Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 23:02

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2032 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 102  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. III
MesajScris: 15 Noi 2009, 23:20 
Diva

logodnica scrie:
pana atunci...:)) pai mai e doar o luna pana atunci..deci Alexandru va avea nu mai mult de o luna cu o sapt inainte de Craciun..asa ca eu zic sa o iei incet. nu e de speriat, dar nici sa iti fixezi target-uri atat de "inalte".
nu am idee ce premiu..depinde ce sunt..baieti, fete..ce pasiuni au..sau vrei sa fie acelasi premiu pt toti?

sunt si fete si baieti si premiul vreau sa fie acelasi!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2009, 23:23 
Diva

laura_sandu scrie:

sunt si fete si baieti si premiul vreau sa fie acelasi!

:unsure: nu prea am idee acum. dar ma gandesc pana maine si propun ceva. mi se pare tare haioasa idea. :hap_w:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2009, 23:25 
Diva

logodnica scrie:
fetelor..am plecat la treburile casnice si apoi somn. incepe o noua saptamana, chiar grea de maine, avem de facut vaccinul de 6 luni. insa avem si o parte buna a saptamanii caci vine mama pentru sarbatori si, de fapt, pentru a sta pe timp de iarna...si abia astept sa o vad, sa fim impreuna si sa ma si ajute cu Maria :~*
va pup si o saptamana linistita si frumoasa sa aveti.

super, esti o fericita ca vine mama ta:).Spor la treaba si somn usor.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Noi 2009, 09:57 
Diva

buna dimineata! o saptamana cat mai buna va doresc!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Noi 2009, 10:17 
Diva

anidaaa scrie:
buna dimineata! o saptamana cat mai buna va doresc!

Buna dimineata fetelor!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Noi 2009, 10:48 
Diva

Buna dimineata,fetelor.
Oana!!!ce-ai facut la Mahjong? :lol: esti cea mai noua si ne-ai intrecut pe toate.... :napplause:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Noi 2009, 11:27 
Diva

neata!abia acum ai vazut Laura?e ceva timp de cand e in frunte :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Noi 2009, 11:55 
Diva

ral_ct scrie:
neata!abia acum ai vazut Laura?e ceva timp de cand e in frunte :)

da...aba acum am vazut....
Nu am mai intrat de mult, pt ca eram detasat pe primul loc si credeam ca va dura ceva timp pana ma depaseste cineva :).Oricum, felicitari Oana!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Noi 2009, 12:11 
Diva

buna dimineata fetele!!!va doresc o saptamana cat mai buna!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Noi 2009, 13:10 
Diva

buna dimineata fetelor. si eu va doresc o saptamana frumoasa. noi am inceput-o in urletele isterice ale unui baietel de 7 ani care sta sub noi...nu cred ca am auzit / vazut un copil mai isteric si mai prost educat ..urla non stop, ca nu vrea la scoala, ca nu vrea sa manance, ca nu vrea lectii, ca nu vrea baie, ca nu vrea sa se imbrace, ca nu vrea sa stea pe scaun...nici nu stiu daca e vina lui sau a parintilor...sincer, ca azi dimineata exasperata de urlete si tranteli (cred ca ori se tranteste el pe jos, ori arunca cu ce prinde in mana ca se aud niste bufnituri de te si sperii) am fost la ei la usa si i-am intrebat destul de politicos ce se intampla de sunt obligata mereu sa le suport isteria. si mi-au zis cu zambetul pe buze ca nu vrea sa mearga la scoala copilul, si ca ei ce sa-i faca daca urla pana pleaca?! daca am eu metode mai bune sa imi educ eu copilul altfel si, eventual, si pe al lor. pai de aia v-ati facut copil? sa vi-l educe altii? :really: :wokno: :wokno: :wokno: :wokno:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Noi 2009, 13:24 
Diva

da...aba acum am vazut....
Nu am mai intrat de mult, pt ca eram detasat pe primul loc si credeam ca va dura ceva timp pana ma depaseste cineva :).Oricum, felicitari Oana![/quote]
hihi:Dda multumesc.,...din greseala sa stii:D nici mie nu imi venea sa cred....pana la jocul ala ma concentram ca sa vad ce sa fac sio cum sa castig mai bine ca in celelalte ture...da acumala asta nu m-am mai chinuit:D si s-a nimerit:P
va doresc o saptamana cat mai frumoasa fetelor....sper sa reusesc sa intru mai des...ca saptamana asta am recital si cred ca mai mult la studiu decat la pc:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Noi 2009, 13:27 
Diva

