Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 23:02

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2032 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 102  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. III
MesajScris: 17 Noi 2009, 10:17 
Diva

carlita scrie:
Buna dimineata, va invit la o cafea cu scortisoara :~*

Buna dimineata. :)

cu scortisoara??nu am auzit,nici nu am baut..ce gust poate avea?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 10:28 
Diva

corina1 scrie:

Buna dimineata !

Corina, ai vreo veste? :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 10:34 
Diva

buna dimineata fetelor....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 10:35 
Diva

Buna dimineata !

Corina, ai vreo veste? :)[/quote]

Da..din pacate..rea.
Mi-a venit CM. :cry:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 10:39 
Diva

corina1 scrie:

Da..din pacate..rea.
Mi-a venit CM. :cry:

imi pare tare rau, poate data viitoare! fii optimista :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 10:46 
Diva

Buna dimineata fetelor!
Corina, imi pare rau dar nu-ti pierde speranta!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 10:49 
Diva

Bamba scrie:
hai sa incep eu laura...aici totul e perfect, in Romania e naspa....oamenii sunt minunati, in Romania sunt tigani...acum eu dupa aproape 10 ani plecata pot sa zic ca nu mai stiu sa vorbesc romaneste? :))

hormonii astia bata-i vina tu laura cum te ambalezi tu asa :)

Bamba nu te supara dar un procent destul de ridicat dintre cei care pleaca afara si stau chiar si cateva luni cand se intorc, vb. cu accent si se prefac ca au uitat niste cuvinte absolut banale.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 10:59 
Diva

Bamba scrie:
hai sa incep eu laura...aici totul e perfect, in Romania e naspa....oamenii sunt minunati, in Romania sunt tigani...acum eu dupa aproape 10 ani plecata pot sa zic ca nu mai stiu sa vorbesc romaneste? :))

hormonii astia bata-i vina tu laura cum te ambalezi tu asa :)

stai putin....nu am sus ca toti romanii fac asta.Am spus :urasc oamenii care fac asta :).
Nu te numeri printre ei, si cred ca ti-am spus asta.Sau daca am ratat iti spun acum.Cred ca am avut la inceput dubii cand am vazut ca amesteci frazele(engleza si romana), dar apoi mi-ai spus ca esti plecata de 10 ani si m-am potolit.
La tine admir ca nu vorbesti urat despre romania.Lauzi sistemul de acolo , dar nu il ponegresti pe cel de aici.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 11:09 
Diva

corina1 scrie:

Buna dimineata. :)

de obicei se face cafea , cu spuma de lapte si se pune putina scortisoara deasupra.Nu ai baut niciodata?cred ca la cafenele numai asa se serveste cafeaua cu lapte.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 11:12 
Diva

del, a nu se lua in seama :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 11:14 
Diva

laura_sandu scrie:

de obicei se face cafea , cu spuma de lapte si se pune putina scortisoara deasupra.Nu ai baut niciodata?cred ca la cafenele numai asa se serveste cafeaua cu lapte.

la noi cafeaua cu lapte nu se serveste cu scortisoara, in schimb cappucino da :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 11:17 
Diva

serene scrie:

eu pot ... din partea mea nu e nici o problema...

Super Serene, acum o sa vb si cu simona si cu Cora sa vedem daca pot si ele si binenteles cine vrea sa mai participe! Cora si data trecuta a vrut sa vina, dar a iesit trz de la sv , poate de data aceasta reuseste :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 11:23 
Diva

laura_sandu scrie:
[stai putin....nu am sus ca toti romanii fac asta.Am spus :urasc oamenii care fac asta :).
Nu te numeri printre ei, si cred ca ti-am spus asta.Sau daca am ratat iti spun acum.Cred ca am avut la inceput dubii cand am vazut ca amesteci frazele(engleza si romana), dar apoi mi-ai spus ca esti plecata de 10 ani si m-am potolit.
La tine admir ca nu vorbesti urat despre romania.Lauzi sistemul de acolo , dar nu il ponegresti pe cel de aici.

la noi sistemul este defectuos. e clar ca daca am avea o siguranta a zilei de maine probabil s-ar schimba multe, insclusiv in comportamentul oamenilor.
cand platesti taxe si impozite non-stop crede-ma ca iti vine sa te duci oriunde vazand cu ochii.
in cazul meu, (m vazut ca glumeati pe seama castigurilor avocatilor), stiti cat platesc la stat din onorariu? 45%. nu e corect. pt ca nu am nici o facilitate. mie mi-e scarba cand vad cata lume se complace in situatia asta.
oricum nu o sa plec din tara dar nici nu cred ca se va schimba ceva in viitorul apropiat.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 11:25 
Diva

