Ultima vizită a fost: Acum este 17 Mai 2025, 16:02

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 337 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nr invitatii
MesajScris: 21 Mar 2006, 20:19 
Diva

Citat:

pai eu am zis asa: 110 invitati (pana acu) , imi tb cam 50 de invitatii...o sa fac 70 sa fie:) dar asta dupa ce definitivez lista :P

si eu la fel ca inca nu am facut lista cu cine va veni si cati doar m-am gandit.

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Carduri!
MesajScris: 22 Mar 2006, 12:43 
Diva

Citat:
O sa va rog sa ma ajutati cu un sfat amical.Am nunta pe 19.08.2006, cand ar trebui sa incep sa dau invitatiile?Eu ma gandeam dupa Sfintele Pasti la inceputul lunii Mai ,dar ma gandesc sa nu fie prea devreme.Astept un raspuns.Va multumesc anticipat.

iunie-iulie! E cea mai potrivita perioada! Daca le dai in mai ..o sa uite ca e si nunta ta! Asa cu o luna -doua inainte e numai bine....sa aiba timp sa adune banii!!:p:p:p:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2006, 13:08 
Veteran

fetelor tot eu va bat la cap...v-am zis ca am facut ieri comanda de invitatii la o firma din Bucuresti,dar sunt tare nedumerita si nu stiou ce sa fac...primul lucru e ca pe net scrie un pret iar ei la tel. mi-au zis altul(mai mare bineinteles)apoi mi-au zis sa trimit banii integral prin western union ca asa se pot ocupa de invitatiile mele...dar eu ma gandesc daca trimit banii acestia si cand primesc invitatii imi pun mainile in cap ce ma fac?Sau se poate sa nu le primesc deloc?luminati-ma si pe mine ca eu nu stiu ce sa fac....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2006, 13:18 
Veteran

Citat:
Mai bine nu risca. Sau, daca poti, vino pana in Bucuresti, da bun de tipar, si nu plati tot inainte de a vedea lucrarea terminata si corect. Altfel risti sa ti le greseasca si sa nu ti le mai refaca daca platesti integral inainte.
dar eu ma aflu in Italia acum si nu am pe nimeni in Bucuresti...eu sunt din Iasi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2006, 13:21 
Diva

Citat:
fetelor tot eu va bat la cap...v-am zis ca am facut ieri comanda de invitatii la o firma din Bucuresti,dar sunt tare nedumerita si nu stiou ce sa fac...primul lucru e ca pe net scrie un pret iar ei la tel. mi-au zis altul(mai mare bineinteles)apoi mi-au zis sa trimit banii integral prin western union ca asa se pot ocupa de invitatiile mele...dar eu ma gandesc daca trimit banii acestia si cand primesc invitatii imi pun mainile in cap ce ma fac?Sau se poate sa nu le primesc deloc?luminati-ma si pe mine ca eu nu stiu ce sa fac....

gandeste-te ...gina_d din bacau ..a fost la fata locului cand a dat comanda si alte chestii ...si tot i-au gresit invitatiile ,....nici nu vreau sa ma gandesc la situatia ta!!Nu mai trimite izmene pe calator!! Cred ca ai putea foarte bine sa faci si in Italia invitatii!! Sau ....daca zici ca totul e foarte scump acolo ..de ce nu iti iei liber ...2 saptamani ..vii ..stai in tara si iti rezolvi toate problemele!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2006, 13:25 
Diva

Citat:

gandeste-te ...gina_d din bacau ..a fost la fata locului cand a dat comanda si alte chestii ...si tot i-au gresit invitatiile ,....nici nu vreau sa ma gandesc la situatia ta!!Nu mai trimite izmene pe calator!! Cred ca ai putea foarte bine sa faci si in Italia invitatii!! Sau ....daca zici ca totul e foarte scump acolo ..de ce nu iti iei liber ...2 saptamani ..vii ..stai in tara si iti rezolvi toate problemele!!

chiar asa krista vino si tu mai devreme in romania doua saptamani e prea tarziu,vino si tu macar cu o luna inante. sa ai timp sa iti iei invitatiile si sa le si dai .

