Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 07:22

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1995 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 100  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. II
MesajScris: 27 Oct 2009, 13:42 
Diva

fetelor...nu stiu ce sa mananc azi...toata ziua am bagat in mine conopida....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Oct 2009, 13:44 
Diva

elyt1000 scrie:

si eu sunt la fel ca si tine......m-am certat si eu cu fratele meu inainte cu vreo 3 luni de nunta mea.....ma disperase.....ba ca vine,ba ca numai vine la nunta.....biletele erau deja cumparate,imi facea numai faze tare urate......si eu m-am consumat,plangeam,nu dormeam noaptea.....am avut o perioada tare urata.......dar sincer intre noi era si este inca :)odistanta f mare.....nu aveam cum sa-i spun in fata ceea ce simt,doar prin intermediul calc,tel sau a parintilor.....binenteles ca eu am facut primul pas si l-am sunat i-am spus tot ce cred si sa decida el ce vrea sa faca......asta a fost......a venit la nunta si acum totul e super intre noi.....cine stie pana cand.....clarut ai decat o singura sora?

imi pare bine ca v-ati inteles intr-un final :flowers:

eu, da, una si buna...intotdeauna ne-am inteles bine...ma mai certa ea, da' avea dreptate de cele mai multe ori...dar acum nu mai fac fata reprosurilor. ma consum si ma doare sa stiu ca asta gandeste ea despre mine...
o sa facem sedinte de terapie aici :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Oct 2009, 13:45 
Moderator Ghidul Miresei

laura_sandu scrie:

fa-ti o salata de ton :D daca iti place...:) eu o ador...cred ca nici daca as manca in fiecare zi nu m-as satura de ea :nlol:

eu mai tarziu vreau sa fac varza calita si cu costite :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Oct 2009, 13:45 
Diva

laura_sandu scrie:

cruda?:eek:

nu-mi place conopida...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Oct 2009, 13:48 
Diva

clarut scrie:

poate aveti si voi pb voastre si n-aveti nevoie sa le ascultati si pe ale mele...mai ales pe-astea legate de familie :)
acum nu sunt in stare sa vb cu ea...si ideea e ca eu as vrea sa-i explic ei ca nu sunt chiar nerecunoscatoare, sa-i amintesc de lucrurile pe care le-am facut si eu pt binele ei si pe care dintr-un motiv sau altul nici nu le pune la socoteala (desi nu inteleg de ce tb sa tinem socoteala?! )...da' pt ca am incercat si-am vz ca nu am cu cine discuta acum ma gandesc ca mai bine las timpul sa treaca si pe urma o luam frumos de la capat...cum ai facut tu cu prietena ta, fara sa mai discutati cauza :nlol:
cred sincer ca si de-asta imi sare tandara asa rpd cand vb cu ea pt ca sunt o multime de lucruri pe care le-a spus sau le-a facut si cu care nu am fost de acord dar mi-am pastrat parerea pt mine incat acum la cea mai mica pb imi revin toate in memorie si explodez...ciudat...ca numai cu ea si cu maica mea am accese de-astea de furie :wacko:

dar nu lasa 6 luni sa treaca.....
si, daca vrei sa faci ca mine sa stii ca noi ne-am spus tot ce aveam de spus inainte sa nu mai vb 6 luni.
Pt ca altfel risti ca la urmatoarea cearta sa se adauge si represurile de acum si e pacat.De ce sa lasi chestii nespuse tocmai intre frati?Si poate tocmai asta asteapta de la tine sa ii spui ca ii esti recunoscatoare....poate are nevoie acum mai ales ca trece printr-o perioada grea.Nu cred ca e momentul sa o lasi si tu balta.Si poate tocmai asta ar fi modalitatea sa ii arati recunostinta, daca spui ca te-a ajutat.Nu lua cuvintele chiar asa cum sunt spuse, mai ales din partea unui frate.
Si nu te mai consuma aiurea.Se rezolva usor, crede-ma.Numai sa vrei