Ayrun scrie:
la noi cafeaua cu lapte nu se serveste cu scortisoara, in schimb cappucino da :)

mie nu mi-a placut cafeaua cu scortisoara in schimb eram inebunita intr-o perioada dupa cafeaua cu menta... :drool:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 11:55 
Diva

anidaaa scrie:

mie nu mi-a placut cafeaua cu scortisoara in schimb eram inebunita intr-o perioada dupa cafeaua cu menta... :drool:

cu menta nu am mai baut niciodata

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 11:58 
Diva

anidaaa scrie:

si mie imi place cafeaua cu menta :) si cea in 4 culori

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 11:59 
Diva

laura_sandu scrie:
cu menta nu am mai baut niciodata

e cafea normala in care pui o tableta de ciocolata After eight.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 12:18 
Diva

anidaaa scrie:
la noi sistemul este defectuos. e clar ca daca am avea o siguranta a zilei de maine probabil s-ar schimba multe, insclusiv in comportamentul oamenilor.
cand platesti taxe si impozite non-stop crede-ma ca iti vine sa te duci oriunde vazand cu ochii.
in cazul meu, (m vazut ca glumeati pe seama castigurilor avocatilor), stiti cat platesc la stat din onorariu? 45%. nu e corect. pt ca nu am nici o facilitate. mie mi-e scarba cand vad cata lume se complace in situatia asta.
oricum nu o sa plec din tara dar nici nu cred ca se va schimba ceva in viitorul apropiat.

cel mai bine sintetizat...intr-adevar asa este, sistemul de aici este sub limita normalului...nici macar la limita nu e. uite eu dau exemple concrete ca si Adina. am terminat o facultate, de arta. in Romania cu meseria mea sunt putine locurile unde poti lucra si sa faci ce ai terminat si ce iti pace, nu, ca doar de aia ai facut ce ai vrut si ti-a placut..e si in aceste locuri, ca in orice loc care are legatura cu cultura, se castiga jenant de putin. POt continua cu exemplele colegilor mei care au terminat aceasi facultate dar alta sectie, actorie. nu vreti sa stiti cat castiga un actor debutant in Romani, in cazul fericit in care isi gaseste un loc la teatrele din Bucuresti. de cele mai multe ori nu-si gaseste si e nevoit sa plece in tara, pe oriunde vede cu ochii. si exemplele pot continua. am lucrat insa jumatate de an, cu un fele de schimb de burse, la un festival de film in afara (belgia, mai exact) si credeti-ma, acolo salariul (cu toate ca eram acolo studenta venita cu bursa) era salariu. si ofereau si multe alte facilitati..pot continua cu exemplele si in alte meserii..cum zicea si Adina in cazul ei. Si da, normal ca iti vine sa fugi mancand pamantul si sa nu te multumesti cu "mila" statului roman.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 12:19 
Diva

buna dimineata fetele!!!!
Corina imi pare tare rau,sper din suflet ca data viitoare sa fie bine.....
fetelor va dau mare dreptate in tot ceea ce a-ti spus.......eu cred pana la urma ca toata lumea generalizeaza.....s-a vazut f bine din discutiile de mai sus.........sincer chiar daca mai spun cateodata ceva "rau" sau "urat"despre ro nu inseamna ca nu ma mandresc cu tara din care vin.....intotdeauna am vb aici f frumos despre ro.......si sotului meu ii place f mult sa vina in ro sa vizitam familia si prieteni mei........in vara anului viitor imi aduc si socrii si buni nostri prieteni olandezi......credeti ca daca imi era sincer rusine sau as fi vb urat despre ro mai ii invitam sau ei ar fi mai venit?
eu sincer nu cred ca am uitat limba romana dupa 4 ani......da,se mai intampla sa adaug litere la cuvinte sau se le inversez.....asta in cazul cand nu cunosc acele cuvinte cu adevarat.....cum a fost in cazul avatarului.......ziceam mai mereu avantar :rofl: :rofl: pana cineva mi-a atras atentia......sau mai nou cu logoped l-am numit logopedist.....in fine nu cred ca e asa grav zic eu.....sincer vb absolut in fiecare zi limba romana cu prietenele mele,cu familia si cu voi asa ca eu cred ca ar fi cam greu sa o uit....cat despre accent habar nu am......ai mei spun ca nu am nici un accent....
in fine......abia astept sa vin de sarbatori acasa sa petrec cu familia mea.....nicaieri in lumea asta nu e mai bine ca in ro de sarbatori.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 12:24 
Diva

Ayrun scrie:

Super Serene, acum o sa vb si cu simona si cu Cora sa vedem daca pot si ele si binenteles cine vrea sa mai participe! Cora si data trecuta a vrut sa vina, dar a iesit trz de la sv , poate de data aceasta reuseste :)

:ndance: uraa ne vedeeem!!!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2032 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 102  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]