Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 14:13

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 266 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: In ce stadiu suntem cu pregatirile - vol. II
MesajScris: 22 Mar 2006, 17:46 
Diva

Citat:

e cu tema luna asta de aia probabil avea cadou o jarteluta pt mirese....acum inteleg:ok:

da mada pe aceea am luat-o,era chiar ultima. si chiar m-a incantat cadoul,e bine venit zic eu.:ok:;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2006, 18:09 
Veteran

Citat:

da mada pe aceea am luat-o,era chiar ultima. si chiar m-a incantat cadoul,e bine venit zic eu.:ok:;)

normal :ok: ca este ...pai daca si in revista gasim cate ceva despre nunti si eu o vreau ca daca nu cumpar anul asta pe tema asta atunci cand? am luat tot si ghidul miresei si celelalte reviste de gen.... :wok:bine ca mi-ai zis tu ca eu am trecut pe langa ea ..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2006, 18:13 
Diva

Citat:

normal :ok: ca este ...pai daca si in revista gasim cate ceva despre nunti si eu o vreau ca daca nu cumpar anul asta pe tema asta atunci cand? am luat tot si ghidul miresei si celelalte reviste de gen.... :wok:bine ca mi-ai zis tu ca eu am trecut pe langa ea ..

sa te duci sa o cumperi cat mai repede.inca nu am apucat sa o rasfoi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2006, 19:18 
Diva

Citat:

da...iesi mai ieftin ..ca revista e numai 70 000 ...iar o jartiera ...in magazinele de specialitate ajunge si pana la 250.000! Ati impuscat 2 iepuri!! Dar veti avea jartiere al fel : comunitatea de pe ghidul miresei! Ar fi funny sa ne luam toate jartierele la fel!! E o idee!!:p:p:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2006, 19:19 
Diva

Citat:

da...iesi mai ieftin ..ca revista e numai 70 000 ...iar o jartiera ...in magazinele de specialitate ajunge si pana la 250.000! Ati impuscat 2 iepuri!! Dar veti avea jartiere al fel : comunitatea de pe ghidul miresei! Ar fi funny sa ne luam toate jartierele la fel!! E o idee!!:p:p:p

Angelina chiar adineauri am desfacut revista si sa stii ca e draguta jarteluta ,am iesit mai ieftin asa vorba ta revista 70000 si jerteaua la noi aici e 250000 ca vroiam sa imi iau una saptamana trecuta,bine ca nu am luat.:ok:;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2006, 19:21 
Diva

Citat:

Angelina chiar adineauri am desfacut revista si sa stii ca e draguta jarteluta ,am iesit mai ieftin asa vorba ta revista 70000 si jerteaua la noi aici e 250000 ca vroiam sa imi iau una saptamana trecuta,bine ca nu am luat.:ok:;)

da....ia zi ..e bleu deschis sau ...e ceva mai inchis ca culoare???? ca as vrea si eu!! Pe bune!! Doar e mok!!:p:p:p:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2006, 19:22 
Diva

Citat:

da....ia zi ..e bleu deschis sau ...e ceva mai inchis ca culoare???? ca as vrea si eu!! Pe bune!! Doar e mok!!:p:p:p:p

e bleu deschis daca vrei o pun la instrumente poate o vezi in seara asta sa vezi cam cum arata da?
;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2006, 19:24 
Diva

Citat:

e bleu deschis daca vrei o pun la instrumente poate o vezi in seara asta sa vezi cam cum arata da?
;)

da/....da.d.ad.ada...da
multumesc chiar mi-ar place ! Esti o dulce!!:lips::lips::lips::cool:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2006, 19:25 
Diva

Citat:
am cumparat si eu revista! jarteaua e ok dar dupa parerea mea e prea stramta, in sensul ca s-ar putea o seara intreaga sa iti cam opreasca circulatia piciorului :huh:
eu deja am primit jarteluta de la mama si sora mea, asa ca nu am ce face cu asta!

da ne -o noua cadou!!:p:p:p:lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2006, 19:26 
Diva

Citat:

da ne -o noua cadou!!:p:p:p:lips:

ce dragute sunteti. mady,revista e Unica Weeding. si sa stiti ca am facut poza acum. cred ca o puteti vedea mai tarziu depinde cand le aproba.sper sa va placa si invitatia noastra .;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2006, 19:34 
Diva

Citat:

K. Merci:lips: Da astia de-aici sunt in stare sa scoata jarteaua sau p-alea cu jartea sa le dea mai scumpe...Stiu eu cazuri...

da dar mai bine cumperi revista si nu mai e nevoie sa te complici sa cumperi jarteaua.:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2006, 19:44 
Diva

Citat:
sigur! nici o problema!:ok:

ai si tu jarteluta de la revista?;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2006, 20:09 
Diva

Citat:

buna tuturor!
ma bucur ca v-am gasit si va voi sacai cu intrebari, nunta e in septembire, maie destul timp, dar ce credeti ca tebuie aranjat de pe acum?
Pentru inceput: la primaria sector 3 ni s-a spus ca programarile se fac cu vreo 12 izle inainte, ceea ce mi se pare tare nesigur, nu inteleg de ce nu se poate face de acum? voi ati intalnit aceleasi probleme le primarie?
Va pup

probleme de genul asta sunt peste tot. ti-au zis cu cel putin 12 zile ca normal ar trebui sa te duci cel putin cu o luna inainte de nunta sa programezi ziua si ora cununiei. doar daca vrei tu la o anumita ora atunci e bine sa te duci .

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 266 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]