[quote="puffy_is"hihi:Dda multumesc.,...din greseala sa stii:D nici mie nu imi venea sa cred....pana la jocul ala ma concentram ca sa vad ce sa fac sio cum sa castig mai bine ca in celelalte ture...da acumala asta nu m-am mai chinuit:D si s-a nimerit:P
va doresc o saptamana cat mai frumoasa fetelor....sper sa reusesc sa intru mai des...ca saptamana asta am recital si cred ca mai mult la studiu decat la pc:D[/quote]

esti studenta la conservator oana?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Noi 2009, 13:28 
Diva

buna fetelor!!! va urez o saptamana cat mai placuta!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Noi 2009, 13:31 
Diva

logodnica scrie:
buna dimineata fetelor. si eu va doresc o saptamana frumoasa. noi am inceput-o in urletele isterice ale unui baietel de 7 ani care sta sub noi...nu cred ca am auzit / vazut un copil mai isteric si mai prost educat ..urla non stop, ca nu vrea la scoala, ca nu vrea sa manance, ca nu vrea lectii, ca nu vrea baie, ca nu vrea sa se imbrace, ca nu vrea sa stea pe scaun...nici nu stiu daca e vina lui sau a parintilor...sincer, ca azi dimineata exasperata de urlete si tranteli (cred ca ori se tranteste el pe jos, ori arunca cu ce prinde in mana ca se aud niste bufnituri de te si sperii) am fost la ei la usa si i-am intrebat destul de politicos ce se intampla de sunt obligata mereu sa le suport isteria. si mi-au zis cu zambetul pe buze ca nu vrea sa mearga la scoala copilul, si ca ei ce sa-i faca daca urla pana pleaca?! daca am eu metode mai bune sa imi educ eu copilul altfel si, eventual, si pe al lor. pai de aia v-ati facut copil? sa vi-l educe altii? :really: :wokno: :wokno: :wokno: :wokno:

eu am fost de-a dreptul socata anul asta la mare cand niste copii ingropau o pisica in nisip, sub privirile si sub amuzamantul parintilor. desi sunt destul de pasnica, le-am sus ca D-zeu n-ar trebui sa le dea unora copii. probabil daca nu salvam pisica era moarta acum.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Noi 2009, 13:33 
Diva

anidaaa scrie:

eu am fost de-a dreptul socata anul asta la mare cand niste copii ingropau o pisica in nisip, sub privirile si sub amuzamantul parintilor. desi sunt destul de pasnica, le-am sus ca D-zeu n-ar trebui sa le dea unora copii. probabil daca nu salvam pisica era moarta acum.

mda..halal parinti si educatie...asa e, cateodata iti vine sa le trantesti niste cuvinte care sa-i usture...dar deja ma intreb..la ce folos? ca nu cred ca (mai) simt ceva...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Noi 2009, 13:33 
Diva

esti studenta la conservator oana?[/quote]
da sunt studenta l;a conservator......
cat despre pisicutza aia...eu ador animalele si nu pot sa imi imaginez cum unii pot face asa ceva...mai ales parintii sa lase copiii sa faca chestii de genul asta....ajunge luema cu susul in jos...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Noi 2009, 13:35 
Diva

logodnica scrie:
mda..halal parinti si educatie...asa e, cateodata iti vine sa le trantesti niste cuvinte care sa-i usture...dar deja ma intreb..la ce folos? ca nu cred ca (mai) simt ceva...

asa e. nici eu nu cred ca constientizeaza comportamantul odraslelor.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Noi 2009, 13:39 
Diva

puffy_is scrie:
da sunt studenta l;a conservator......

ce super oana.....chiar nu stiam
da sunt fel si fel de oameni......si nepotelul meu acum vreo 2 ani se isterica si asta o facea numai cu parintii,cu ai mei niciodata(bunicii).......pana sa vina sa-l ia un copil ascultator ,te jucai cu el,toate bune si frumoasa,cand veneau parintii doamne,nu te mai intelegeai cu el,trantea bufnea,zbiera.....habar nu au avut care e cauza.....facea asta de alintat ce era,i se dadea tot si i se facea pe plac.....la ai mei acasa nu se intampla asa........de cand a inceput gradinita s-a schimbat complet.....e mai linistit....
eu zic ca e vina parintilor......

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Noi 2009, 13:42 
Diva

da suna super...dar nu intotdeauna este asa.....cateodata ma satur...cateodata imi place...sper totusi sa merite efortul la anul....si sa reusesc sa fac ce miam propus....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Noi 2009, 13:43 
Diva

puffy_is scrie:
da suna super...dar nu intotdeauna este asa.....cateodata ma satur...cateodata imi place...sper totusi sa merite efortul la anul....si sa reusesc sa fac ce miam propus....

si ce instrument faci?

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2032 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 102  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]