Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 19:06

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2032 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 102  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. III
MesajScris: 25 Noi 2009, 22:59 
Diva

la gynia...nu s-a mai dus acolo pana la urma?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Noi 2009, 23:00 
Diva

Bamba scrie:
la gynia...nu s-a mai dus acolo pana la urma?

nu cred.....eu din cate stiu , mergea doar la controale la gynia si urma sa nasca la ginecologie 1

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Noi 2009, 23:05 
Diva

fetelor, eu am apucat sa vorbesc cu Laura ieri. era bine, Alexandru la fel. se resimte insa dupa nastere, e obosita si in starea acea post operatorie si post nastere. A nascut normal, bebe e voinicel si papa bine zicea ieri. nu am mai vrut sa o stresez si azi cu telefonul..cred ca abia ce se dezmeticeste si ea. si cum zicea si Ramo, cred ca maine ii vor da drumul; poate mai incerc sa o sun maine seara sa vedem ce fac.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Noi 2009, 23:06 
Diva

Ramo, acum am citit si eu ce ai povestit..cu problemele tale la coloana :( sanatate multa iubita, si sa te ajute Dumnezeu sa te faci bine curand sa ne poti spune ceva frumos despre un bebe ;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Noi 2009, 23:10 
Diva

daria te rog trimite-mi un mesaj cu nr ei de telefon

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Noi 2009, 23:21 
Diva

logodnica scrie:
Ramo, acum am citit si eu ce ai povestit..cu problemele tale la coloana :( sanatate multa iubita, si sa te ajute Dumnezeu sa te faci bine curand sa ne poti spune ceva frumos despre un bebe ;)

mersi mult Daria :hug: :-* ....abia astept sa scap de fizioterapie(mai am doar 7 zile de facut) si apoi ne punem pe treaba :D ....sper sa se intample cat mai repede minunea si sa avem si noi bebe....si sa li se intample si lui Ely si Corinei si tuturor care isi doresc %%-
p.s. chiar acuma am dat o raita pe la galerie (nu m-am uitat de mult timp) si am vazut poze cu Maria....vreau sa-ti spun ca e o dulceata de fetita si-o frumoasa si care mi se pare ca seamana tare bine cu mamica ei :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Noi 2009, 08:13 
Diva

neata fetele!in sfarsit am si eu putin timp sa scriu ceva.am aut un weekend plin de peripetii...am fost plecati cu niste prietenila Borcea,duminca seara am fost sa votam pentru ca stiam ca vom ajunge in Ct prea tarziu.si regret caci atunci cand am iesit un nene ne fotografia masina cu care eram,probabil pt ca avea nr de Ct si e ceva mai mare(cu 7 locuri) a tras concluzia ca fraudam alegerile.si adevarul e ca..clar cu cele 4 voturi ale noastre noi am schimbat situatia. :wall:
ne-am cam certat cu el pentru ca nu a vrut sa ne spuna motivul,ne-a zis initial ca masina e furata,numai tampenii..am chemat politia care ne-a spus ca are tot dreptul sa faca poze ca masina e pe domeniul public si ca daca in termen de 30 de zile poza apare undeva atunci ala va fi tras la raspundere.nu stiu cum as putea verifica daca apare..ma rog..ideea e ca regrte ca mi-am pierdut timpul..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Noi 2009, 08:15 
Diva

aha..uitasem...pe drum spre casa am condus si era o ceata...nu vedeai nimic in fata decat vreo 5 m..si era sa ne spulbere un tampit.pe vremea aia el intrase in depasire si daca nu puneam frana intra direct in noi :cry: am trait o spaima.noroc ca din cauza vremii aveam viteza mica,altfel nu stiu daca reuseam sa franez la timp...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Noi 2009, 08:30 
Diva

adevarul ca nu prea ai ce sa faci daca iti face poza la masina....daca poza si oameni atunci era altceva ma gandesc...si eu fac poze la case pt servici...si mai ies oameni sa ma intrebe ce fac dar nu prea au de ales din moment ce sunt pe o strada publica...

auzi si la politistul ala ce minte are....pai de unde sa stii daca le posteaza pe undeva online sau te miri pe unde...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Noi 2009, 09:36 
Diva

neatza fetele... intelesem intr-un msj anterior scris de logodnica ca laura a nascut normal??? parca stiam de cezariana eu, ca si-ar dorii...super...refacere rapida si sanatate multa si ei si lu bebe.

