi cand le dati cadoul.cand ar fi cel mai bine sa mergem cu cadoul la ei?(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mar 2006, 18:28 
Diva

Citat:

Pai am zis ca in august... Si asa n-am nici o idee. Poate pana atunci imi vin...:D

Da sunt fete care-l dau mai devreme. Gina deja le-a dat... Nu cred ca e o regula...

aha ,noi ziceam sa dam cadoul tot asa prin iunie,sa vedem acuma ca nici noi nu am stabilit ceva concret.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 301 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]