Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 05:38

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 284 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: ce faceti pentru a fi cat mai frumoase atunci?
MesajScris: 23 Mar 2006, 19:28 
Senior

Citat:

pt hidratare ce crema este mai puna pt fata si corp. ca ma gandeam ca inainte sa ma duc la cosmeticiana sa aplic ceva inainte.

crema cea mai buna este cea care iti prieste. degeaba iti recomand eu una care imi merge mie, daca pielea ta nu o tolereaza. ramane sa faci si tu incercari sa vezi cu care te impaci mai bine. pentru fata am folosit si de la gerovital, dar nu prea mi-a placut, gerocosen, cu care m-am impacat binisor, iar acum mi-am luat nivea, ceva cu booster, nu mai stiu exact, 2 creme, una de noapte si una de zi. eu am un ten mai sensibil. daca nu imi convine ceva, imi iese pe fata imediat - iritatii, pete rosii sau cosulete pe frunte. mai nou am observat niste puncte de grasime. trebuie sa ajung si eu la o cosmeticiana. ... ma gandeam sa incerc si colectia de la eucerin, ca cica ar fi pentru ten sensibil ...
a, si pentru corp, eu ma impac bine cu nivea si cu dove.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mar 2006, 19:29 
Diva

Citat:

Eu folosesc de la Avon...E comod...Dau comanda din catalog, vien la munca, platesc la salariu....
Nu fac reclama:~* Da eu alte produse cosmetice nu cunosc. Mi-am luat acum ceva de la alea unde am fost pt tratamentul facial...Academie se numesc. Da inca nu le-am luat de acolo ca n-aveam bani la mine. Am lasat un avans...:D

eu nu folosesc de la avon nimik pt. tratamente! Doar cosmeticele gen ruj, fard, rimel (rimelul e varza). Oriflame are o masca de fata pe baza de argila care e ok, plus creme si alte kkturi! Plus alte chestii naturiste de la plafar ..am descoperit eu o crema cu sulf si salvie care ucide si pe mama cosurilor!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mar 2006, 19:32 
Senior

Citat:

Mie mi-a scos cu acul punctele alea. E cam neplacut ca am avut si in zona ochilor. Le-am scos luni si inca mai am semn...Sper sa se treaca...

si eu tot in zona ochilor am... cica ar fi o disfunctie a ficatului sau a bilei, nu stiu sigur ... eu n-am fost niciodata la cosmeticiana, dar cred ca anul asta o sa merg. nici la manichiura, pedichiura sau epilat nu am fost vreodata ... :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mar 2006, 19:33 
Diva

Citat:
si eu tot in zona ochilor am... cica ar fi o disfunctie a ficatului sau a bilei, nu stiu sigur ... eu n-am fost niciodata la cosmeticiana, dar cred ca anul asta o sa merg. nici la manichiura, pedichiura sau epilat nu am fost vreodata ... :D

nu esti singura! Am fost eu o singura data pt un tratament facial ..si m-a usturat fata vreo 3 ore!!nasol rau!!:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mar 2006, 19:35 
Senior

Citat:

nu esti singura! Am fost eu o singura data pt un tratament facial ..si m-a usturat fata vreo 3 ore!!nasol rau!!:(

pai tot d-aia n-am mers nici eu, ca auzeam diverse chestii de aplicari de tratamente nepotrivite... dar la cate cabinete cosmetice sunt acum, nici ca stii la care sa te duci...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mar 2006, 19:37 
Senior

Citat:

Maniciura si pedichiura nu prea fac, ca mi-e frica.
De epilat ma epilez cu aparatul acasa, dar cand n-am chef de bazaiala ma mai duc la salon...
Si luni am fost pentru prima data la facial si mi-a placut...

mani-pedi mi le fac singura, iar de epilat nu prea am nevoie :D decat in zona inghinala. altfel nu prea am par. sunt norocoasa din pdv asta. :,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mar 2006, 19:43 
Diva

Citat:
mani-pedi mi le fac singura, iar de epilat nu prea am nevoie :D decat in zona inghinala. altfel nu prea am par. sunt norocoasa din pdv asta. :,

ce noroc pe tine.pot sa zic ca sunt un pic cam paroasa.(X);):D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mar 2006, 19:47 
Diva

Citat:
:wok::ok::lol::wok::lol::ok: cool ....ai tenul mai blond!! da noi astea mai brunete ce ne facem?? :o:o

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mar 2006, 19:48 
Diva

Citat:
:wok::ok::lol::wok::lol::ok: cool ....ai tenul mai blond!! da noi astea mai brunete ce ne facem?? :o:o

ce sa facem Angelina,ce am facut si pana acuma epilare in zona inghinala ca doar nu m-oi epila ,trebuie doar nu vreti ca mirele sa faca infarct in noaptea nuntii nu?(X):mellow:;):p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mar 2006, 19:53 
Diva

Citat:

ce sa facem Angelina,ce am facut si pana acuma epilare in zona inghinala ca doar nu m-oi epila ,trebuie doar nu vreti ca mirele sa faca infarct in noaptea nuntii nu?(X):mellow:;):p

dar nici nu concep sa nu te epilezi ...de maxim doua ori pe saptamana daca folosesti lama si o data la 2 sapt. daca te epilezi cu altceva!! Cum sa poti sta neepilata????:o:o:o

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mar 2006, 19:57 
Diva

Citat:

dar nici nu concep sa nu te epilezi ...de maxim doua ori pe saptamana daca folosesti lama si o data la 2 sapt. daca te epilezi cu altceva!! Cum sa poti sta neepilata????:o:o:o

eu nu pot sta fara sa nu ma epilez. te gandesti si tu la igiena ta corporala , la corpul tau ca el este singurul care ar avea de suferit.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2006, 12:45 
Senior

Citat:

nu am tenul blond, ba chiar sunt bruneta... dar in familia noastra e mai putin par. de ex,la subrat am 3-4 fire pe care le smulg cu penseta... pe picioare, firul mai subtire, si doar de la genunchi pana la glezna. in schimb, in zona inghinala trebuie mai multa munca... dar eu folosesc aparatul de ras. a incercat sor-mea o data sa ma faca cu ceara, si m-am facut numai vanatai, daca ma credeti (X) dar cred ca inainte de nunta merg si eu la un epilat cu vreo saptamana inainte, sa aiba timp sa se treaca vanatatile si eventualele iritatii.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 284 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]