Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 02:28

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2032 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 102  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. III
MesajScris: 17 Noi 2009, 17:19 
Diva

Bamba scrie:
laura nu dispera ca o sa gasesti tu o solutie...nu ziceai ca mai aveti o masina? si laptop acum sunt convinsa ca poti gasi unul relativ ieftin de cumparat...ma gandesc...cu telefonul e mai nashpa mai ales daca l-ai folosit multa vreme...acolo un pic poate exagereaza...

chiar n-am zis nimic rau niciodata de romania?...probabil ca mi-e asa de lehamite de tot ce se intampla acolo ca deja am ajuns sa nu mai bag de seama cat sa zic ceva...numai cand ma duc in Rom, ma mai enervez...

cu mandria de roman...nu stiu ce sa zic...daca as fi in europa va zic sigur ca nu m-as mandri la ce reputatie proasta avem acolo...dar aici nu au ajuns asa de multi care sa faca magarii cat sa ne rusinam inca...asa ca mai laud inca potentialul si istoria cand ma intreaba lumea de unde sunt de origine :)

ba ai mai zis. da' mai diplomat asa :D stiu eu :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 17:28 
Diva

clarut scrie:

pai incearca sa le spui de tel..ca era important sa-l ai ca sa mentii legatura cu clientii. la fel si cu laptop-ul. dc chiar nu se poate asta e, o sa gasesti tu o solutie, nu?

pai le-am spus....dar au spus ca nu se face exceptie pt mine.Si nimeni nu a ramas in concediu cu laptop, masina sau telefon....
Masina...are Ionut...laptop la fel....dar ma enerveaza ca nu sunt ale mele.Plus ca telefonul...o sa ma sune lumea pe el sa ma intrebe de nastere...acum tb sa trimit msg la toata lumea cu nr meu personal care e descarcat intr-un sertar si nu l-am mai folosit cred ca de un an....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 18:20 
Diva

laura_sandu scrie:

pai le-am spus....dar au spus ca nu se face exceptie pt mine.Si nimeni nu a ramas in concediu cu laptop, masina sau telefon....
Masina...are Ionut...laptop la fel....dar ma enerveaza ca nu sunt ale mele.Plus ca telefonul...o sa ma sune lumea pe el sa ma intrebe de nastere...acum tb sa trimit msg la toata lumea cu nr meu personal care e descarcat intr-un sertar si nu l-am mai folosit cred ca de un an....

imi pare rau. e neplacut...dar, o sa ai un bebe frumos care o sa te faca sa uiti de toate! :flowers: ma uitam ca mai ai 16 zile!!!!
unde ati plecat cu toatele?!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 18:54 
Diva

buna seara fetelor......am reusit sa ajung si eu de la scoala.....voi ce ati mai afcut astazi?laura vad ca esti foarte suparatra...sunt sigura ca vei gasi mintr-un fel o solutie......cat despre vot intr-adevar basescu trebuie dat jos...eu nu as vrea sa merg la vot...dar am sa vad si ce zice al meu

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 19:10 
Diva

clarut scrie:
FMI-ul (la asta faceai referire?) ne-a acordat un imprumut in primavara...acum nu stiu ce se mai intampla...
sunt de acord ca se fura dar se mai si contruieste cate un pod, un km de autostrada, se mai fac ceva reforme...cand vii ca mine o data la 6 luni in ro mai vezi ceva progrese si te gandesti ca din buget s-a pastrat o parte si pt investitii in oameni :) zic si eu... ;)

pai se intampla ca ..daca nu avem guvern fiindca parsivul si licheaua asta de Basescu se joaca cu o tara intreaga prin "uite premieru, nu-i premieru" , FMI si dealtfel toata lumea din afara priveste cu scepticism revenirea din criza a Romaniei si cresterea venitului brut. si deci anul asta adio imprumut, poate la anul. problema e ca, asa cu spune Adina, nu vor avea la sf anului sau in ianuarie, bani de pensii, alocatii si indemnizatiile mamelor ..etc. sunt sanse mari sa nu luam niciun ban vreo luna doua sau cine stie cat.
cat despre constructii., autostrada etc cred ca glumesti, asa-i, cand zici ca se mai face ceva? pentru ca nici macar 1 km de autostrada la 2 ani nu facem, si daca facem 5 pe an, aia se surpa, cum a fost cazul la cluj si la autostrada soarelui..deci, halal progres. Nu sunt negativista, as vrea sa scriu aici un singur lucru bun facut de autoritatile romane, care sa se si mentina. dar nu cred ca am. in schimb da, sunt oameni, nu putini, care muncesc sa schimbe ceva, care merita respectul meu si pentru care voi spune mereu ca sunt mandra sa fiu romanca. insa, vorba Adinei, asta nu e de prea mare ajutor pe termen scurt.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 19:13 
Diva

