Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 21:49

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2032 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 102  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. III
MesajScris: 12 Noi 2009, 16:35 
Diva

Ayrun scrie:
si al nostru pleaca maine dimi din germania si ajunge sambata , abia astept zici ca suntem copii mici si ne bucuram la jucarii :nlol:
da..exact asa ma simt....ca unn copil.Parca am sentimentul pe care il aveam cand eram mica si gaseam jucariile sub brad.....asta chiar daca eu ma bucur si acum la cadori...dar parca atunci aveam fluturasi in stomac

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Noi 2009, 19:31 
Diva

ce mai ziceti fetelor?

corina ai vesti frumoase? :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Noi 2009, 20:34 
Diva

e asa de frig la mine.....o ceata de nu vezi nimic si ploua in continu....si ma uitam la stiri aici si m-am crucit......vor sa introduca ore de sexulaitate ptr copii cu varste cuprinse intre 4-6 ani si prima lectie a fost despre homosexualitate.......idiotii.....asta mai lipsea......ce doamne iarta-ma ii spui unui copil de 5 ani despre guy......cum 2 barbatii se iubesc si niciodata nu vor putea avea copii impreuna.....asta e o boala domnule

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Noi 2009, 20:58 
Diva

elyt1000 scrie:
e asa de frig la mine.....o ceata de nu vezi nimic si ploua in continu....si ma uitam la stiri aici si m-am crucit......vor sa introduca ore de sexulaitate ptr copii cu varste cuprinse intre 4-6 ani si prima lectie a fost despre homosexualitate.......idiotii.....asta mai lipsea......ce doamne iarta-ma ii spui unui copil de 5 ani despre guy......cum 2 barbatii se iubesc si niciodata nu vor putea avea copii impreuna.....asta e o boala domnule

pai daca e tara homosexualilor....pentru ei nu e boala....:)si vad homosexualitatea ca o normalitate.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Noi 2009, 21:04 
Diva

laura_sandu scrie:
pai daca e tara homosexualilor....pentru ei nu e boala....:)si vad homosexualitatea ca o normalitate.

asa se vede de afara....dar sa stii ca nu toti olandezi accepta asta....cei mai mult homosexuali sunt in Thailanda...Olanda a devenit faimoasa doar prin faptul ca au anual o parada a homosexualilor....doamne fereste nu spun ca nu exista guy...dar cred ca in fiecare tara exista......dar sa te apuci sa vb despre asa ceva unui copil de 5 ani mi se pare prea mult......si ptr oameni normali,de rand este intr-adevar o boala.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Noi 2009, 21:14 
Diva

Corina si eu iti tin pumnii mei (si cred ca si Maria pe ai ei :~* ) sa ai un bebe in burtica si sa primesti cadoul cel mai frumos.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Noi 2009, 21:17 
Diva

elyt1000 scrie:

asa se vede de afara....dar sa stii ca nu toti olandezi accepta asta....cei mai mult homosexuali sunt in Thailanda...Olanda a devenit faimoasa doar prin faptul ca au anual o parada a homosexualilor....doamne fereste nu spun ca nu exista guy...dar cred ca in fiecare tara exista......dar sa te apuci sa vb despre asa ceva unui copil de 5 ani mi se pare prea mult......si ptr oameni normali,de rand este intr-adevar o boala.....

Doamne fereste de asa ceva! si mie mi se pare o varsta foarte mica pentru a vorbi copilului despre asta. poate dupa clasele primare, cand altfel vede lumea...dar cand fetele de ex nici ciclu nu au, cum sa le spui asa ceva? nu e normal sa lasi copilul sa isi traiasca copilaria cat mai frumos si candid cu putinta? de ce sa le ridici asemenea discutii si probleme :nscmoll: :wokno:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Noi 2009, 21:19 
Diva

logodnica scrie:
Doamne fereste de asa ceva! si mie mi se pare o varsta foarte mica pentru a vorbi copilului despre asta. poate dupa clasele primare, cand altfel vede lumea...dar cand fetele de ex nici ciclu nu au, cum sa le spui asa ceva? nu e normal sa lasi copilul sa isi traiasca copilaria cat mai frumos si candid cu putinta? de ce sa le ridici asemenea discutii si probleme :nscmoll: :wokno:

pai asta am zis atat eu cat si sotul meu.....a spus ca daca am fi avut copil si era la scoala respectiva il retragea.....nu este normal......a inebunit lumea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Noi 2009, 21:26 
Diva

elyt1000 scrie:

pai asta am zis atat eu cat si sotul meu.....a spus ca daca am fi avut copil si era la scoala respectiva il retragea.....nu este normal......a inebunit lumea