Ramo, la fel si tie sa te faci bine si pariu ca de sarbatori ne dai o veste frumoasa, poate si ely, de fapt la toate care ba doriti :hug:
Ral_ct politistul ala era un mare idiot. cum poti demonstra tu ca ala va avea poze cu masina pe net, unde ai putea sa dai de el....mare tie gradina :-`

logodnica de mult ma tin sa-ti spun ca ai o fetita minunata si iti seamana leit :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Noi 2009, 09:48 
Diva

amely85 scrie:
neatza fetele... intelesem intr-un msj anterior scris de logodnica ca laura a nascut normal??? parca stiam de cezariana eu, ca si-ar dorii...super...refacere rapida si sanatate multa si ei si lu bebe.

Ramo, la fel si tie sa te faci bine si pariu ca de sarbatori ne dai o veste frumoasa, poate si ely, de fapt la toate care ba doriti :hug:
Ral_ct politistul ala era un mare idiot. cum poti demonstra tu ca ala va avea poze cu masina pe net, unde ai putea sa dai de el....mare tie gradina :-`

logodnica de mult ma tin sa-ti spun ca ai o fetita minunata si iti seamana leit :love:

neata fetelor....
mersi Amely :hug: ....sper sa se intample cat mai repede :npray:
eu stiu ca Adina isi doreste sa nasca prin cezariana....Laura a vrut sa nasca cu epidurala, acuma nu stiu , pana la urma i s-a facut epidurala sau a nascut fara nici un fel de anestezie

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Noi 2009, 09:55 
Moderator Ghidul Miresei

Buna dimineata :flowers: o zi placuta va doresc!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Noi 2009, 12:04 
Diva

neatza fetelor....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Noi 2009, 12:25 
Diva

Buna dimineata fetelor! parca vine primavara nu iarna :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Noi 2009, 13:11 
Diva

buna fetelor!! la noi de dimineata era ceata si foarte frig...acum s-a incalzit un pic si s-a aratat si soarele...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Noi 2009, 14:16 
Diva

buna fetele......va multumesc ca va ganditi si la mine atunci cand vine vb de bebei......sa speram ca va fi bine si vom avea cu toatele dorinta implinita cat de curand.....
ma bucur ca laura si bb sunt bine,sanatosi.......
ralu bine ca a-ti ajuns intregi acasa,ca sunteti sanatosi ,nebuni exista de cand lumea pe toate straziile din lumea asta,vitezomanii si tembelii in acelasi timp,care nu-si pun doar viata lor in pericol dar si pe a celorlalti participantii la trafic......
mare idiot si politistul ala.....ce sa-i faci,acum poti spera doar ca nu apareti cine stie pe unde.....ce lume nebuna

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Noi 2009, 14:37 
Moderator Ghidul Miresei

Ce liniste e pe forum, unde sunteti? ce faceti? :D

Eu de dimineata tot muncesc :) mi-a luat vreo 3 ore sa spal acvariul pestilor, nisipul, sa plantez acvariul, sa pun apa, sa bag aparatele un functiune si sa le curat....bla bla...mi-au inghetat mainile desi am umblat cu apa calduta :p

Am spalat haine, am facut mancare, am mancat....acum mi-e somn dar nu vreau sa dorm :nlol: ma uit la tv si ma plictisesc...ce zi banala :eek:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Noi 2009, 14:54 
Diva

buna fetelor!
ce zi frumoasa e afara...sa tot te plimbi :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Noi 2009, 14:57 
Moderator Ghidul Miresei

anidaaa scrie:
buna fetelor!
ce zi frumoasa e afara...sa tot te plimbi :~*

la noi astazi nu e chiar asa frumos, s-a anuntat putina ploaie si doar 13 grade :nlol:
ieri a fost soare :,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Noi 2009, 15:07 
Diva

carlita scrie:
la noi astazi nu e chiar asa frumos, s-a anuntat putina ploaie si doar 13 grade :nlol:
ieri a fost soare :,

m-am uitat la starea vremii si cel putin in buc astea sunt ultimele zile cu soare. de saptamana viitoare vine frigul :wall:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2032 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 102  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]