Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 22:26

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 174 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: PENTRU VIITOARE MAMICI
MesajScris: 24 Mar 2006, 03:32 
Admin Ghidul Miresei

Citat:

ce misto ...un psiholog printre noi. draga mea, daca voi incercati sa ne gasiti bube in cap in traume suferite sau alte porcarii ca nu vrem batai de cap, ei de la mine nu vede nici un psiholog bani pentru asta!

Axyutza, chiar este psiholog si este GRATIS. Este o fundatie care ofera gratuit cursuri si asistenta. Te rugam sa nu ii mai jignesti, ei fac tot posibilul sa ajute! In fond psihologul nu este psihiatru ca sa-ti gaseasca bube....psihologul este doar cel care incearca sa te faca sa nu acumulezi tensiuni inutile si sa poti identifica mai usor de ce ai anumite senzatii/sentimente (stii, un fel de confident....oare de ce simti nevoia sa te confesezi celei mai bune prietene?? si unde te-ai duce daca nu ai vrea sa afle nici ea anumite chestii??)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2006, 17:12 
Diva

noi ne dorim un bebe,mai ales ca am pierdut o sarcina,si de multe ori ma gandesc la copilas. dar abia dupa nunta vrem sa avem un mic omulet dar asta ceva mai incolo cam peste vreo 2 ani asa,nu stiu nici care e treaba cu indemnizatiile astea ca sa pot avea un bebe repede,deci mai asteptam.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mar 2006, 22:37 
Diva

Citat:
noi ne dorim un bebe,mai ales ca am pierdut o sarcina,si de multe ori ma gandesc la copilas. dar abia dupa nunta vrem sa avem un mic omulet dar asta ceva mai incolo cam peste vreo 2 ani asa,nu stiu nici care e treaba cu indemnizatiile astea ca sa pot avea un bebe repede,deci mai asteptam.

pierderea unei sarcini e traumatizanta, indiferent daca aceasta a fost voita sau accidentala. imi pare rau ca s-a intamplat asa, dar nu trebuie sa-ti faci prea multe griji. sunteti tineri si cu siguranta veti reusi sa va largiti mica familie :flowers: si atunci sa intri pe forum sa pui o poza cu bebe :love: :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mar 2006, 13:53 
Diva

da ,ne dorim mult un bebe dar mai dureaza pana va intra in planurile noastre abia peste 1-2 ani sa ne acomodam si cu noul apartament si cu statul impreuna,nu ca nu am mai fi stat impreuna pana acum dar si asta dureaza nu ca ar fi complicat pt noi ne adaptam noi atata tim,p cat ne iubim si suntem impreuna eu zic ca e ok.
chestia cu bebele si cu indemnizatia nu stiu ce sa zic,ca mie mi-a zis cineva ca daca eu sunt studenta in anul 4 de facultate si sunt la zi ,si imi iau licenta am sanse sa beneficiez de indemnizatie acuma nu stiu ce sa cred,voi stiti ceva de chestia asta?(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Mar 2006, 17:26 
Diva

Citat:

Nu beneficiaza decat cei care au contribuit 12 luni inainte de data nasterii (lu bebit). Deci numai cele angajate. Anii de studii se iau in calcul numai la vechime si asta numai cand se calculeaza pensia, nu mai devreme.

Ancuto, daca vrei, poti sa apelezi la o cunostinta sa te angajeze cu carte de munca si daca nu-ti poate plati contributiile le puteti plati voi ca la sal minim nu sunt foarte mari. Si asa poti sa termini scoala si nu e musai sa te angajezi "pe bune" inainte sa faci copilul:wok: Si beneficiezi de indemnizatie 2 ani si stai linistita.

da numai sa ma angajeze cineva asa de forma ,ca contributiile ne gandeam sa ni le platim noi,om gasi noi pe cinevasa vedem. deci pana la urma nu conteaza studentia nu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Mar 2006, 17:37 
Diva

Citat:

Nu, doar la pensie...
Daca te oferi sa platesti tu contributiile, poate gasesti mai usor... Oricum nu depasesc cu mult 1.5 mil:ok:

1 milion jumate,wow (X)
da banuiesc ca daca ma ofer eu sa platesc contributiile la cas imi face si mie cineva un contract de munca asa.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Mar 2006, 17:40 
Diva

Citat:
Da, daca si cunosti persoana respectiva, logic.

asa as avea cu cine sa vorbesc cu un contract de munca , mai ales ca ii zic ca platesc eu contributiile ,macar pana termin facultatea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Mar 2006, 17:47 
Diva

Citat:
Atunci mai bine vorbeste, daca tu ai de gand ca imediat dupa facultate sa faci un bebe. %%-

nu dupa facultate,ci abia peste 1 an jumate vreau sa fac bebe. dar sa vedem.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Mar 2006, 17:52 
Diva

Citat:
Cred ca pana atunci o sa te angajezi pe bune.

nu stiu daca o sa ma angajez pe bune,ca momentan sunt la facultate abia o sa trec anul 3. eu vroiam cand voi trece anul 4 sa raman insarcinata .

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 174 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]