Ultima vizită a fost: Acum este 10 Iul 2025, 01:03

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2032 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 102  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. III
MesajScris: 10 Noi 2009, 15:46 
Diva

elyt1000 scrie:
tocmai ce spuneam de poze la cizme.....una e poza sau ambalajul alta realitatea......mie mi la defacut cand l-am cumparat.....are 2 m....eram cu soacra mea cand l-am mai cumparat....doamne ce am mai ras.....abia l-am bagat in masina.....bine el impachetat are vreo 1,50m.....dar tot a fost chin si 2 femei :nlol: :nlol: ...al meu merge pe al 4 lea an si arata ca nou

si al nostru e la fel , si cand l-am cumparat l-am desfacut binenteles sa-l si vedem in realitate ca in poza toate sunt frumoase

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Noi 2009, 15:49 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
si al nostru e la fel , si cand l-am cumparat l-am desfacut binenteles sa-l si vedem in realitate ca in poza toate sunt frumoase

eu din pacate cand l-am cumparat eram in criza de timp si doar l-am pus in carut si am plecat....ma gandeam ca totusi de 200 de ron e ceva de capul lui, dar se pare ca m-am inselat....oricum, de urat nu e urat....doar ca e putin cam rar si ma asteptam sa fie mult mai des...asta e :D ...data viitoare o sa-l cumpar din timp sa am timp sa-l si vad :p

a tinut destul...2 ani de zile :nlol: oricum e in stare excelenta, nu a patit nimic, doar ca vreau eu altul :p

asa arata: http://picasaweb.google.com/Carlita.Clu ... 5516368482

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Noi 2009, 16:01 
Diva

carlita, ma refer la home page-ul ghidul miresei, in partea cu intra pe forum (in dreapta). pana acum acolo apareau ultimele mesaje postate pe forum. acum nu mai apar decat cele de la subiectele cu soacra, cererea in casatorie etc insa nu si cele de la discutii generale.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Noi 2009, 16:02 
Moderator Ghidul Miresei

clarut scrie:
carlita, ma refer la home page-ul ghidul miresei, in partea cu intra pe forum (in dreapta). pana acum acolo apareau ultimele mesaje postate pe forum. acum nu mai apar decat cele de la subiectele cu soacra, cererea in casatorie etc insa nu si cele de la discutii generale.

aaa...acum stiu, nu stiu ce s-a intamplat...am observat si eu lucrul acesta :wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Noi 2009, 16:29 
Diva

mie imi apar mesajele pe prima pagina :)

ce frumos ca vorbiti de brazi de Craciun...si eu abia astept sa vina decembrie; noi facem bradul la inceputul lunii, prin 5-6 sa am timp sa ma bucur de el....mergem la o ferma de brazi, il alegem, taiem si acasa cu el :)

Am facut cativa ani bradul albastru cu auriu...de vreo 2 ani l-am facut rosu cu auriu...anul asta inca nu m-am hotarat cum il fac...poate trec inapoi pe albastru cu auriu...sau poate numai auriu

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Noi 2009, 16:34 
Diva

buna,fetelor!
nici nu imi vine sa cred ca se vb despre brazii de Craciun!abia astept!!!!!!!!!!!!!!
este primul Craciun..casatorita :nwink: si voi impodobi un brad artificial pt ca si eu fac bradul la inceputul lunii dec.chiar pe 1 :nblink: si daca as avea unul natural...s-ar scutura pana la Craiun..
oricum voi lua si cateva crengute de brad pt ca ador mirosul....
abia astept!
Ador sarbatorile de iarna!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Noi 2009, 17:00 
Diva

Bamba scrie:
mie imi apar mesajele pe prima pagina :)

ce frumos ca vorbiti de brazi de Craciun...si eu abia astept sa vina decembrie; noi facem bradul la inceputul lunii, prin 5-6 sa am timp sa ma bucur de el....mergem la o ferma de brazi, il alegem, taiem si acasa cu el :)

Am facut cativa ani bradul albastru cu auriu...de vreo 2 ani l-am facut rosu cu auriu...anul asta inca nu m-am hotarat cum il fac...poate trec inapoi pe albastru cu auriu...sau poate numai auriu

si eu, si eu :) pt mine craciunul inseamna vacanta asa ca-l astept cu mare drag :D eu imi fac brad auriu de vreo 2 ani...e tare frumos!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Noi 2009, 17:01 
Diva

carlita scrie:

aaa...acum stiu, nu stiu ce s-a intamplat...am observat si eu lucrul acesta :wacko:

bine ca te-am lamurit ;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Noi 2009, 17:50 
Diva

lily scrie:
noi facem bine...in afara de durerile de spate nu am nici o problema...bebelina cred ca face dansuri pe la mine prin burtica :nlol: a reusit sa o simta si laurian...si eu sunt dependenta de fructe...imi plac foarte mult :p

ce fain....o faci dansatoare.....a gasit sotul tau cel de al 2-lea nume ptr bebelina?
da si eu sunt dependenta de fructe

