Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 02:43

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 284 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 15  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: ce faceti pentru a fi cat mai frumoase atunci?
MesajScris: 23 Mar 2006, 18:46 
Diva

Citat:

hihiihi .....aveam impresia ca e de prin ardeal...nu stiu de ce??(X)(X)(X)

credeai ca sunt de prin Ardeal,ce chestie. sunt d eprin apropiere de Buc. oricum sper doar sa nu imi ploua atunci. si sa stiti ca nu am nevoie de abonament la sala,am bicicleta aia ca si-a luat maica-mea poate dau o tura inainte de nunta.(X);):ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mar 2006, 18:47 
Senior

Citat:

... scap de 2-3 kg pe sapt...dc nu fac prostii lol

asa mult? pe saptamana, ma refer? uite, eu si cu impachetarile si cu cele 60 genoflexiuni pe zi am slabit abia 1 kg in doua saptamani. dar fara dieta, ca eu nu pot sa tin. dar sa nu crezi ca bag in mine ca sparta. mananc ceva dimineata, depinde de dispozitie :p, la munca, fie 3 sanvisuri , un mar sau un iaurt, 1 litru de ceai, si acasa o portie de mancare gatita. din cand in cand mai scap si mai manac vreo 2-3 patratele de ciocolata. eu nu cred ca exagerez cu mancare ... am mai incercat eu sa mananc numai fructe sau legume, dar parca imi fac foame mai tare (X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mar 2006, 18:51 
Diva

Citat:
asa mult? pe saptamana, ma refer? uite, eu si cu impachetarile si cu cele 60 genoflexiuni pe zi am slabit abia 1 kg in doua saptamani. dar fara dieta, ca eu nu pot sa tin. dar sa nu crezi ca bag in mine ca sparta. mananc ceva dimineata, depinde de dispozitie :p, la munca, fie 3 sanvisuri , un mar sau un iaurt, 1 litru de ceai, si acasa o portie de mancare gatita. din cand in cand mai scap si mai manac vreo 2-3 patratele de ciocolata. eu nu cred ca exagerez cu mancare ... am mai incercat eu sa mananc numai fructe sau legume, dar parca imi fac foame mai tare (X)

si cu dieta asta mai rau iti faci,vezi sa nu tii vreo dieta sa slabesti si pe urma sa pui dublu pe tine. mananca si tu mai echilibrat nu e nevoie sa tii dieta.
daca ar fi sa mananc dulciuri o data la nu stiu cat timp as innebuni de pofta.(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mar 2006, 18:55 
Diva

Citat:

Da impachetarile alea nu sunt tocmai pentru slabit...
Eu vreau sa fac da pentru tonifiere si sa-mi dea o forma diferita, nu sa slabesc...

pt ce sunt bune impachetarile astea,sau ce sa fac la salon adica ce imi recomanzi?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mar 2006, 19:05 
Senior

Citat:

pt ce sunt bune impachetarile astea,sau ce sa fac la salon adica ce imi recomanzi?

cica impachetarile sunt bune si pentru slabit, ca acolo transpiri la greu. mai degraba poti sa spui ca elimini apa din tesuturi, si e bun si pentru detoxifiere. iar pentru remodelare, incearca gimnastica, aerobic, ca asta modeleaza foarte frumos corpul. sa stii ca e e grau pana incepi, dar dupa merge. dar va recomand, celor care vreti sa incepeti sa mergeti la sala, cam cu doua saptamani inainte faceti acasa exercitii, ca sa nu aveti febra prea mare dupa prima sedinta de sala. bafta%%-:wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mar 2006, 19:07 
Diva

inafara de impachetarile astea,inainte de nunta cu vreo 2 saptamani ce ar trebui sa faca o mireasa inainte de nunta? ce tratamente?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mar 2006, 19:09 
Diva

eu as vrea sa fac ceva pt fata ,o masca ceva sa ma hidrateze. ca nu prea i-am acordat atentie cum trebuie tenului.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mar 2006, 19:12 
Diva

Citat:

Unde? La sala? E naspa, intr-adevar sa te duci singura....

du-te kara cu domnisoara de onoare , cu nasa cu vreo prietena. e nasol sa mergi singura.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mar 2006, 19:18 
Diva

Citat:
:)) domnisoara de onoare e viitoarea mea cumnatica , are doar 15 ani , si e slaba adik arata bine, si are si capacitatea anu asta , tre sa invete... pur si simplu nu am cu cine...aproape toate prietenele lucreaza, unele stau f departe de mine...:) nu stati prin buc, in militari , sa mergeti cu mine? :)) :)) :D:D:D

eu din pacate nu sunt din buc ca as fi mers cu tine. hai sa facem aici aerobic online cu toate fetele.;):p:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mar 2006, 19:19 
Senior

Citat:
si eu am o pb cu niste asa zise cosuri pe piept(decolteu), si as vrea sa stiu ce se poate face :)

daca vrei sa te ingrijesti acasa, ia-ti un exfoliant cu care sa te dai pe piept. se gasesc geluri pe care le dai pe piele, apoi stergi cu un prosop umed. apoi ia-ti o crema antirid sau hidratanta, nu neaparat una scumpa (eu folosesc gerocosen si ma impac bine cu ea) si sa te dai in fiecare seara dupa baie pe decolteu. poti sa faci si un masaj usor, ca sa stimulezi circulatia sangelui. poti sa mai incerci pentru cosuri un unguent de la farmacie, baneocin se numeste. dar sa stii ca nu trec imediat! multa bafta! :wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mar 2006, 19:21 
Diva

Citat:
daca vrei sa te ingrijesti acasa, ia-ti un exfoliant cu care sa te dai pe piept. se gasesc geluri pe care le dai pe piele, apoi stergi cu un prosop umed. apoi ia-ti o crema antirid sau hidratanta, nu neaparat una scumpa (eu folosesc gerocosen si ma impac bine cu ea) si sa te dai in fiecare seara dupa baie pe decolteu. poti sa faci si un masaj usor, ca sa stimulezi circulatia sangelui. poti sa mai incerci pentru cosuri un unguent de la farmacie, baneocin se numeste. dar sa stii ca nu trec imediat! multa bafta! :wok:

pt hidratare ce crema este mai puna pt fata si corp. ca ma gandeam ca inainte sa ma duc la cosmeticiana sa aplic ceva inainte.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 284 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 15  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]