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Oct 2009, 13:50 
Diva

carlita scrie:

fa-ti o salata de ton :D daca iti place...:) eu o ador...cred ca nici daca as manca in fiecare zi nu m-as satura de ea :nlol:

eu mai tarziu vreau sa fac varza calita si cu costite :p

nu prea mananc ton in sarcina.Am inteles ca nu e bun, pt ca ar contine mercur.Cred ca am mancat de 2 ori.Si varza calita cu costite......eu nu mananc decat foarte foarte foarte rar porc.Nu mananc decat pui si peste.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Oct 2009, 13:50 
Diva

clarut scrie:

imi pare bine ca v-ati inteles intr-un final :flowers:

eu, da, una si buna...intotdeauna ne-am inteles bine...ma mai certa ea, da' avea dreptate de cele mai multe ori...dar acum nu mai fac fata reprosurilor. ma consum si ma doare sa stiu ca asta gandeste ea despre mine...
o sa facem sedinte de terapie aici :nlol:

eu am 2 surori si 2 fratii.....imaginaza-ti ca am discuti numai cu unul dintre frati(cel mic) la fel ca si sora ta trebuie sa imi aminteasca cat de mult m-a ajutat el si cat a facut ptr mine.tot timpul are ceva de reprosat......acum vad ca e mai bine si sper sa o tina tot asa........o sa fie bine intr-un final vei vedea.......ea are o perioada mai proasta.....tu esti putin iritata de tot ceea ce ti-a spus....nici una nu vreti sa lasati de la voi......poate impacarea va veni de la sine.....sper.....nu e placut sa fi certat cu cineva din familie......eu una sufar ff tare

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Oct 2009, 13:52 
Diva

laura_sandu scrie:

mmm......mie imi place conopida.....o fierb si rad cascaval peste.....delicioasa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Oct 2009, 13:52 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
cruda?:eek:

nu-mi place conopida...

mie imi place conopida: pane; gratinata la cuptor; fiarta cu un pic de sare O:) si in salata bineinteles facuta ca si vinetele.

aaa...iubitul meu mananca conopida cruda :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Oct 2009, 13:54 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
nu prea mananc ton in sarcina.Am inteles ca nu e bun, pt ca ar contine mercur.Cred ca am mancat de 2 ori.Si varza calita cu costite......eu nu mananc decat foarte foarte foarte rar porc.Nu mananc decat pui si peste.....

nici eu nu mananc porc, decat foarte rar...dar restul familiei mananca :D :)

eu mananc de 2 ori pe zi, astazi am mancat o sana....iar mai tarziu imi fac o salata de rosii cu telemea si patrunjel...delicioasa :food:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Oct 2009, 13:58 
Diva

laura_sandu scrie:

dar nu lasa 6 luni sa treaca.....
si, daca vrei sa faci ca mine sa stii ca noi ne-am spus tot ce aveam de spus inainte sa nu mai vb 6 luni.
Pt ca altfel risti ca la urmatoarea cearta sa se adauge si represurile de acum si e pacat.De ce sa lasi chestii nespuse tocmai intre frati?Si poate tocmai asta asteapta de la tine sa ii spui ca ii esti recunoscatoare....poate are nevoie acum mai ales ca trece printr-o perioada grea.Nu cred ca e momentul sa o lasi si tu balta.Si poate tocmai asta ar fi modalitatea sa ii arati recunostinta, daca spui ca te-a ajutat.Nu lua cuvintele chiar asa cum sunt spuse, mai ales din partea unui frate.
Si nu te mai consuma aiurea.Se rezolva usor, crede-ma.Numai sa vrei

:) deci e indicat sa vb acum cu ea dc tot vreau sa-i fac niste reprosuri :nlol: pai eu ii sunt recunoscatoare...i-am si zis. nu inteleg de ce tre sa-mi tot repete ca ea a facut atatea lucruri pt mine...incep sa cred ca vrea sa-i returnez sv...glumesc :) o sa ma linistesc si pe urma o sa vb cu ea...deocamdata am de invatat pt examene asa ca nu vreau discutii :nscmoll:

multumesc pt incurajari!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Oct 2009, 13:59 
Diva

elyt1000 scrie:

