Ultima vizită a fost: Acum este 20 Mai 2025, 14:55

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1995 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 100  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. II
MesajScris: 24 Oct 2009, 19:45 
Diva

Ayrun scrie:

de apasat, apasa e adevarat, o sa treaca imediat:) cand ai dpn-ul?

in 4 decembrie dar sper sa nasc mai repede.Ultima data mi-a spus medicul ca el crede ca prin 20 noi.....e momentul...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2009, 20:20 
Diva

Ayrun scrie:

de apasat, apasa e adevarat, o sa treaca imediat:) cand ai dpn-ul?

fetelor ce e ala dpn? scuza-ti ca intreb,dar chiar nu am vazut pana acum prescurtarea aceasta si chiar nu stiu cum se traduce :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2009, 20:21 
Diva

uuu ce se apropie termenu....ca perioada..da, urmeaza cateva saptamani, mai ales dupa ce nasti usor mai grele (nu le-as zice chiar nasoale)..poate si cu o mica stare de depresie, ca nu vei stii ce si cum sa faci, ca dintr-o data nu mai ai burta si nu vei stii cum sa reactionezi la tot ce e nou si super solicitant in jurul tau. dar va trece asa de repde..si te vei simti o adevarata leoaica care trebuie sa fie puternica pt puiul ei, incat nici nu te vei mai gandi la altceva. e important sa te gandesti mereu ca nimeni, dar absolut nimeni nu s-a nascut invata cu manualul de "a fi mama" sau "a avea perfect grija de un bebe". totul se simte si se invatat(a) in fiecare clipa petrecuta cu copilul tau. si sunt absolut convinsa ca tu, Laura, vei fi o super mama si vei creste un super pui de om :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2009, 20:22 
Diva

laura_sandu scrie:
in 4 decembrie dar sper sa nasc mai repede.Ultima data mi-a spus medicul ca el crede ca prin 20 noi.....e momentul...

da, cam pe atunci ai 38 de sapt si te poti astepta oricand, acum ce-o vrea si bebe, vezi si tu ca nu mereu e tocmai cum vrem noi :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2009, 20:23 
Diva

lily scrie:
da iubita, vreu sa am o singura printesa...primul nume l-am ales eu si vreau sa fie maria sau mara in functie de cum rimeaza mai bine cu al 2-lea pt ca nu avem nici o maria in familie...am 2-lea il las pe el sa-l aleaga...iti urez bafta si sper sa vina cat mai repede baietelul tau...

mersic lily,sper sa se intample minunea curand.....oricum maria imi place f mult ca nume desi eu nu prea ii spun nepotelei mele maria,ii spun teodora :nlol: .........eu sper sa te razgandesti si sa-l faci si pe al-2lea copil.....eu zica e mai bine 2 decat singurica

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2009, 20:26 
Diva

data probabila a nasterii ,Ely.sper sa nu gresesc.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2009, 20:27 
Diva

logodnica scrie:
uuu ce se apropie termenu....ca perioada..da, urmeaza cateva saptamani, mai ales dupa ce nasti usor mai grele (nu le-as zice chiar nasoale)..poate si cu o mica stare de depresie, ca nu vei stii ce si cum sa faci, ca dintr-o data nu mai ai burta si nu vei stii cum sa reactionezi la tot ce e nou si super solicitant in jurul tau. dar va trece asa de repde..si te vei simti o adevarata leoaica care trebuie sa fie puternica pt puiul ei, incat nici nu te vei mai gandi la altceva. e important sa te gandesti mereu ca nimeni, dar absolut nimeni nu s-a nascut invata cu manualul de "a fi mama" sau "a avea perfect grija de un bebe". totul se simte si se invatat(a) in fiecare clipa petrecuta cu copilul tau. si sunt absolut convinsa ca tu, Laura, vei fi o super mama si vei creste un super pui de om :)

macar dupa ce il nasc il mai pot pasa si la ionut :lol: :lol: :lol: acum tb sa il port numai eu

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2009, 20:27 
Diva

ral_ct scrie:

:nlol: da,logic asa ar fi......mersic ralu.....uite ca asta nu mi-a trecut prin minte

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2009, 20:28 
Diva

ral_ct scrie:

da, asta inseamna

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2009, 20:29 
Diva

Ayrun scrie:

da, cam pe atunci ai 38 de sapt si te poti astepta oricand, acum ce-o vrea si bebe, vezi si tu ca nu mereu e tocmai cum vrem noi :)

acum...cat dureaza dureaza...asta e.....eu sper sa fie mai repede , dar nu vreau sa fac o tragedie daca e sa astept desi nu mai am rabdare

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2009, 20:54 
Diva

laura_sandu scrie:

acum...cat dureaza dureaza...asta e.....eu sper sa fie mai repede , dar nu vreau sa fac o tragedie daca e sa astept desi nu mai am rabdare

:)) tu vrei deja sa il pasezi?? stai sa vezi cum ne se va apropia nimeni de el in primele saptamani caci nu le vei da tu voie. si sa vezi cum ti se va parea ca nimeni nu face bine si ca nimeni nu are grija de el asa cum ai tu. :p si mai vorbim atunci despre "pasat".

