Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 05:12

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2032 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 102  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. III
MesajScris: 17 Noi 2009, 21:51 
Diva

logodnica scrie:
intr-un fel o inteleg pe pufy, ii este lehamite si sila...dar asa e, daca avem atitudinea asta, nu vom schimba niciodata nimic. eu am mers intotdeauna la vot. si am votat valid pe buletinul de vot, pana la urma, chiar daca de multe ori mi-a fost lehamite si vroiam sa imi anulez votul. probabil ca si duminica voi face la fel. in fata buletinului de vot, ma apuca patriotismul din tinerete si nu pot anula votul :~* asa ca il voi pune pe pnl, mai mult ca sigur.

si mie mi-e lehamite si sila...dar totusi nu o inteleg.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 21:53 
Diva

revin si eu cu intrebarea mea..ceva planuri speciale de sarbatori?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 21:55 
Diva

logodnica scrie:

eu vin acasa in ro.....craciunul il sarbatorim in marea mea familie ,iar anul nou tot in familie....pe 31 decembrie e ziua tatalui meu....i-am organizat o petrecere surpriza......
tu ce faci de sarbatori?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 21:57 
Diva

Citat:

eu am inteles ca el voteaza dc voteaza ea :) oricum, eu cred ca e o mentalitate complet gresita. dc toti am gandi ca tine puffy atunci nici n-ar mai tb organizate alegeri ca oricum nu se schimba nimic. asta e sansa noastra sa schimbam ceva! inteleg sa nu poti sa te duci dar sa nu vrei?! :eek:

sincer nici eu nu ma duc la vot si nu pt ca nu pot ci pentru ca nu vreau...prea mi'e sila asa de tot ce inseamna politica in tara noastra...sau poate ca fac ce zicea Daria ca vrea sa faca...sa ma duc sa'mi anulez votul...dar sa votez pe cineva...chiar nu am pe cine...
stiu ca poate ca o sa'mi zici ca ar trebui sa ma duc sa votez...ca asa ar trebui...ca etc....dar sincer sunt atat de sictirita de toata bataia asta de joc...
aaa si referitor la ce ziceai u m'ai devreme ca in Romania sunt cele m'ai mici taxe ...tin sa te contrazic e fapt dovedit in Romania sunt cele m'ai multe si m'ai mari taxe si impozite...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 21:58 
Diva

si eu de craciun merg acasa la ai mei si sarbatorim in familie, iar revul in sb intr-un local cu prietenii

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 21:58 
Diva

logodnica scrie:

da...e primul Craciun si revelion acasa......schimband scutece

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 21:59 
Diva

elyt1000 scrie:
eu vin acasa in ro.....craciunul il sarbatorim in familie cu cei 4 frati ai mei,iar anul nou tot in familie....pe 31 decembrie e ziua tatalui meu....i-am organizat o petrecere surpriza......
tu ce faci de sarbatori?

pai..tot in familie. mi-ar fi placut sa merg la Baia Mare, unchii si matusile mele sunt acolo (tata era de prin imprejurimi) dar nu cred ca putem..mi-e teama sa merg atata drum cu masina cu Maria, in conditiile in care daca da o zapada pe acolo ramai inzapoezit, ca deh..nu sunt pregatiti. om vedea ce va mai fi. dar cu siguranta Craciunul va fi acasa, vom face bradut si vom avea primul Craciun cu Maira intre noi (anul trecut era doar o bebelina mica mica in burtica mea, care facea primele miscari chiar in ajunul Craciunului).
super ca tatal tau e nascut pe 31 decembrie ..ce-o fi fost pe mama lui cand l-a nascut..cred ca i-a cam stricat Revelionul :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 22:00 
Diva

pe strada...veghind la linistea romanului...halal rev...poate scap de craciun si sint tura de zi :-S

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 22:01 
Diva

laura_sandu scrie:

da...e primul Craciun si revelion acasa......schimband scutece

cel mai frumos va fi, vei vedea. acum ti-e greu sa crezi..si va fi greu sa crezi si in primele 2 saptamani dupa nastere..dar de Craciun cu minunea in brate vei fi fericita! cam de 10 ori mai mult decat ai fost cand ai primit carutu' :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 22:02 
Diva

mariko scrie:
pe strada...veghind la linistea romanului...halal rev...poate scap de craciun si sint tura de zi :-S