puffy_is scrie:
buna seara fetelor......am reusit sa ajung si eu de la scoala.....voi ce ati mai afcut astazi?laura vad ca esti foarte suparatra...sunt sigura ca vei gasi mintr-un fel o solutie......cat despre vot intr-adevar basescu trebuie dat jos...eu nu as vrea sa merg la vot...dar am sa vad si ce zice al meu

buna :) pai cum adica?? daca el voteaza votezi si tu, si daca el nu voteaza, tu nu votezi?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 19:21 
Diva

schimband subiectul: pana la urma, de sarbatori care ce face? adica si-a luat cineva bilet spre vreo tara tropicala? :nblink: sau acasa, in familie?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 19:36 
Diva

logodnica scrie:
pai se intampla ca ..daca nu avem guvern fiindca parsivul si licheaua asta de Basescu se joaca cu o tara intreaga prin "uite premieru, nu-i premieru" , FMI si dealtfel toata lumea din afara priveste cu scepticism revenirea din criza a Romaniei si cresterea venitului brut. si deci anul asta adio imprumut, poate la anul. problema e ca, asa cu spune Adina, nu vor avea la sf anului sau in ianuarie, bani de pensii, alocatii si indemnizatiile mamelor ..etc. sunt sanse mari sa nu luam niciun ban vreo luna doua sau cine stie cat.
cat despre constructii., autostrada etc cred ca glumesti, asa-i, cand zici ca se mai face ceva? pentru ca nici macar 1 km de autostrada la 2 ani nu facem, si daca facem 5 pe an, aia se surpa, cum a fost cazul la cluj si la autostrada soarelui..deci, halal progres. Nu sunt negativista, as vrea sa scriu aici un singur lucru bun facut de autoritatile romane, care sa se si mentina. dar nu cred ca am. in schimb da, sunt oameni, nu putini, care muncesc sa schimbe ceva, care merita respectul meu si pentru care voi spune mereu ca sunt mandra sa fiu romanca. insa, vorba Adinei, asta nu e de prea mare ajutor pe termen scurt.

acum nu ma astept ca fmi-ul sa devina sponsorul nostru. dar ne-a ajutat. am primit bani si de la uetot prin aprilie...

si nu, nu glumesc. ultima data am vz ca se lucra la soseaua de centura si la pasajul baneasa. am vz sate frumoase cu oameni gospodari...manastiri complet restaurate...mai sunt si lucruri bune :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 19:51 
Diva

buna,fetelor!eu am gripa-gripa veche,nu noua ,dar e mai naspa decit credeam...si intru in minunatul concediu fara plata 4 zile,dar sapt viit,cind parca ma vad sanatoasa si acum cind ma tirii prin birouri nu pot sa-mi iau medical... :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 20:20 
Diva

nu votez daca voteaza el...mai mult el e dupa mine...daca nu vreau sa merg nu cred ca se va duce singur.....dar am zis sa ma consult si cu el sa vad daca vrea el sa voteze...ca eu sincer nu vreau....mnu cred in ajutorul nostru pentru schimbarea asta....tot cum vor ei va iesi...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 20:51 
Diva

clarut scrie:

acum nu ma astept ca fmi-ul sa devina sponsorul nostru. dar ne-a ajutat. am primit bani si de la uetot prin aprilie...

si nu, nu glumesc. ultima data am vz ca se lucra la soseaua de centura si la pasajul baneasa. am vz sate frumoase cu oameni gospodari...manastiri complet restaurate...mai sunt si lucruri bune :)

da, se lucreaza..cu firme fantome, cu oameni care mor pe santiere fara protectia muncii si fara contracte de munca...cu nervii soferilor care sunt obligati sa faca triplu in trafic pe la baneasa de ex din cauza lucrarilor si tot asa...apropos de soseaua de centura..celei din ploiesti le-a trebuit 10 ani sa o termine. problema e ca s-au adunat, cred ca de asta am devenit unii dintre noi asa vehementi..pentru ca ne-am saturat. dar vorba ta, daca nu facem nimic sa schimbam, sa iesim sa zicem ceva, sa atragem atentia, sa mergem pana in panzele albe ca sa recuperam ce se mai poate recupera..si nu doar sa vb in casa sau intre prieteni si apoi sa ne continuam vietile, nu se va intampla nimic.
o da, satele si oamenii lor, din toate partile tarii sunt frumosi si au o puritate a lor ancestrala. nu mai vorbesc de manastiri si de biserici, intr-adevar in asta s-a investit in ultimul timp. stii ce mi-ar placea sa iti fac cadou de Craciun, si vorbesc serios, un dvd cu inregistrarea catorva emisiuni "Romania, te iubesc". nu cred ca ai auzit de emisiune, e pe protv in fiecare duminica, nu stiu daca se da si pe protv international ca sa o poti vedea. chiar, prinzi posturi romanesti acolo, Clarut?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 20:55 
Diva

puffy_is scrie:
nu votez daca voteaza el...mai mult el e dupa mine...daca nu vreau sa merg nu cred ca se va duce singur.....dar am zis sa ma consult si cu el sa vad daca vrea el sa voteze...ca eu sincer nu vreau....mnu cred in ajutorul nostru pentru schimbarea asta....tot cum vor ei va iesi...

