Ultima vizită a fost: Acum este 09 Iul 2025, 02:08

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 250 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: buna fetelor
MesajScris: 21 Mar 2006, 20:37 
Diva

Citat:

ohh :( noi avem mereu un card la noi cu ceva bujet la nevoie :P

e bine de voi cu cardurile astea.;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2006, 13:31 
Diva

Citat:

ohh :( noi avem mereu un card la noi cu ceva bujet la nevoie :P

da...am vazut ca romanii au ajuns sa-si cumpere si mancare pe credit!! Vezi cardul carrefour!! Suntem vai de :back: nostru!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2006, 13:44 
Diva

Citat:

da...am vazut ca romanii au ajuns sa-si cumpere si mancare pe credit!! Vezi cardul carrefour!! Suntem vai de :back: nostru!!

voi din ala aveti?
noi cu banii jos.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2006, 14:42 
Diva

Citat:

Mie mi-ar placea sa-mi fac un card de credit sa fie doar pentru mine si mofturile mele... Da Iubi nu e prea incantat de ideea de a cumpara cu alea...Nu-i place sa ia pe datorie:D
Oricum, daca facem ipotecar o sa ne saturam de rate:D

nasa mea ..de plictiseala ...si-a facut unul la finans bank..fara dobanda! Si de zapacita ce e...a cheltuit salariul inainte sa-l primeasca!! Ca asta fac aceste carduri de credit!! Special creata pt. cumparaturi!! Cumperi acum - platesti la anu...nu era asa reclama??

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mar 2006, 00:19 
Diva

apropo de verighete...azi m-a incercat o senzatie tare ciudata...pentru prima oara am incercat o verigheta...m-au trecut fiorii cand am simtit-o pe deget...
n-am vazut modele prea deosebite dar macar ne-am facut o idee...doar ca acum stim masurile (17 eu si 29 el) si latimea (7,8 mm) pe care o vrem...cam atat, eu am ales sa fie doar aur galben, el alege modelul...mai cautam si saptamana viitoare facem cumva sa dam comanda...le vrem pana la Paste...

apropo...cele care le aveti deja..si-a facut cineva din aur de 18k? cat e de mare diferenta fata de cel de 14k?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mar 2006, 01:37 
Diva

Citat:
apropo de verighete...azi m-a incercat o senzatie tare ciudata...pentru prima oara am incercat o verigheta...m-au trecut fiorii cand am simtit-o pe deget...
n-am vazut modele prea deosebite dar macar ne-am facut o idee...doar ca acum stim masurile (17 eu si 29 el) si latimea (7,8 mm) pe care o vrem...cam atat, eu am ales sa fie doar aur galben, el alege modelul...mai cautam si saptamana viitoare facem cumva sa dam comanda...le vrem pana la Paste...

apropo...cele care le aveti deja..si-a facut cineva din aur de 18k? cat e de mare diferenta fata de cel de 14k?

si eu am fost emotionata cand am probat o verigheta acum cateva zile. wow nu mai am rabdare cand ne vom lua si noi verighete (X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mar 2006, 02:24 
Diva

aha...asta e o informatie buna de stiut...mersi mult...dar daca sunt mai sensibile, de ce sunt mai scumpe? si ce se recomanda sa fie facut din aur de 18k?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mar 2006, 04:40 
Veteran

buna.Sunt si eu o viitoare miresica.Eu mi-am comandat verighetele...sunt super incantata de ele...sunt doar din aur galben..asa imi plac mai mult,si sunt de 14k.Maine ma duc sa le iau,de abia astept.pupi all.:heart:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mar 2006, 12:29 
Diva

Citat:
buna.Sunt si eu o viitoare miresica.Eu mi-am comandat verighetele...sunt super incantata de ele...sunt doar din aur galben..asa imi plac mai mult,si sunt de 14k.Maine ma duc sa le iau,de abia astept.pupi all.:heart:

buna...bine ai venit...da-ne si alte detalii...sau pune-ne si noua o poza sa le vedem...

cand ai nunta si ce ai mai facut?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mar 2006, 14:15 
Veteran

Citat:
aha...asta e o informatie buna de stiut...mersi mult...dar daca sunt mai sensibile, de ce sunt mai scumpe? si ce se recomanda sa fie facut din aur de 18k?

eu am de 18 K am pus o poza daca te ajuta cu ceva eu nu vad mare diferenta dar am auzit si eu ca este mai "moale" cel de 18 :)sper sa nu pateasca nimic in timp..

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 250 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]