Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 19:57

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2032 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 102  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. III
MesajScris: 25 Noi 2009, 14:29 
Diva

gand pe gand Serene :lol: :lol:

am uitat sa va salut - buna fetelor :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Noi 2009, 14:34 
Diva

ramonelle scrie:
eu acuma plec la fizioterapie....abia astept, mi se face un masaj de toata frumusetea

da ce patisi ramonelle?? sanatate multa %%-

lasa carlita ca pestisorii tai merita si mai mult ca sigur la pietrele alea vor sta bine mersi in acvariu tau, decat sa le bata o lumina albastra in ele...doar sa nu se mai gaseasca si alte persoane ca tine si sa vedeti intrarea fara pietre :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Noi 2009, 14:40 
Diva

amely85 scrie:
da ce patisi ramonelle?? sanatate multa %%-

lasa carlita ca pestisorii tai merita si mai mult ca sigur la pietrele alea vor sta bine mersi in acvariu tau, decat sa le bata o lumina albastra in ele...doar sa nu se mai gaseasca si alte persoane ca tine si sa vedeti intrarea fara pietre :rofl:

mersi amely :hug:
am ceva probleme la coloana de vreo 6 luni de cand am depus efort fizic muuuuult prea mare pt mine si m-am cam nenorocit....cum nu m-au lasat durerile deloc a trebuit sa apelez la fizioterapie....si se pare ca da rezultate

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Noi 2009, 16:45 
Moderator Ghidul Miresei

Eu acum am ajuns acasa....am fost la vecina, am stat cu fetita ei pana i-a venit sotul acasa :) ...saracuta, ce bine dormea ea...ce as fi dormit si eu un pic :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Noi 2009, 16:59 
Diva

carlita scrie:
Eu acum am ajuns acasa....am fost la vecina, am stat cu fetita ei pana i-a venit sotul acasa :) ...saracuta, ce bine dormea ea...ce as fi dormit si eu un pic :nlol:

pai de ce nu te-ai asezat langa fetita si trageati amandoua un pui de somn.....va gasea vecinul dormind pe amnadoua :rofl:
f tare faza cu pietricelele de la mall ptr nepoteii tai....mi-a placut :rofl: :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Noi 2009, 17:04 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
pai de ce nu te-ai asezat langa fetita si trageati amandoua un pui de somn.....va gasea vecinul dormind pe amnadoua :rofl:
f tare faza cu pietricelele de la mall ptr nepoteii tai....mi-a placut :rofl: :rofl:

abia astept sa creasca sa vad daca sunt femele sau masculi si ce culori au :~* ieri le-am cumparat si maternitate care am pus-o in acvariul mare, e locul unde stau ei ca sa nu ii manance ceilalti pesti :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Noi 2009, 17:05 
Diva

puffy_is scrie:
de aia ma intrebamk cum de a devenit elly critica , caci nu o stiam...eu cred ca am avut timp sa vad o singura poza...dar merg sa ma mai uit...eu oricum ma abtin la comentarii:D

oana tu ai citit comentariu meu vis-a-vis de pozele doamnei acestea? vreau sa-mi spui si mie cu ce sunt critica.....eu chiar nu inteleg......eu cred ca mi-am spus punctul de vedere intr-un mod placut....tu stii ce inseamna critic?........cand incepi sa-i detaliezi fiecare poza in parte si ii scoti in evidenta numai partea urata......eu nu cred ca am facut asta.....am comentat o singura poza la artistice ,unde am vazut ca nu am fost singura,o poza la coafura si o poza la buchet(unde am spus ca e frumusel parca)........
eu zic sa incheiem subiectul ca nu are rost.....nu voi mai comenta nici o poza de acum inainte....in afara celor cu bebelusi,ca la ei nu ma pot abtine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Noi 2009, 17:06 
Diva

elyt1000 scrie:

ce comic ar fi fost, ely , carlita a luat pietricelele pt pestisorii ei, nu pt nepotei :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Noi 2009, 17:09 
Diva

amely85 scrie:
ce comic ar fi fost, ely , carlita a luat pietricelele pt pestisorii ei, nu pt nepotei :nlol:

carlita a spus cateva mesaje mai in urma ca a devenit bunica......ca are mai multi pestisorii......si fetele i-au spus sa-i traiasca nepotei.....la asta m-am referit.....eu cred ca nu ma mai fac inteleasa de la o vreme.....doamne ce se intmapla.......am luat-o razna cred :rofl: :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Noi 2009, 17:12 
Diva

elyt1000 scrie:
carlita a spus cateva mesaje mai in urma ca a devenit bunica......ca are mai multi pestisorii......si fetele i-au spus sa-i traiasca nepotei.....la asta m-am referit.....eu cred ca nu ma mai fac inteleasa de la o vreme.....doamne ce se intmapla.......am luat-o razna cred :rofl: :rofl:

ma scuzi nu vazusem unde a scris carlita de pesti nepotei :nlol: :nlol: :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Noi 2009, 20:15 
Diva

