si eu am nascut cu cezariana. si intr-un spital privat. nu stiu daca am povestit experienta mea..poate din acelasi motiv de care povestea laura, nu am vrut sa agasez pe nimeni sau sa para ca sunt o fitzoasa sau o atotstiutoare. Am avut de ales intre maternitatea Elias si un spital privat din Bucuresti, la ambele profesand doctorita care m-a ingrijit pe parcursul sarcinii si in care am avut si am incredere oarba (si bine am facut). doctorita mea a fost transanta de la inceput, (de prin luna a 4-a am ajuns la ea caci la doctorita la care fusesem anterior am avut ceva probleme si am preferat sa nu mai merg la ea decat sa ma trezesc cu alte probleme); si mi-a zis ca eu pot sa aleg intre cele doua spitale si mi-a pus in fata o lista cu ce ar trebui sa fac pt fiecare spital in parte. la spitalul de stat era o lista cu doua coloane (de la epidurala pana la carbune si siringi) iar la cel privat era un singur lucru trecut, buletinul. si pana la urma am ales privatul. nu-mi pare rau, chiar daca a costat intr-adevar mult, stiu ca am investit in ceva acesti bani. din momentul in care am intrat pe usa spitalului la 20.15 seara (la 20.35 am nascut si la 21.15 eram in salon) m-am simtit ca la un hotel de 4 stele, intr-o mini vacanta. trecand peste durerile, mari, recunosc, ale operatiei dar care au fost usor de suportat si datorita medicamentelor, si datorita personalului spitalului care m-a ingrijit exemplar, nu am avut 3 zile nevoie de nimic si m-am simtit prea rasfatata. orice aveam nevoie ceream apasand pe buton si imediat venea o asistenta la mine. inca si glumeam apoi cu andrei si cu doctorita mea ca am vrea sa instalam si la noi acasa un buton magic ca acela, poate poate iese ceva.

una peste alta, daca e vorba de inca o nastere as alege tot cezariana si anestezie epidurala; exact acelasi lucru deja probat:)