Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 20:25

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2032 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 102  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. III
MesajScris: 14 Noi 2009, 16:53 
Diva

ral_ct scrie:
daaaaaaa?ce performanta :)

eu nu as spune la fel

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2009, 16:56 
Diva

ral_ct scrie:
eu am fost azi cu copiii intr-o excursie la Delfinariu.vreo 4 din 12 aveau tel mobil si tot drumul l-au butonat,dadeau bipuri,sunau parintii,se jucau.am fost uimita ca eu incercam sa ii fac sa cante,le aratam diverse pe drum...parintii sunt de vina :(
eu nu as fi de acord sa li se explice de la varste atat de fragede despre homosexualitate si chestii de gen.stiti ca ai mei,majoritatea, in clasa a 3 a inca mai cred in Mos Craciun?

ce frumos la delfinariu, tare as vrea sa mai merg si eu :clap:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2009, 17:08 
Diva

pai nu e!ca nu mai e niciun delfin.doar 2 foci.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2009, 17:12 
Diva

ral_ct scrie:

deci e ..focariu .. :lol: .sau mai bine spus bataie de joc....
Da cat e intrarea?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2009, 17:15 
Diva

ral_ct scrie:

ce pacat :( , in 2001 cand am fost ultima oara, a fost superb, era sala plina, iar delfinii si focile mi-au placut la nebunie

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2009, 17:19 
Diva

Ayrun scrie:

ce pacat :( , in 2001 cand am fost ultima oara, a fost superb, era sala plina, iar delfinii si focile mi-au placut la nebunie

si eu am amintiri frumoase...cred ca de acum 15 ani....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2009, 18:41 
Diva

Bamba scrie:
Daria draga sa stii ca eu pe aici nu am vazut copii de americani de 6-7-8 ani cu telefon mobil dupa ei...am vazut doar unul singur....de romani...cel putin nu in familiile cu care am eu contact...deci ma indoiesc ca cineva ar rade de Maria ca nu ar avea una sau alta...aici cel putin copiii mi se pare ca isi traiesc cat de cat copilaria...parcurile sunt pline de copii la terenurile de joaca...terenurile de sport la fel...aici sunt multe activitati extracuriculare la care parintii participa si isi inscriu copiii...fotbal, soccer, tennis, inot, atletism...care mai de care...plus ca si in scoli fac tot felul de chestii faine..se practica invatarea prin joaca cumva :)

pai..asta zic si eu Bamba...difera educatia si principiile de acolo, fata de cele de aici. aici se masoara potenta si inteligenta prin achizitionarea celei ami scumpe plasme, celui mai scump telefo mobil, celei mai scumpe masini. copii fac ce vad acasa; daca tati alearga sa isi cumpere nu situ ce sistem performant audio sau video doar pt ca si gigel de la servici are si rade de el ca nu mai e in "trend"..atunci si ala mic vrea ceva cu care sa bata gura colegului de banca, sa-l faca sa se simta inferior si sa-i dea pentru cateva clipe iluzia ca e cel mai puternic prin achizitia sa, nu prin cunostiintele sale. cam despre asta e vorba, in principiu...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2009, 18:47 
Diva

laura_sandu scrie:
eu nu as spune la fel

de ce spui asta, Laura? mie mi se pare un lucru foarte frumos sa mai crezi inca in Mos Craciun. Cam prin clasa a 7-a am auzit si eu in clasa ca radeau unii ca i-au prins pe parinti in costum de mos si ca nu exista Mos Craciun. Am plans..si am mers la mama intreband-o daca e adevarat ca nu exista Mosu'; si nu voi uita niciodata ce mi-a raspuns: Daria tu ce vrei, sa existe, sau sa nu existe? - sa existe am zis eu plangand. - Atunci exista mi-a zis mama. si chiar daca acum stiu ca nu exista si sunt constienta ca oamenii mari se imbraca in Mos Craciun, totusi undeva adanc sper si cred ca exista Mos Craciun care vine si face bine atunci cand e mare nevoie de el...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2009, 18:51 
Diva

ral_ct scrie:

am vazut si eu acum cateva lui ca a murit delfinul Marc, saracul de el..:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2009, 19:15 
Diva

http://www.delfinariu.ro/
noi nu am platit nimic,a fost o chestie electorala,nici nu stiu din partea carui partid. :)au primit copiii si dulciuri si suc .

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2009, 19:16 
Diva

laura_sandu scrie:

si eu asa ziceam....ca sunt mai inteligenti decat eram noi.....pana am analizat mai atent si am vaut o gramada de parinti care isi handicapeaza copiii.Ei au mintea mai agera, pentru ca au o gramada de chestii ajutatoare fata de ce aveam noi.Dar.....parintii sunt prea grijulii, prea ii verifica la orice...nu ii mai lasa in tabere....
Eu stiam sa citesc si sa scriu la 5 ani....am fost in tabara la mare cu carti la mine...mama nu a stiut c lectii am la scoala niciodata si totusi am fost un elev eminent.Cand vad acum mamele ca stiu exact orarul copiilor...stiu ce lectie urmeaza la fiecare materie.....ma enerveaza maxim.

laura, eminenta :) mi te si inchipui cu uniforma apretata si 2 codite stufoase :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2009, 19:21 
Diva

logodnica scrie:

de ce spui asta, Laura? mie mi se pare un lucru foarte frumos sa mai crezi inca in Mos Craciun. Cam prin clasa a 7-a am auzit si eu in clasa ca radeau unii ca i-au prins pe parinti in costum de mos si ca nu exista Mos Craciun. Am plans..si am mers la mama intreband-o daca e adevarat ca nu exista Mosu'; si nu voi uita niciodata ce mi-a raspuns: Daria tu ce vrei, sa existe, sau sa nu existe? - sa existe am zis eu plangand. - Atunci exista mi-a zis mama. si chiar daca acum stiu ca nu exista si sunt constienta ca oamenii mari se imbraca in Mos Craciun, totusi undeva adanc sper si cred ca exista Mos Craciun care vine si face bine atunci cand e mare nevoie de el...

