Ultima vizită a fost: Acum este 10 Iul 2025, 23:31

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2032 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 102  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. III
MesajScris: 09 Dec 2009, 01:02 
Diva

carlita scrie:

cat costa o trusa de aia?

daca imi aduc bine aminte, parca 1 mil si ceva , si am mai avut una fara cateter pana intr-un mil

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2009, 08:59 
Moderator Ghidul Miresei

Guten Morgen :hap_w:

Edit: Stiti care e primul lucru care l-am facut dupa ce m-am trezit? M-am uitat pe geam sa vad daca a nins :blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2009, 09:34 
Diva

carlita scrie:
Guten Morgen :hap_w:

Edit: Stiti care e primul lucru care l-am facut dupa ce m-am trezit? M-am uitat pe geam sa vad daca a nins :blink:

Buna dimineatza :.
aoleu mi'au inghetat urechiile bocna pana la munca...ma dor de mor...nu cred ca m'ai dureaza mult pana cand o sa ninga....eu de o saptamana cand ma trezesc ma duc direct la geam sa vad daca a nins :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2009, 09:41 
Diva

neata!ce mai faceti,ce mai ziceti?eu nu vreau sa ninga acum.vreau abia de Craciun.:)mie imi place cand ninge,e tare frumos.dar a doua zi orasul e asa urat,zapada e gri,numai munti pe marginea drumurilor de nu poti traversa,gheata pe trotuare ....:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2009, 09:50 
Moderator Ghidul Miresei

ral_ct scrie:
neata!ce mai faceti,ce mai ziceti?eu nu vreau sa ninga acum.vreau abia de Craciun.:)mie imi place cand ninge,e tare frumos.dar a doua zi orasul e asa urat,zapada e gri,numai munti pe marginea drumurilor de nu poti traversa,gheata pe trotuare ....:(

eu tocmai m-am imbracat sa plec de acasa si nu prea as vrea ca ploua :cry:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2009, 09:51 
Diva

neatza.....eu vreau sa ninga....nu e iarna daca nmu e si zapada....si daca tot e frig......mai bine si zapada:P dar deocamdata nu isi face aparitia...si la noi e frig...eu ma pregatesc sa plek la scoala...dar cand vezi ce crivat e afara parca nu iti mai vine...:Pva urez o zi cat mai frumoasa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2009, 09:56 
Moderator Ghidul Miresei

puffy_is scrie:
neatza.....eu vreau sa ninga....nu e iarna daca nmu e si zapada....si daca tot e frig......mai bine si zapada:P dar deocamdata nu isi face aparitia...si la noi e frig...eu ma pregatesc sa plek la scoala...dar cand vezi ce crivat e afara parca nu iti mai vine...:Pva urez o zi cat mai frumoasa

si eu vreau zapada :had_d:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2009, 11:04 
Diva

Buna dimineata, fetele!!!.....
Clarut iti doresc insanatosire grabnica......si sfatul meu este sa mergi la dr.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2009, 11:05 
Diva

carlita scrie:

si eu vreau zapada :had_d:

si eu vreau zapada dar sa vina de Craciun......nu inainte,nu vreau sa fac 5-6 ore de la Bucuresti la Constanta cand vin acasa :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2009, 11:17 
Diva

Buna dimineata si de la noi!! abia ce ne-am trezit :.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2009, 11:46 
Diva

buna dimineata!!! si la sb este frig si bate vantul foarte tare...cred ca o sa ninga in curand

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2009, 12:08 
Moderator Ghidul Miresei

Ayrun scrie:
Buna dimineata si de la noi!! abia ce ne-am trezit :.

Anca, mai ai nevoie de voturi pe pampers? :D

Eu am fost sa-mi caut rochite, am pus ochii pe 2 dar ma mai uit :nlol: deocamdata mi-am luat 2 dres-uri :) unul verde asa cu putin model...iar unul un mov inchis cu ceva floricele :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2009, 12:10 
Diva

carlita scrie:
he he...ati auzit ce a facut Geoana? :) a dat oamenilor ulei, faina si zahar pentru al vota...iar la altii 40 lei pe vot :nlol:

mie dc nu mi-o dat?

:nlol: e lasa..ca nici celalalt nu e mai breaz..cu voturile cu cnp-uri-le mortilor. sa fim seriosi, toti sunt o apa si un pamant. pacat de noi ca vom suferi asta e cel mai naspa :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2009, 12:10 
Diva

laura_sandu scrie:

eu sincer iti spun ca si la a doua sarcina ,daca mai stau 3 luni cu capul in buda si cu ochii iesiti din orbite nu o sa fiu fericita.chiar daca stiu ca e ptr o cauza nobila.

nu ma refeream la stat cu capul in buda( asta e ceva minor) depinde de fiecare cum este, de sensibilitatea fiecareia, dar nu mai conteaza .........