mi se pare normal sa alegi tu ca parinte momentul cand ii explici copilului tau despre sexualitate cu tot ce include ea. cred ca e normal ca dupa o anumita varsta copilul sa stie si cum a venit pe lume, si ce se intampla cu corpul lui etc. nu cred ca e bine sa perpetuezi povestea cu barza la nesfarsit. dar nici sa ii vorbesti copilului care se mai uita inca la desene animate si care crede in Mos Craciun, despre cum se iubeste un barbat cu o femeie, sau un barbat cu alt barbat.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Noi 2009, 21:39 
Diva

logodnica scrie:
mi se pare normal sa alegi tu ca parinte momentul cand ii explici copilului tau despre sexualitate cu tot ce include ea. cred ca e normal ca dupa o anumita varsta copilul sa stie si cum a venit pe lume, si ce se intampla cu corpul lui etc. nu cred ca e bine sa perpetuezi povestea cu barza la nesfarsit. dar nici sa ii vorbesti copilului care se mai uita inca la desene animate si care crede in Mos Craciun, despre cum se iubeste un barbat cu o femeie, sau un barbat cu alt barbat.

depinde pana la ce varsta crede copilul in mos Craciun.Acu vorbind serios...copiii sunt curiosi.....si daca au prieteni de alt sex incep sa se descopere inainte sa te dezmeticesti tu ca parinte.
Eu zic ca trebuie sa fie ore de sexualitate in scoala din primele clase.Dar in limita bunului simt si cu explicatii pt copii nu pt adulti.dar nu la 4-5 ani cum spune Ely

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Noi 2009, 21:54 
Diva

si mie mi se pare normal sa se faca ore de sexualitate la scoala pt ca exista multi parinti cre nu au suficienta pregatire pt a le explica copiilor anumite probleme sau au anumite retineri sau mai sunt cazuri cand copii nu pot sa vorbeasca deschis cu parinti sau sa puna anumite intrebari, dar nu de la 4-5 ani...mi se pare foarte devreme pt asa ceva...nici nu cred ca ar intelege ei mare lucru...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Noi 2009, 22:00 
Diva

buna seara fetelor.....ce mai faceti?eu abia am ajuns acasa.....si nu am avut rabdare sa va citesc .....ca ati discutat prea mult...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Noi 2009, 22:14 
Nou Venit

buna seara .de acord cu voi la discutie

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Noi 2009, 22:18 
Diva

buna seara fetelor!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Noi 2009, 22:18 
Diva

elyt1000 scrie:

nu e tara gay, e tara prostitutiei libere si a marijuanei...eu n-am inteles niciodata cum de olandezii se considera asa religiosi pe de o parte si pe de alta scot bani gramada din activitatile de mai sus.

eu cred ca e bine sa stie de mici. la varste fragede nu fac distinctie intre rase si/sau sex. cu cat cresc mai mari cu atat devin mai constienti de diferente ceea ce face mai probabila discriminarea. asta e calea cea mai usoara catre o societate fara rasism. cel mai bun exemplu in acest sens e faptul ca in tarile din vest nu se uita nimeni la un negru ca la o piesa de muzeu cum se intampla in ro. sunt oamenii care au crescut, s-au jucat si au invatat alaturi de alte rase si nu vad nimic in neregula cu ei...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Noi 2009, 22:21 
Diva

4, 5 ani???? prea devreme pentru astfel de discutii, cine stie ce idee i se poate imprima de mititel, eu nu mi-as lasa copilul la astefel de ore, as refuza categoric. sunt de acord cu orele de sexualitate de la o anumita varsta si privind legaturile intre oameni normali, nu intre homo si lesbi :nerv:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Noi 2009, 22:40 
Diva

Ayrun scrie:
4, 5 ani???? prea devreme pentru astfel de discutii, cine stie ce idee i se poate imprima de mititel, eu nu mi-as lasa copilul la astefel de ore, as refuza categoric. sunt de acord cu orele de sexualitate de la o anumita varsta si privind legaturile intre oameni normali, nu intre homo si lesbi :nerv:

pai stai asa ca poate n-am inteles. orele de educatie sexuala vor face referire numai la gay and lesbi?! ca atunci e dubios...

ps: pp totusi ca informatia va fi adecvata varstei? :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Noi 2009, 22:50 
Diva

janinoasa scrie:
buna seara .de acord cu voi la discutie

cu care discutie?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Noi 2009, 22:52 
Diva

clarut scrie:

pai stai asa ca poate n-am inteles. orele de educatie sexuala vor face referire numai la gay and lesbi?! ca atunci e dubios...

ps: pp totusi ca informatia va fi adecvata varstei? :)

si eu asa cred ca sunt discutii potrivite varstei.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Noi 2009, 22:57 
Diva

clarut scrie:

a zis asa: prima lectie a fost despre homosexualitate.......idiotii.....asta mai lipsea......ce doamne iarta-ma ii spui unui copil de 5 ani despre guy......cum 2 barbatii se iubesc si niciodata nu vor putea avea copii impreuna.....asta e o boala domnule

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2032 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 102  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]