cat de frumos a fost raspunsul mamei tale :love: mi-au dat lacrimile :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2009, 19:59 
Diva

clarut scrie:

cat de frumos a fost raspunsul mamei tale :love: mi-au dat lacrimile :~*

:hug: si mie, de cate ori imi amintec. sper sa fiu si eu la fel de inspirata cu fata mea. te pup :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2009, 20:23 
Diva

logodnica scrie:

tu Daria......tu esti un caz extrem.....:)Noi in clasa a 7-a.....primeam biletele de dragoste, ma furam priviri de la baieti.
Si eu vreau sa cred ca exista Mos Craciun, dar.....cred ca pana in clasa a 3-a, a 4-a ...e suficient.Imi place Craciunul, imi place bradul, imi plac cadourile la nebunie...o sa ii fac mereu surpriza copilului meu si o sa aiba cadou sub brad de Craciun, dar....cand va afla ca nu exista Mos Craciunul lui si al meu :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2009, 20:27 
Diva

clarut scrie:
laura, eminenta :) mi te si inchipui cu uniforma apretata si 2 codite stufoase :lol:

hmmm.....cred ca am avut si 2 codite...si uniforma nu era mereu apretata ca sunt o impiedicata si o dezordonata :lol:
Dar am fost comandanta de detasament(cand eram pionier) si apoi sefa de promotie.Trebuia mereu sa vorbesc la festivitati la careu. :love: Si , desi nu sunt un bun orator ma mandresc cu asta :lol: /Asta pana la liceu, cand am luat-o pe ulei si m-am lasat pe tanjala ca am dat de alte prostii.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2009, 20:58 
Diva

laura_sandu scrie:

tu Daria......tu esti un caz extrem.....:)Noi in clasa a 7-a.....primeam biletele de dragoste, ma furam priviri de la baieti.
Si eu vreau sa cred ca exista Mos Craciun, dar.....cred ca pana in clasa a 3-a, a 4-a ...e suficient.Imi place Craciunul, imi place bradul, imi plac cadourile la nebunie...o sa ii fac mereu surpriza copilului meu si o sa aiba cadou sub brad de Craciun, dar....cand va afla ca nu exista Mos Craciunul lui si al meu :lol:

stai putin..ca si eu jucam jocuri de "amor"...visam si priveam la baietii din clasa, ne certam intre noi fetele pe care sa-l alegem..dar Mosu' era Mosu' :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2009, 21:00 
Diva

laura_sandu scrie:

hmmm.....cred ca am avut si 2 codite...si uniforma nu era mereu apretata ca sunt o impiedicata si o dezordonata :lol:
Dar am fost comandanta de detasament(cand eram pionier) si apoi sefa de promotie.Trebuia mereu sa vorbesc la festivitati la careu. :love: Si , desi nu sunt un bun orator ma mandresc cu asta :lol: /Asta pana la liceu, cand am luat-o pe ulei si m-am lasat pe tanjala ca am dat de alte prostii.

ce imagine frumoasa si ce amintiri imi starnesti cu descrierile tale :nblink: cand formam randul in careu si ne duceam aliniati in clasa..cand fiecare rand de banca avea un sef de rand, un comandant ...ehe..si cate si mai cate

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2009, 21:04 
Diva

logodnica scrie:

ce imagine frumoasa si ce amintiri imi starnesti cu descrierile tale :nblink: cand formam randul in careu si ne duceam aliniati in clasa..cand fiecare and de banca avea un sef de rand, un comandant ...ehe..si cate si mai cate

da....era ordine si disciplina.Poate mi-a placut si pt ca aveam "functie" si ma simteam importanta, dar chiar cred ca era altfel scoala atunci.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2009, 21:09 
Diva

laura_sandu scrie:
da....era ordine si disciplina.Poate mi-a placut si pt ca aveam "functie" si ma simteam importanta, dar chiar cred ca era altfel scoala atunci.

cred ca toate coincidem ca pareri ca atunci nu era numai altfel ci si mai bine...asa e; dar DOAR in privinta ordinii, a disciplinei si a materiilor. ca in rest....comunismul a ucis altceva in copii.
clarut, chiar..ai vazut filmul Occident al lui Cristian Mungiu? sunt convinsa ca ti-ar placea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2009, 21:15 
Diva

logodnica scrie:
cred ca toate coincidem ca pareri ca atunci nu era numai altfel ci si mai bine...asa e; dar DOAR in privinta ordinii, a disciplinei si a materiilor. ca in rest....comunismul a ucis altceva in copii. clarut, chiar..ai vazut filmul Occiden al lui Cristian Mungiu? sunt convinsa ca ti-ar placea.

eu sincer ma bucur ca am prins putin si din perioada aceea.Nu zic ca o regret.....dar am foarte multe amintiri frumoase.Imi amintesc si acum cu drag mirosul de portocale in preajma Craciunului...pt ca doar atnci aveam.Clar erau mai bune decat acum....
Sau bananele verzi care erau puse pe dulap pana se coceau.
Sau pufarinii...fructo...eugenia....pufuletii cu lapte praf(pe care nu i-am mai gasit si ii regret si acum)...
Cu siguranta ne placeau mai mult pt ca nu aveam prea multe optiuni si nu aveam cu ce sa comparam...dar erau mirifice!!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2032 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 102  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]