Ultima vizită a fost: Acum este 10 Iul 2025, 23:01

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2032 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 102  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. III
MesajScris: 11 Noi 2009, 09:52 
Diva

[quote="logodnica"buna seara fetelor.
da, imi amintesc si eu de acea "bila neagra" primita la Turcescu de Elenutza..pentru ca nu isi amintea cum il cheama pe presedintele Norvegiei.. :rofl: care presedinte??
nu stiu ce sa zic Clarut..slabe sanse sa scapam de acest presedinte. oricum e adevarat ca e usor disperat fiindca a impanzit Bucurestiul cu panouri electorale..cred ca e speriat ca nu va castiga..si cel putin in Bucuresti nu va castiga majoritatea voturilor.[/quote]

Daria, sper sa nu se adevereasca spusele tale. mi-e groaza sa ma gandesc ce s-ar alege de tara asta daca ar iesi iar Basescu. oricum, toti cei cu care am mai vb au zis ca sunt in stare sa-l voteze si pe Vadim decat sa iasa iar el. acum sa vedem.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Noi 2009, 09:55 
Diva

laura_sandu scrie:
pana saptamana viitoare poate se mai scmpeste....
Adina, despre ce emisiune e vorba?Eu am ratat-o.....

http://www.mircea-badea.ro/blog/. emisiunea din 9 nov. sa te uiti la toate filmuletele. e o parodie a interveniei elenei udrea la turcescu

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Noi 2009, 09:57 
Diva

buna dimineatza.....ce faceti fetelor?ce program aveti pe ziua de azi?eu cam ocupata ca am la scoala o zi incarcata dar revin diseara...va urez o zi cat mai placuta....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Noi 2009, 10:16 
Diva

Buna dimineata fetele. :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Noi 2009, 10:36 
Moderator Ghidul Miresei

ral_ct scrie:
neata!ce faceti?sunteti cu cafeluta in fata sau nu v-ati trezit inca?:)

si la noi sunt multe panouri electorale de genul:"in ct votam cu Basescu..e de-al nostru!" :rofl:

neata Ral :D ....eu nu sunt cu cafeluta in fata, sunt cu ceaiul :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Noi 2009, 10:36 
Moderator Ghidul Miresei

anidaaa scrie:
Buna dimineata fetelor! %%- e o zi asa frumoasa, zici ca vine primavara

la noi ploua de 3 zile fara incetare, e o vreme foarte foarte urata :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Noi 2009, 10:47 
Diva

laura_sandu scrie:

da...se intampla sa mananc sau sa inversez litere pentru ca ma grabesc.
Nu am vrut sa te superi, dar la tine e o chestie constanta si cred ca e bine cand accepti greselile si le indrepti.Chiar nu cred ca ai de ce sa te superi pt ca nu e cu rautate.

neata fetele!!!
hei cine a spus ceva de rautate sau de suparare?....nu ma supar eu asa usor......
nu vreau sa para ca o scuza,dar in momentul de fata sunt ocupata cu invatatul de a scrie in olandeza......si nu poti sa-ti imaginezi cat de greu e......asa mi se intampla,sa o tin langa cu o greseala si cred ca am inceput cu acest iiiiiiiiii......nici numai stiu :nlol: :nlol:
aici trebuie sa ai cel putin nivelul 2 de limba olandeza ptr a primi cartea de identitatea provizorie ca mai apoi sa poti cere pasaport olandez.......eu le-am luat pe cele ptr nivelul 2........examenele sunt 4 la numar......vorbit,scris,citit si ascultat........acum sunt ocupata cu nivelul 3 de limba olandeza.....am luat 3 examene ,mai am scrisul.....care imi da batai de cap.....dar observ ca si in propria mea limba,scrisul imi da batai de cap :rofl: :rofl: :rofl: .....in fine,va doresc o zi minunata!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Noi 2009, 10:50 
Diva

puffy_is scrie:
buna dimineatza.....ce faceti fetelor?ce program aveti pe ziua de azi?eu cam ocupata ca am la scoala o zi incarcata dar revin diseara...va urez o zi cat mai placuta....

eu am cafea cu fetele azi,nu-ti imaginezi ce vreme e la mine....ploua torential si sunt 6 grade....o placere :wall: :wall: ......dar m-am "obisnuit " :curse:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Noi 2009, 10:53 
Diva

la noi ploua de 3 zile fara incetare, e o vreme foarte foarte urata :wall:[/quote]

si la noi e la fel de 3 zile..si bate vantul si e ceata...ingrozitor. :curse:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Noi 2009, 11:03 
Moderator Ghidul Miresei

eu ma tot uit la niste poze si ma minunez....cat de bine poate arata verisoara mea dupa 2 sarcini :nlol: ....iar sarcinile au fost una dupa alta :eek:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Noi 2009, 12:18 
Diva

buna dimineata fetelor!! la noi a venit primavara :nlol: dupa ce a plouat toata noaptea acum este cald si soare :ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Noi 2009, 12:33 
Diva

elyt1000 scrie:

neata fetele!!!
hei cine a spus ceva de rautate sau de suparare?....nu ma supar eu asa usor......
nu vreau sa para ca o scuza,dar in momentul de fata sunt ocupata cu invatatul de a scrie in olandeza......si nu poti sa-ti imaginezi cat de greu e......asa mi se intampla,sa o tin langa cu o greseala si cred ca am inceput cu acest iiiiiiiiii......nici numai stiu :nlol: :nlol:
aici trebuie sa ai cel putin nivelul 2 de limba olandeza ptr a primi cartea de identitatea provizorie ca mai apoi sa poti cere pasaport olandez.......eu le-am luat pe cele ptr nivelul 2........examenele sunt 4 la numar......vorbit,scris,citit si ascultat........acum sunt ocupata cu nivelul 3 de limba olandeza.....am luat 3 examene ,mai am scrisul.....care imi da batai de cap.....dar observ ca si in propria mea limba,scrisul imi da batai de cap :rofl: :rofl: :rofl: .....in fine,va doresc o zi minunata!!!

pai sa nu te superi ca eu asta apreciez tare mult la tine. rabdarea ;) te inteleg ca ti-e greu cu olandeza ca doar stiu si eu ce inseamna da' laura are dreptate aici. si oricum ar fi pacat sa inveti olandeza si sa uiti romana, nu? :nlol: macar ca sunt mai multi romani decat olandezi pe lumea asta! (excluzand tarile din africa unde se vb un fel de olandeza :-` )

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Noi 2009, 12:36 
Diva

carlita scrie:
eu ma tot uit la niste poze si ma minunez....cat de bine poate arata verisoara mea dupa 2 sarcini :nlol: ....iar sarcinile au fost una dupa alta :eek:

aseara am vz un film simpatic jack and sarah :love: cu o bebelusa dulce care m-a facut sa-mi doresc si eu unul :) da' cred ca e doar stresul examenului :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Noi 2009, 12:45 
Diva

clarut scrie:

aseara am vz un film simpatic jack and sarah :love: cu o bebelusa dulce care m-a facut sa-mi doresc si eu unul :) da' cred ca e doar stresul examenului :nlol:

Eu zic ca nu te prinde sfarsitul anului viitor si ne dai vestea...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Noi 2009, 12:52 
Diva

laura_sandu scrie:

Eu zic ca nu te prinde sfarsitul anului viitor si ne dai vestea...

esti si tu clarvazatoare? :p nu stiu ce sa zic...pp ca dc iau un examen o sa ma gandesc serios dc e momentul sau nu...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Noi 2009, 13:02 
Diva

clarut scrie:

esti si tu clarvazatoare? :p nu stiu ce sa zic...pp ca dc iau un examen o sa ma gandesc serios dc e momentul sau nu...

nu sunt clarvazatoare...dar parca vad semne....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Noi 2009, 13:09 
Diva

amely, referitor la pb cu verbul " a da" (ca sa nu se supere carlita, scriu aici), reactia ta e exagerata...n-a fost nicio rautate din partea nimanui. ar tb ca astfel de comentarii sa fie luate ca niste sfaturi prietenesti si puse in aplicare...asta dc nu consideri ca a corecta sau a invata pe cineva e o jignire profunda?
toate lumea greseste dar dc ne-am corecta mai mult si am comenta mai putin am reduce si nr de greseli...oricand ai facut tu gramatica sunt convinsa ca "dea" era scris intr-un cuvant ;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Noi 2009, 13:14 
Diva

clarut scrie:
amely, referitor la pb cu verbul " a da" (ca sa nu se supere carlita, scriu aici), reactia ta e exagerata...n-a fost nicio rautate din partea nimanui. ar tb ca astfel de comentarii sa fie luate ca niste sfaturi prietenesti si puse in aplicare...asta dc nu consideri ca a corecta sau a invata pe cineva e o jignire profunda?
toate lumea greseste dar dc ne-am corecta mai mult si am comenta mai putin am reduce si nr de greseli...oricand ai facut tu gramatica sunt convinsa ca "dea" era scris intr-un cuvant ;)

Asta ma deranjeaza mult mai tare decat faptul ca se grseste.Persoanele care nu recunosc....
La fel ca si tine, si eu cred ca sunt sfaturi prietenesti.Dar poate pt ca suntem mai directe si veterane suntem considerate niste rautati....
Si eu gresesc si Clarut.Dar ne acceptam greselile si le corectam.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Noi 2009, 13:16 
Diva

laura_sandu scrie:

nu sunt clarvazatoare...dar parca vad semne....

:) mi-ar placea sa ma hotarasc pana atunci...cel mai frica mi-e ca o sa-mi doresc atunci cand n-o sa mai pot...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Noi 2009, 13:21 
Diva

laura_sandu scrie:

Asta ma deranjeaza mult mai tare decat faptul ca se grseste.Persoanele care nu recunosc....
La fel ca si tine, si eu cred ca sunt sfaturi prietenesti.Dar poate pt ca suntem mai directe si veterane suntem considerate niste rautati....
Si eu gresesc si Clarut.Dar ne acceptam greselile si le corectam.

da' sunt o gramada de greseli pe care le trec cu vederea...ma intreb care ar fi reactia dc m-as apuca sa corectez tot ce mi se pare gresit :lol: si nu ma refer la o litera mancata sau tastat aiurea :)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2032 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 102  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]