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2006, 13:28 
Diva

Citat:

chiar asa krista vino si tu mai devreme in romania doua saptamani e prea tarziu,vino si tu macar cu o luna inante. sa ai timp sa iti iei invitatiile si sa le si dai .

eu nu am zis sa vina cu 2 sapt inainte ...........ci pt. 2 saptamani ..acum cat mai se poate face ceva ...ca la vara deja nu mai are rost!! Sau poate ca ea nu vrea sa se marite...cine stie!! Nu este foarte hotarata pt. chestia asta! Doar cauta ...se informeaza ...dar nu face nimik concret! Apropo!!! Ai restaurant???:o:o:o

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2006, 13:29 
Veteran

fetelor usor de zis greu de facut...daca as veni acum in tara risc sa-mi pierd locul de munca,deja am 2 luni de concediu...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2006, 13:34 
Diva

Citat:
fetelor usor de zis greu de facut...daca as veni acum in tara risc sa-mi pierd locul de munca,deja am 2 luni de concediu...

krista daca vrei sa ai o nunta frumoasa si bine organizata aici inRomania,mai bine ai veni pt 2 saptamani cat poti tu ,dar daca zici ca iti pierzi locul de munca, nu stiu ce sa zic. poate nu vrei sa faci nunta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2006, 14:10 
Veteran

Citat:

eu nu am zis sa vina cu 2 sapt inainte ...........ci pt. 2 saptamani ..acum cat mai se poate face ceva ...ca la vara deja nu mai are rost!! Sau poate ca ea nu vrea sa se marite...cine stie!! Nu este foarte hotarata pt. chestia asta! Doar cauta ...se informeaza ...dar nu face nimik concret! Apropo!!! Ai restaurant???:o:o:o
hei nu-ti bate joc de mine...am restaurant,am muzica,cununia civila am facut-o anul trecu,la biserica s-a vorbit,dar nu e vorba de ce vreau eu,uneori nu poti face tot ceea ce vrei sau cum vrei,sunt situatii un pic mai delicate uneori risti alteori nu dar asta nu inseamna ca ma joc...vreau sau nu vreau sa fac nunta....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2006, 14:11 
Veteran

Citat:

krista daca vrei sa ai o nunta frumoasa si bine organizata aici inRomania,mai bine ai veni pt 2 saptamani cat poti tu ,dar daca zici ca iti pierzi locul de munca, nu stiu ce sa zic. poate nu vrei sa faci nunta.
VREAU SA FAC NUNTA...AM O SITUATIE MAI DELICATA DAR VVVVRRRREEEAAAUU SSSAAA FFFFAAACCCC NNNNUUUNNNTA....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2006, 14:37 
Veteran

mersi mult gagiti,sunteti tare dragfute....nu ma plang de cine ctie ce doar invitatiile care trebuie sa le fac acum restul cand vin eu acasa.Eu lucrez aici la un magazin si sefii au fost destul de draguti ca ma lasa si luna lui iulie libera.Doua luni de concediu si nu pot sa le zic stiti ca eu mai vreau si acum 2 saptamani ca tre sa merg in Romania de parca as zice ca merg pana la coltu strazii.Eu zic ca toata luna iulie pot organiza ceea ce mai trebuie inainte de nunta.Sunt constienta ca voi avea de alerg toata luna aia in stanga si in dreapta dar asta e...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2006, 14:45 
Diva

Citat:
hei nu-ti bate joc de mine...am restaurant,am muzica,cununia civila am facut-o anul trecu,la biserica s-a vorbit,dar nu e vorba de ce vreau eu,uneori nu poti face tot ceea ce vrei sau cum vrei,sunt situatii un pic mai delicate uneori risti alteori nu dar asta nu inseamna ca ma joc...vreau sau nu vreau sa fac nunta....

asta voiam sa aud!! Petnru ca eu am ramas in cap cu o idee fixa de genul : as vrea si eu sa fac nunta anul asta ....dar nu am timp sa vin in tara ..nu stiu de unde sa iau fotograf, nu stiu de unde sa iau rochie....cu alte cuvinte nu stii nimik! Spun asta pt. ca si eu am o prietena in Germania ...care si aia la fel ca tine!! O trmite pe soacra-sa de Pasti in tara sa-i gaseasca restaurant! Deci e klar ..ca anul asta nu va face nici o nunta!!(!)(!)(!)(!)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 337 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]