eu am 2 surori si 2 fratii.....imaginaza-ti ca am discuti numai cu unul dintre frati(cel mic) la fel ca si sora ta trebuie sa imi aminteasca cat de mult m-a ajutat el si cat a facut ptr mine.tot timpul are ceva de reprosat......acum vad ca e mai bine si sper sa o tina tot asa........o sa fie bine intr-un final vei vedea.......ea are o perioada mai proasta.....tu esti putin iritata de tot ceea ce ti-a spus....nici una nu vreti sa lasati de la voi......poate impacarea va veni de la sine.....sper.....nu e placut sa fi certat cu cineva din familie......eu una sufar ff tare

nu stiam ca ai asa o famile mare :) frumos!

sper si eu...o sa ne-ntelegem cumva :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Oct 2009, 14:00 
Diva

carlita scrie:

mie imi place conopida: pane; gratinata la cuptor; fiarta cu un pic de sare O:) si in salata bineinteles facuta ca si vinetele.

aaa...iubitul meu mananca conopida cruda :nlol:

si eu o mananc in toate felurile.
Azi am mancat cruda si fiarta cu sare...
Am incercat sa mananc in ultima perioada multe legume....sa nu depun prea multa grasime.Si-asa se tot mira lumea ca am burta mare...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Oct 2009, 14:03 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
si eu o mananc in toate felurile.
Azi am mancat cruda si fiarta cu sare...
Am incercat sa mananc in ultima perioada multe legume....sa nu depun prea multa grasime.Si-asa se tot mira lumea ca am burta mare...

pai nu ii baga in seama pe aceia care iti zic ca ai burta mare si mananca sanatos pentru tine si pentru bebe....ca dupa ce nasti si nu mai alaptezi numai legume si mancare slaba o sa mananci :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Oct 2009, 14:04 
Moderator Ghidul Miresei

ciupercile nu iti plac? :D

poti sa iti faci pe gratar sau intr-o tigaie de teflon...ciuperci umplute cu branzica :roll:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Oct 2009, 14:04 
Diva

clarut scrie:

:) deci e indicat sa vb acum cu ea dc tot vreau sa-i fac niste reprosuri :nlol: pai eu ii sunt recunoscatoare...i-am si zis. nu inteleg de ce tre sa-mi tot repete ca ea a facut atatea lucruri pt mine...incep sa cred ca vrea sa-i returnez sv...glumesc :) o sa ma linistesc si pe urma o sa vb cu ea...deocamdata am de invatat pt examene asa ca nu vreau discutii :nscmoll:

multumesc pt incurajari!

Nu stiu cum e sora ta......poate ca asta asteapta...sa ii intorci ce a facut pt tine....dar in alt mod.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Oct 2009, 14:05 
Diva

clarut scrie:

nu stiam ca ai asa o famile mare :) frumos!

sper si eu...o sa ne-ntelegem cumva :D

da suntem o familie numeroasa.....de care sunt f mandra si imi e tare dor de ei :cry: ...offfff.....abia astept sa treaca mai repede timpul (nu ca nu ar trece) sa vina craciunul sa fiu cu familia
spor la invatat Clarut si bafta multa la examen!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Oct 2009, 14:07 
Diva

carlita scrie:

pai nu ii baga in seama pe aceia care iti zic ca ai burta mare si mananca sanatos pentru tine si pentru bebe....ca dupa ce nasti si nu mai alaptezi numai legume si mancare slaba o sa mananci :p

da nu mananc asta pt ca sunt insarcinata.Asa mananc de mult.....
Eu la partea cu dulciurile am probleme, nu la legume fructe si carne alba...:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Oct 2009, 14:08 
Diva

carlita scrie:
ciupercile nu iti plac? :D

poti sa iti faci pe gratar sau intr-o tigaie de teflon...ciuperci umplute cu branzica :roll:

nu am mancat de mult ciuperci.O sa ma duc sa imi cumpar.....gata facute:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Oct 2009, 14:10 
Moderator Ghidul Miresei

Cu ce pot sa combin o geanta maro? Nu am incaltaminte, nu am haina, nu am curea :nlol:

Merge daca o iau cu pantofi si haina neagra?

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1995 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 100  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]