clarut scrie:
tu, saracuta de tine, cu fac de arte...ma mir sincer ca ai reusit sa te descurci...e f trist ce se intampla. pacat de talentul actorilor care se injosesc si joaca in telenovele alaturi de vreo pustoaica de 16 ani care a devenit actrita de notorietate doar pt ca are tate mari

da..a fost greu la inceput. eram si ambitioasa, ziceam "dom'le vreau sa lucrez in domeniu exact exact in domeniu"..si am reusit, faceam naveta la un teatru din buzau, de 3 ori pe saptamana...timp de jumatate de an. era chiar fain, imi traiam a doua adolescenta. apoi..mi-am dat seama ca trebuie sa mai rotunjesc un pic orizontul..ca nu e rost sa te descurci cu 3 mil cat era atunci salariu minim(adica acu vreo 6-7 ani); nici transportul nu se platea din banii aia pe luna

si am reusit sa fac vreo 4 ani ce-mi placea. ma descurcam binisor, insa daca ne-am hotarat sa ne casatorim si sa facem bebe..binisor nu mai era de ajuns. asa ca am ajuns acu 2 ani la un mare trust, fac ce-mi place intr-adevar si folosesc 80% experienta anilor de facultate deci are o mare legatura cu ce am terminat. am noroc, nu sunt multi cu noroc in jurul meu dintre colegi de sectie si de facultate.
cat despre votat ...schimbat..ce sa votam Clarut? tu cu cine ai vota? sincer...ca nu mai ai cu cine..in afara de Crin Antonescu care poate POATE ar fi nitel mai bine daca ar iesi..nu mai ai cu cine sa votezi. da, ma duc la vot ca sa-l anulez. sa pun stampila in toate casutele posibile si imposibile si sa scriu pe buletin ca m-am saturat de coruptie, de hotie si de minciuna. si cand te gandesti ce fericita eram cand a iesit Basescu acu 5 ani sau cati or fi fost..ca mi se pare o vesnicie. nu pot sa cred ca am fost atat de proasta...insa intre comunisti si orice altceva...atunci am preferat sa nu dau vtul meu comunismului, din respect pentru oamenii care au murit

ehh...ma inversunez iar..si e pacat. de multe ori imi spun si eu ca Laura si ca tine ca tara asta a avut si are multe valori (doar noi am fost primii care au descoperit insulina, care am zburat cu un fel de avion etc) insa suntem sufocati de minciuna si de hoti.