In Romania este de vina sistemul, legile facute de niste inculti, mentalitatile romanilor.
Noi mereu avem drepturi, noi mereu suntem cu gura mare ca dam in judecata, avem drepturi si drepturi oriunde dar obligatii deloc.
In strainatate cei care primesc amenda o achita fiindca stiam ca pot face puscarie sau munca in folosul comunitatii. La romani nu exista asa ceva, poti sa-i dai 10 amenzi ca nu-si plateste amenda si nici nu i se intampla nimic, daca il somezi te da in judecata.
Referitor la legea aia care vroiau sa o scoata cu ridicat masina mi se pare normal in prop de 90% , dar nu domnule se gasesc romanii ca ei AU DREPTURI. Daca nu ma insel si sper ca nu, in Olanda parca e la fel nu Ely?
La noi "pestele de la cap se impute" toti aia care dorm in scaune in Parlament si ne vinde toata tara, si fac legile in asa fel incat sa avantajeze infractorul.
La noi daca infractorul injura si agreseaza un cetatean, devine extrem de violent, ce i se intampla????? I se face dosar penal in care poate fii bagat 100% in penintenciar si procurorul da NUP????? Adica nemernicul ala nu prezinta pericol social. O sa reprezinte pericol social numai atunci cand omoara vreo 2 oameni nu?
Sper ca ati inteles cat de cat ce am scris, ca am asa o stare de bine, de as sta numai cu wc-ul langa mine
Abia astept sa-mi treaca starile astea.
Ely de cat timp incerci sa ramai insarcinata? Eu vreo 6,7 luni am "muncit" din greu pana am reusit

si am reusit exact cand ma asteptam cel mai putin