offf elly da nu te supara asa....chiar nu am zis-o cu rautate...te stiam blanda ...si cand ziuc blanda o zic ca poe o gluma...si stiu ca tu tii la glume.....de ce sa nu comentezi poze....stiu ca nu ai zis doar parerea rea caci am vazut si eu comentarii...ma gandeam ca unele persoane se supara destul de repede....si poate faza cu mie nu imi place delok le face sa se simta aiurea ....si sa se ganbdeasca daca chiar au avut ceva frumos la nunta....si stiam ca tie daca nu iti place ceva nu comentezi...dar eu nu ti-am zis ca esti rautacioasa cu rautatea....cum sa ma iau eu de tine cand esti asa dragutza.....
ma rog oricum trebuie sa o lasam balta caci nu e subiect de discutat si mai ales de cearta....pup la toata luema....
carlita ai grija de nepoteii taui....:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Noi 2009, 21:09 
Diva

pe cuvant daca m-am suparat oana.......nu sunt suparacioasa,nici cum,iti trebuie mult sa ma scoti din pepeni.......dar sincer m-ai facut critica si eu nu m-am vazut asa,da,intr-adevar deobicei ma abtin dar de data asta a fost prea mult si mi-am spus si eu parerea dar nu cu rautate.....ptr ca daca e uiti la comentariu am spus f clar ca ei 2 sunt frumosi,doar ca pozele au fost cam prea mult.....in fine,sper ca nu am suparat pe nimeni
azi sunt ffff bucuroasa,asa ca nimic nu ma face sa imi schimb starea de spirit.......i-am gasit nepotelei incaltarii sport(am o marca preferata,dar nu gaseam nici cum in marimea 20,cam micuti nu? :nlol: :nlol: ) si mi-am luat bilete de avion ptr ro,la un pret bun yupi yupi :had_d: :had_d:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Noi 2009, 21:32 
Diva

ca o concluzie la discutia pe marginea pozelor....sa inteleg ca daca nu imi place o poza nu trebuie sa o comentez ca sa nu jignesc sau mai stiu eu ce. trebuie sa tac sau...sa ridic in slavi si sa spun ca respectiva e minunata ...am inteles. altfel as da dovada de rautate.
un site unde totul e roz si toata lumea se iubeste cu toata lumea :x

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Noi 2009, 21:37 
Diva

anidaaa scrie:
ca o concluzie la discutia pe marginea pozelor....sa inteleg ca daca nu imi place o poza nu trebuie sa o comentez ca sa nu jignesc sau mai stiu eu ce. trebuie sa tac sau...sa ridic in slavi si sa spun ca respectiva e minunata ...am inteles. altfel as da dovada de rautate.
un site unde totul e roz si toata lumea se iubeste cu toata lumea :x

:nlol: :nlol: mda adina cam asta ar trebui sa facem din cate se pare.....eu una nu mai vreau conflicte cu nimeni....aceasta doamna ne-a intoxicat pur si simplu cu fotografiile ei si am simtit nevoia sa-mi spun parerea......si se pare ca am gresit
tu ce mai faci?cum te simti? au inceput emotiile?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Noi 2009, 21:43 
Diva

elyt1000 scrie:
:nlol: :nlol: mda adina cam asta ar trebui sa facem din cate se pare.....eu una nu mai vreau conflicte cu nimeni....aceasta doamna ne-a intoxicat pur si simplu cu fotografiile ei si am simtit nevoia sa-mi spun parerea......si se pare ca am gresit
tu ce mai faci?cum te simti? au inceput emotiile?

pe mine ma plictisec enorm vesnicele discutii pe tema comentarii pozelor. si nu vad de ce nu trebuie sa-mi spun parerea fie ea buna sau rea...whatever nu are rost sa mai discut.
cat priveste bebele suntem bine amandoi, au inceput emotiile, nu mai am stare. Acum de exemplu ma uitam la programul teatrelor si cred ca ma voi duce la o piesa saptamana viitoare... :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Noi 2009, 21:48 
Diva

anidaaa scrie:
cat priveste bebele suntem bine amandoi, au inceput emotiile, nu mai am stare. Acum de exemplu ma uitam la programul teatrelor si cred ca ma voi duce la o piesa saptamana viitoare... :)

ma bucur din suflet ca sunteti bine si te inteleg ca nu mai ai stare....esti pe ultima suta de metri,vrei sa faci cunostinta cu baietelul vostru.... mai ai asa putin.....o sa treaca repede si vom auzi ca ai avut o nastere usoara,un bebel sanatos si voi niste parintii impliniti si fericitii

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Noi 2009, 21:50 
Diva

sa dea Dumnezeu ca totul sa fie bine. sambata asta aflu data exacta a nasterii. :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Noi 2009, 22:07 
Diva

anidaaa scrie:
sa dea Dumnezeu ca totul sa fie bine. sambata asta aflu data exacta a nasterii. :ok:

wow....ce emotionat.....cred ca de asta nu mai ai stare...dupa vei stii cu exactitate cat mai ai.....acum doar poti presupune......sa ne spui si noua......o sa fie bine,sunt sigura
ai vb cu laura? cum se simte,ea,Alexandru?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Noi 2009, 22:15 
Diva

hai mai fetelor ziceti cum dau de laura...am incercat sa sun la clinica dar nu raspunde nimeni

eu nu stiu cum de nu intra sa ne zica ceva...noi eram online in ziua in care am nascut :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Noi 2009, 22:47 
Diva

Bamba scrie:
hai mai fetelor ziceti cum dau de laura...am incercat sa sun la clinica dar nu raspunde nimeni

eu nu stiu cum de nu intra sa ne zica ceva...noi eram online in ziua in care am nascut :))

normal pe maine ar trebui sa-i lase acasa?.....la ce clinica ai sunat Bamba?

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2032 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 102  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]