eu nu am inteles nimic...tu votezi si daca nu voteaza el, dar el nu merge la vot daca tu nu mergi...si totusi tu merg numai daca vrea el....
Si ma intreb totusi daca toti gandesc ca tine..si nu merg sa voteze cand se va schimba ceva in tara asta?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 21:01 
Diva

laura_sandu scrie:

eu nu am inteles nimic...tu votezi si daca nu voteaza el, dar el nu merge la vot daca tu nu mergi...si totusi tu merg numai daca vrea el....
Si ma intreb totusi daca toti gandesc ca tine..si nu merg sa voteze cand se va schimba ceva in tara asta?

pai..asta zic...noi vb mult in familie, intre prieteni...dar cand sa facem ceva, nu facem. si e pacat de tara asta..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 21:13 
Diva

logodnica scrie:
da, se lucreaza..cu firme fantome, cu oameni care mor pe santiere fara protectia muncii si fara contracte de munca...cu nervii soferilor care sunt obligati sa faca triplu in trafic pe la baneasa de ex din cauza lucrarilor si tot asa...apropos de soseaua de centura..celei din ploiesti le-a trebuit 10 ani sa o termine. problema e ca s-au adunat, cred ca de asta am devenit unii dintre noi asa vehementi..pentru ca ne-am saturat. dar vorba ta, daca nu facem nimic sa schimbam, sa iesim sa zicem ceva, sa atragem atentia, sa mergem pana in panzele albe ca sa recuperam ce se mai poate recupera..si nu doar sa vb in casa sau intre prieteni si apoi sa ne continuam vietile, nu se va intampla nimic.
o da, satele si oamenii lor, din toate partile tarii sunt frumosi si au o puritate a lor ancestrala. nu mai vorbesc de manastiri si de biserici, intr-adevar in asta s-a investit in ultimul timp. stii ce mi-ar placea sa iti fac cadou de Craciun, si vorbesc serios, un dvd cu inregistrarea catorva emisiuni "Romania, te iubesc". nu cred ca ai auzit de emisiune, e pe protv in fiecare duminica, nu stiu daca se da si pe protv international ca sa o poti vedea. chiar, prinzi posturi romanesti acolo, Clarut?

ooo.....da...super emisiune.pai daca te intalnesti u clarut in decembrie poti sa o fericesti putin:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 21:27 
Diva

logodnica scrie:

nu stiu ce sa zic...nu stiu prea multe amanunte, am vz insa progrese si m-am bucurat:neyes: acum sper sincer ca nu-s cu pretul unor vieti...
n-am vz emisiunea...o sa ma uit poate il gasesc la vreo librarie prin ro :) n-am niciun canal romanesc, n-am decat cablul autohton...despre ce se mai intampla in ro aflu de pe internet si ma mai pun la curent cand ajung acolo...spre rusinea mea :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 21:29 
Diva

laura_sandu scrie:

ooo.....da...super emisiune.pai daca te intalnesti u clarut in decembrie poti sa o fericesti putin:)

vad eu cum fac si sper sa fac rost macar de cateva editii...merita sa o vada. :nwink:
nu se gaseste pe dvd, ca daca se gasea era simplu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 21:32 
Diva

laura_sandu scrie:

eu am inteles ca el voteaza dc voteaza ea :) oricum, eu cred ca e o mentalitate complet gresita. dc toti am gandi ca tine puffy atunci nici n-ar mai tb organizate alegeri ca oricum nu se schimba nimic. asta e sansa noastra sa schimbam ceva! inteleg sa nu poti sa te duci dar sa nu vrei?! :eek:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 21:35 
Diva

logodnica scrie:
vad eu cum fac si sper sa fac rost macar de cateva editii...merita sa o vada. :nwink:
nu se gaseste pe dvd, ca daca se gasea era simplu.

super! merci mult, daria!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 21:39 
Diva

clarut scrie:

eu am inteles ca el voteaza dc voteaza ea :) oricum, eu cred ca e o mentalitate complet gresita. dc toti am gandi ca tine puffy atunci nici n-ar mai tb organizate alegeri ca oricum nu se schimba nimic asta e sansa noastra sa schimbam ceva! inteleg sa nu poti sa te duci dar sa nu vrei?! :eek:

intr-un fel o inteleg pe pufy, ii este lehamite si sila...dar asa e, daca avem atitudinea asta, nu vom schimba niciodata nimic. eu am mers intotdeauna la vot. si am votat valid pe buletinul de vot, pana la urma, chiar daca de multe ori mi-a fost lehamite si vroiam sa imi anulez votul. probabil ca si duminica voi face la fel. in fata buletinului de vot, ma apuca patriotismul din tinerete si nu pot anula votul :~* asa ca il voi pune pe pnl, mai mult ca sigur.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 21:41 
Diva

clarut scrie:
super! merci mult, daria!

nu ai de ce, sper sa reusesc, ca intr-adevar merita!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2032 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 102  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]