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Noi 2009, 17:56 
Diva

nu a gasit nici un nume...nu are inspiratie de nici un fel...el zice ca s-a pregatit cu nume doar pt baiat...pt fata nu stie...mai are timp sa se gandeasca...daca nu ii aleg tot eu :nlol: acum caut pe net nr de tel de la restaurant din vl pt botez ca nu am avut timp sa rezolv nimic la vl...a ramas sa dam nr de persoane si se intereseaza nasii de locale...ne dau oferta si noi decidem...acum stau dupa soacra-mea sa-mi zica cati vin de la ea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Noi 2009, 17:59 
Diva

ce fructe ti-ai luat din piata?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Noi 2009, 18:01 
Diva

buna fetelor!

ce mai faceti? eu ma uit la parodia cu elena udrea de la antena 3. ce tare. de mult nu am mai ras asa. :rofl: :rofl: :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Noi 2009, 18:10 
Diva

lily scrie:
nu a gasit nici un nume...nu are inspiratie de nici un fel...el zice ca s-a pregatit cu nume doar pt baiat...pt fata nu stie...mai are timp sa se gandeasca...daca nu ii aleg tot eu :nlol: acum caut pe net nr de tel de la restaurant din vl pt botez ca nu am avut timp sa rezolv nimic la vl...a ramas sa dam nr de persoane si se intereseaza nasii de locale...ne dau oferta si noi decidem...acum stau dupa soacra-mea sa-mi zica cati vin de la ea

auzi, dar nu e cam devreme?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Noi 2009, 18:13 
Diva

auzi, dar nu e cam devreme?[/quote]
cam devreme pt ce?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Noi 2009, 18:45 
Diva

lily scrie:
ce fructe ti-ai luat din piata?

banane,portocale,mandarine,pere,struguri si prune :nlol: ca sa imi ajunga saptamana asta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Noi 2009, 18:46 
Diva

cam devreme pt ce?[/quote]
buna seara fetelor ce faceti?eu abia am venit de la facultate......si e teroare cu intunericul asta...imi da asa o oboseala...parca ar fi 9 ....
vad ca vorbiti de bb....eu daca as avea o fata as vrea sa o cheme ori adelina maria, ori ioana maria....acuma sa vedem ce o sa vrea si al meu....dar poana o sa il fac si eu cred ca mai avem timp de gandire

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Noi 2009, 18:47 
Diva

lily scrie:
cam devreme pt ce?

cred ca ptr planurile de botez......sa arvunesti restaurantul.....si mie mi se pare cam devreme dar na fiecare face cum stie

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Noi 2009, 18:47 
Diva

banane,portocale,mandarine,pere,struguri si prune :nlol: ca sa imi ajunga saptamana asta[/quote]
eu daca cumpar asa multe fructe risc sa le las sa se strice....eu imi cumpar o anumita cantitate...acuma ca sunt si mandarine, sau de fapt clementinele care le ador...cred ca voi fi mai buna cu ele si o sa le mananc....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Noi 2009, 18:48 
Diva

cred ca ptr planurile de botez......sa arvunesti restaurantul.....si mie mi se pare cam devreme dar na fiecare face cum stie[/quote]
sa stii ca nu e devreme....daca te duci cu doar 2 luni inainte sau depinde de fiecare risti sa nu mai gasesti...mai ales ca acuma se fac nunti si vinerea....cumetria la fina mea a fopst vineri...si am avut surpriza o mireasa...venise cu gandul ca e la alta nunta dar a nimerit la noi:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Noi 2009, 18:54 
Diva

elyt1000 scrie:
si eu am tot brad artificial,.....nici nu ma gandesc sa il schim cu unul natural...imi place acesta f mult....si la fel ca si corina imi cumpar aranjamente cu brad natural si am rezolvat treaba.......eu l-am facut 2 ani la rand rosu cu argintiu si mi-a placut.....anul asta nici nu ma obosesc sa mai cumpar ceva ptr ca nu suntem acasa.....dar la anul as schimba si eu putin culoarea
fetelor sunt putin dezamagita si socata in acelasi timp.....biletele de avion s-au triplat ca pret......mai bine le cumparam eu a cum o luna 2......mi se par exagerate sincer

ps.....uita-ti si o poza cu braduzul meu de anul trecut si sunt si eu pe acolo :nlol: :nlol:

http://picasaweb.google.com/elyt1000/Craciun2008#

pai tu nu stiai ca trebie sa cumperi biletele cu mult timp inainte?Mai alesc ca stiai cand vii si cat stai.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2032 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 102  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]