:napplause: multumim mult! :-* in numele romanilor :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 22:03 
Diva

logodnica scrie:
super ca tatal tau e nascut pe 31 decembrie ..ce-o fi fost pe mama lui cand l-a nascut..cred ca i-a cam stricat Revelionul :nlol:

a stricat Revelionul tuturor cred......toata lumea la spital :nlol: :nlol:
dar nu ai spus ca vine si mama ta de sarbatori? intr-adevar primul Craciun cu fetita voastra......ce super......

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 22:03 
Diva

fara aplauze ca atunci ne injura toti...si sint de serviciu si la votare...o sa innebunesc

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 22:05 
Diva

logodnica scrie:
cel mai frumos va fi, vei vedea. acum ti-e greu sa crezi..si va fi greu sa crezi si in primele 2 saptamani dupa nastere..dar de Craciun cu minunea in brate vei fi fericita! cam de 10 ori mai mult decat ai fost cand ai primit carutu' :)

te cred pe cuvant.......desi acum mi-e greu....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 22:05 
Diva

elyt1000 scrie:
a stricat Revelionul tuturor cred......toata lumea la spital :nlol: :nlol:
dar nu ai spus ca vine si mama ta de sarbatori? intr-adevar primul Craciun cu fetita voastra......ce super......

ba da, vine :) si cred ca va veni si tatal meu, sper adica. de Craciun va fi in Italia cred si de Revelion speram sa vina si la noi.
abia astept sa facem si noi bradutu..am vazut ca ati povestit acum vreo sapt de bradut si culori..abia astept si eu sa vad reactia Mariei la bradut :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 22:06 
Diva

ideea e ca mie de 7 ani nu imi mai place revelionul,mama mea a intrat in coma in noaptea de rev si pe 3 ianuarie a murit...au trecut atit de multi ani,dar eu nu mai suport sarbatoarea asta,asa ca prefer sa umblu pe strazi...asa imi pun tura eu,n-ar trebui sa ma pling ,e un mod ciudat de a inghite lacrimi...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 22:07 
Diva

mariko scrie:
fara aplauze ca atunci ne injura toti...si sint de serviciu si la votare...o sa innebunesc

te cred..dar macar faci ceva patriotic in acelasi timp in care iti faci si meseria. stiu ca nu prea ai cu cine..ca de revelion se descatuseaza toate fortele isterice din oameni. sper sa treaca repede si cu bine.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 22:08 
Diva

mariko scrie:
ideea e ca mie de 7 ani nu imi mai place revelionul,mama mea a intrat in coma in noaptea de rev si pe 3 ianuarie a murit...au trecut atit de multi ani,dar eu nu mai suport sarbatoarea asta,asa ca prefer sa umblu pe strazi...asa imi pun tura eu,n-ar trebui sa ma pling ,e un mod ciudat de a inghite lacrimi...

:( tragic!!! foarte trist, saraca de tine si de dansa..Dumnezeu sa o ierte.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 22:10 
Diva

asta e...moartea nu intreaba pe nimeni...Craciunul e vesel,caci bebele e nascut aproape de craciun...si e mindru caci l-am pacalit ca iasiul are luminite de sarbatori pentru ca este ziua lui,si asta il face fff fericit si mindru

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 22:11 
Diva

mariko scrie:

wow....ce drama!!! te inteleg f bine sa nu-ti place si binenteles ca in fiecare an iti revin in minte amintiri dureroase....imi pare tare rau!!..Dumnezeu sa o ierte!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2009, 22:13 
Diva

mariko scrie:
asta e...moartea nu intreaba pe nimeni...Craciunul e vesel,caci bebele e nascut aproape de craciun...si e mindru caci l-am pacalit ca iasiul are luminite de sarbatori pentru ca este ziua lui,si asta il face fff fericit si mindru

ce frumos......ce varsta are baietelul tau? sa va traiasca si sa va aduca numai bucuri

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2032 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 102  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]