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2009, 12:14 
Diva

mariko scrie:
sincer,mie mi s-a parut ff usor.dupa o ora de la operatie m-a dat dr jos din pat sa fac miscare si sa vad bebele,m-am plimbat prin spital,e naspa ca maninci lichide,dar in rest nu prea m-am confruntat cu probleme.eu si cu miopie si fara tot cezariana faceam.iti dai seama ca mi-am revenit repede daca la botez-la 3 saptamini- eram in discoteca cu toata gasca

cum la o ora? pai tu nu ai stat la reanimare? e obligatoriu dupa operatie! ce fel de spital e ala ? sincer poate dupa mai multe , multe ore, la o ora nu prea e fizic posibil

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2009, 12:34 
Diva

buna dimineata! ce facti fetelor? clarutz esti mai bine? dupa toate argumentele si povestirile voastre o sa inclin si eu spre nasterea prin cezariana.
in iarna asta cred ca astept si eu sa ninga in oras, ca la munte sigur nu ajungem. si mai mult decat atat nici nu vreau sa ajung la munte sa ii vad pe toti cum se dau cu saniile si eu sa stau sa mai uit la ei. :sad:
pufy cum mai stai cu raceala aceea?ely ce mai faci?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2009, 12:36 
Diva

si eu am nascut cu cezariana. si intr-un spital privat. nu stiu daca am povestit experienta mea..poate din acelasi motiv de care povestea laura, nu am vrut sa agasez pe nimeni sau sa para ca sunt o fitzoasa sau o atotstiutoare. Am avut de ales intre maternitatea Elias si un spital privat din Bucuresti, la ambele profesand doctorita care m-a ingrijit pe parcursul sarcinii si in care am avut si am incredere oarba (si bine am facut). doctorita mea a fost transanta de la inceput, (de prin luna a 4-a am ajuns la ea caci la doctorita la care fusesem anterior am avut ceva probleme si am preferat sa nu mai merg la ea decat sa ma trezesc cu alte probleme); si mi-a zis ca eu pot sa aleg intre cele doua spitale si mi-a pus in fata o lista cu ce ar trebui sa fac pt fiecare spital in parte. la spitalul de stat era o lista cu doua coloane (de la epidurala pana la carbune si siringi) iar la cel privat era un singur lucru trecut, buletinul. si pana la urma am ales privatul. nu-mi pare rau, chiar daca a costat intr-adevar mult, stiu ca am investit in ceva acesti bani. din momentul in care am intrat pe usa spitalului la 20.15 seara (la 20.35 am nascut si la 21.15 eram in salon) m-am simtit ca la un hotel de 4 stele, intr-o mini vacanta. trecand peste durerile, mari, recunosc, ale operatiei dar care au fost usor de suportat si datorita medicamentelor, si datorita personalului spitalului care m-a ingrijit exemplar, nu am avut 3 zile nevoie de nimic si m-am simtit prea rasfatata. orice aveam nevoie ceream apasand pe buton si imediat venea o asistenta la mine. inca si glumeam apoi cu andrei si cu doctorita mea ca am vrea sa instalam si la noi acasa un buton magic ca acela, poate poate iese ceva. :-`
una peste alta, daca e vorba de inca o nastere as alege tot cezariana si anestezie epidurala; exact acelasi lucru deja probat:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2009, 12:36 
Diva

cum la o ora? pai tu nu ai stat la reanimare? e obligatoriu dupa operatie! ce fel de spital e ala ? sincer poate dupa mai multe , multe ore, la o ora nu prea e fizic posibil[/quote]
pai pe mine cand m-a operat de apendicita m-a adus direct in salon. nu am stat deloc la reanimare , desi am fost anesteziata cu rahie.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2009, 12:41 
Diva

madutz scrie:
pai pe mine cand m-a operat de apendicita m-a adus direct in salon. nu am stat deloc la reanimare , desi am fost anesteziata cu rahie.

stai, ca totusi, apendicita e una, nasterea e alta. indiferent de tipul de anestezie (desi si asta e important) cred ca mai conteaza si tipul operatiei..parerea mea. si apoi si medicamentatia data etc..poate gresesc.

p.s. fetelor, va rog sa folositi quote-ul mai bine...ca nu ne mai intelegm fiecare ce am scris. :hug: mersi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2009, 12:42 
Diva

madutz scrie:

nu te supara madutz, dar nu cred ca se compara operatia de apendicita cu cezariana

si te rog foloseste quote

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2032 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 102  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]