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2009, 21:27 
Diva

logodnica scrie:

:)) tu vrei deja sa il pasezi?? stai sa vezi cum ne se va apropia nimeni de el in primele saptamani caci nu le vei da tu voie. si sa vezi cum ti se va parea ca nimeni nu face bine si ca nimeni nu are grija de el asa cum ai tu. :p si mai vorbim atunci despre "pasat".

da, daaa bine punctat Daria ! :nlol: am devenit niste fiare

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2009, 21:32 
Diva

elyt1000 scrie:
oana dar voi sunteti inca tinerei.....pe cuvant ai timp si de copii.....mai intai distrativa voi cat mai mult posibil....terminati studiile,mai economisiti si un banutz si dupa poate veni si bb.......eu ar trebui sa ma alarmez......am o varsta acum la care sincer ar fi "trebuit" sa am un bb si inca nu intru in panica......totul o sa fie bine

stiu elly cA suntem inca tineri , mai ales eu:D dar nu intru in panica si nici nu imi doresc sa il fac acuma....mai ales a nu e posibilitate....dar totusi imi doresc...amelly nu intra in panica caci nu esti in nici un fel pe din dos , si pe mine ma sperie gandul asta intr-un fel caci finutza mea e un pic cam galacioasa si foarte mofturoasa ca sa zic asa....caci e invatata in brate cand o pui jos tipa...mama eu nu as avea rabdarea acuma, iar elly nici tu nu intra in panica caci cumnata mea l-a facut la 31 de ani si a nascut un copil chiar mai dezvoltat decat un baiat si cu toate ca a avut probleme ( faptul ca a avut accident de masina si are inca bazinul fisurat ) a nascut foarte bine.....deci spor la practica:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2009, 21:37 
Diva

vai daria ce printesa ai, sa iti traiasca.....si sa creasca mare si frumoasa,
apropo de pasat cum spuneai tu , cumnata mea credea ca va mai scapa de copil si la sot,dar chiar ii era greu cand cineva se apropia de el, eu imi doresc si fata si baiat, cel putin 2:D iar pentru fata ciar as vrea numele de maria dar la al doilea ma mai gandesc ,....va urez o seara cat mai placuta in continuare

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2009, 22:12 
Diva

logodnica scrie:

sincer...eu acum sper sa nu fie chiar asa :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2009, 23:08 
Diva

laura_sandu scrie:

sincer...eu acum sper sa nu fie chiar asa :))

stiu...eu in ultima saptamana de sarcina eram nervoasa de numa ca andrei venea de la servici si ma intreba ce am facut toata ziua..el incercand sa poarte o discutie draguta, na..si eu saream ca arsa si ziceam: tine tu un pepene dupa tine toata ziua si 12 kile cat m-am ingrasat...si mai vorbim atunci. dar..nu prea m-am gandit ca dupa ce nasc o sa ma usurez. insa...nici nu am banuit ca primele sapt vor fi nitel mai grele decat sarcina. eh..depinde acum..sunt cazuri si cazuri. pe mine m-a ajutat Dumnezeu si am avut totusi o sarcina usoara. si cu toate problemele noastre, ca am trecut prin emotii si noi, destul de mari, uite ca am dus-o la bun sfarsit cu bine.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2009, 23:09 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:

Foarte frumoasa fetita voastra Daria, un mic O:) superb! Multa sanatate si fericire tuturor %%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2009, 23:16 
Diva

logodnica scrie:

stiu...eu in ultima saptamana de sarcina eram nervoasa de numa ca andrei venea de la servici si ma intreba ce am facut toata ziua..el incercand sa poarte o discutie draguta, na..si eu saream ca arsa si ziceam: tine tu un pepene dupa tine toata ziua si 12 kile cat m-am ingrasat...si mai vorbim atunci. dar..nu prea m-am gandit ca dupa ce nasc o sa ma usurez. insa...nici nu am banuit ca primele sapt vor fi nitel mai grele decat sarcina. eh..depinde acum..sunt cazuri si cazuri. pe mine m-a ajutat Dumnezeu si am avut totusi o sarcina usoara. si cu toate problemele noastre, ca am trecut prin emotii si noi, destul de mari, uite ca am dus-o la bun sfarsit cu bine.

eu sunt mai nervoasa noptea decat ziua..pt v dorm e apucate.Ma trezesc la iecare intoarcere...ma duc la baie non stop...asa ca DAAAAAAAA!!!astept sa scap indiferent cum e dupa.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2009, 23:20 
Diva

carlita scrie:

Foarte frumoasa fetita voastra Daria, un mic O:) superb! Multa sanatate si fericire tuturor %%-

multumesc frumos Carlita. Si multumim tuturor pentru laude..ne-am inrosit nitel ca domnisoarele pudibonde. :~* :~* :nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2009, 08:41 
Diva

multumesc frumos Carlita. Si multumim tuturor pentru laude..ne-am inrosit nitel ca domnisoarele pudibonde. :~* :~* :nblink:[/quote]
neatza fetelor....va urez o duminica cat mai frumoasa

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1995 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 100  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]