laura_sandu scrie:
nu am inteles deloc gresit mesajul.Stiu ca Ely e o simpatica , dar nu imi place ca generalizeaza.Si ca acum in Olanda totul e roz si in Romania suntem niste ignoranti si ne batem joc de copiii nostri ca nu avem bani.Ca nu e asa.
sincer eu cred ca ai inteles gresit mesajul meu.....nu am spus niciodata si nu voi spune ca in Olanda este roz,doamne fere,au si astia o gramada de probleme si pitici pe creier.....ceea ce eu am vrut sa spun si nu cred ca am generalizat,chiar am dat un exemplu din familie,ca sistemul din ro nu se compara cu cel de aici........sincer laura nu am nici o prietena care sa lucreze in Cartierul Rosu la fereastra ca sa stiu daca copilul ei merge sau nu la logoped....dar eu cred ca merge atata timp cat prostitutia aici e legala si plateste taxe si aigurari medicale,doar parerea mea.....
sincer si eu cred ca e doar chestie de timp si ca se pot schimba multe in ro
vreau sa fie clar ca nu am uitat de unde am plecat si inca ma mai doare cand aud ceva rau despre tara mea....inca sunt romanca si cred ca asa voi ramane toata viata mea
sambata seara am avut o petrecere si subiectul principal a fost: prinderea unei benzi de infractorii romani in Leeuwarden.....copiau pinurile la cartile de credit.....pana acum au pagubit in valoare de 5mil euro si ca politia a ramas socata de procedurile lor......credeti ca m-am simtit bine? le-am spus pur si simplu ca romani sunt inteligenti......sunti sigura ca daca olandezi lor ar fi stiut cum sta treaba ar fi facut-o si ei.....si intr-adevar padure fara uscaturi nu exista si din cauza catorva borfasi suntem introdusi in aceeasi oala....nu mi se pare corect......romania e un popor de oameni inteligenti si primitori