Ultima vizită a fost: Acum este 10 Iul 2025, 01:41

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2032 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. III
MesajScris: 09 Dec 2009, 12:44 
Diva

logodnica scrie:
si eu am nascut cu cezariana. si intr-un spital privat. nu stiu daca am povestit experienta mea..poate din acelasi motiv de care povestea laura, nu am vrut sa agasez pe nimeni sau sa para ca sunt o fitzoasa sau o atotstiutoare. Am avut de ales intre maternitatea Elias si un spital privat din Bucuresti, la ambele profesand doctorita care m-a ingrijit pe parcursul sarcinii si in care am avut si am incredere oarba (si bine am facut). doctorita mea a fost transanta de la inceput, (de prin luna a 4-a am ajuns la ea caci la doctorita la care fusesem anterior am avut ceva probleme si am preferat sa nu mai merg la ea decat sa ma trezesc cu alte probleme); si mi-a zis ca eu pot sa aleg intre cele doua spitale si mi-a pus in fata o lista cu ce ar trebui sa fac pt fiecare spital in parte. la spitalul de stat era o lista cu doua coloane (de la epidurala pana la carbune si siringi) iar la cel privat era un singur lucru trecut, buletinul. si pana la urma am ales privatul. nu-mi pare rau, chiar daca a costat intr-adevar mult, stiu ca am investit in ceva acesti bani. din momentul in care am intrat pe usa spitalului la 20.15 seara (la 20.35 am nascut si la 21.15 eram in salon) m-am simtit ca la un hotel de 4 stele, intr-o mini vacanta. trecand peste durerile, mari, recunosc, ale operatiei dar care au fost usor de suportat si datorita medicamentelor, si datorita personalului spitalului care m-a ingrijit exemplar, nu am avut 3 zile nevoie de nimic si m-am simtit prea rasfatata. orice aveam nevoie ceream apasand pe buton si imediat venea o asistenta la mine. inca si glumeam apoi cu andrei si cu doctorita mea ca am vrea sa instalam si la noi acasa un buton magic ca acela, poate poate iese ceva. :-`
una peste alta, daca e vorba de inca o nastere as alege tot cezariana si anestezie epidurala; exact acelasi lucru deja probat:)

ti-am lasat un mesaj pe privat

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2009, 12:46 
Diva

aveti dreptate, stiu ca operatia de apendicita e una usoara. dar sunt multi care si dupa ea stau in reanimare. poate nu isi aminteste ea bine si nu am facut nici eu comparatia buna. :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2009, 12:47 
Moderator Ghidul Miresei

Ayrun scrie:
nu te supara madutz, dar nu cred ca se compara operatia de apendicita cu cezariana

si te rog foloseste quote

hai mai, nu-i sariti in cap ca doar odata a gresit :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2009, 12:51 
Diva

madutz scrie:
ti-am lasat un mesaj pe privat

ti-am raspuns :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2009, 13:03 
Diva

si eu am ales sa nasc intr-o clinica privata pt ca stiu conditile din spital si nu vreu sa ajung acolo...sper sa fie totul ok pana la sfarsit si sa reusesc sa nasc acolo...momentan dupa cum am mai spus vreu sa nasc normal si nu o sa aleg cezariana decat daca chiar va fi nevoie pt ca stiu ca este mult mai bine pt mine si pt bebelina...sau cel putin asta este parerea mea si cred ca sunt destul de documentata...nu vreu sa influentez pe nimeni si fiecare alege ce crede ca este mai bine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2009, 13:06 
Diva

carlita scrie:

hai mai, nu-i sariti in cap ca doar odata a gresit :nlol:

dar cine i-a sarit in cap? e normal sa fie folosit pt a ne putea intelege

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2009, 13:08 
Diva

lily scrie:
si eu am ales sa nasc intr-o clinica privata pt ca stiu conditile din spital si nu vreu sa ajung acolo...sper sa fie totul ok pana la sfarsit si sa reusesc sa nasc acolo...momentan dupa cum am mai spus vreu sa nasc normal si nu o sa aleg cezariana decat daca chiar va fi nevoie pt ca stiu ca este mult mai bine pt mine si pt bebelina...sau cel putin asta este parerea mea si cred ca sunt destul de documentata...nu vreu sa influentez pe nimeni si fiecare alege ce crede ca este mai bine

elias nu este spital privat, dar stiam si eu dinainte unde si cum voi sta, l-am ales fara nici o indoiala

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2009, 13:19 
Diva

lily scrie:

asa este, fiecare trebuie sa aleaga ce crede si simte si stie ca e mai bine pentru el. si implicit si pentru bebe

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2009, 13:20 
Moderator Ghidul Miresei

Ayrun scrie:
dar cine i-a sarit in cap? e normal sa fie folosit pt a ne putea intelege

pai e normal sa fie folosit, si ea il foloseste de obicei doar un mesaj a gresit din cate am vazut eu si repede i-ati atras atentia :D ...se mai intampla... (apropo de mesajul meu de mai sus...era si un pic de gluma in el)

Anca, dar esti nervoasa sau mi se pare?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2009, 13:30 
Diva

Anca tu cand ne dai vreo veste ? :P

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2009, 13:30 
Diva

carlita scrie:

Anca, dar esti nervoasa sau mi se pare?

absolut deloc, dc sa fiu nervoasa? pt ca i-am spus sa foloseasca quote?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2009, 13:32 
Diva

serene scrie:
Anca tu cand ne dai vreo veste ? :P

eeeee stai asa nu te grabi :D! sa fiu eu pregatita cu totul, inca mai vreau sa ma Bucur de Sabin pe deplin, pt ca stiu ca daca voi mai avea unul, el nu va mai avea parte de aceeasi atentie, cu toate ca ma voi stradui sa se intample asa. o sa va anunt :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2009, 13:33 
Diva

serene, vezi ca sapt viitoare deja stabilim detaliile pt urmatoarea intalnire, ce ziceti, mergem la Mon Amour de data asta :nlol: ?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2009, 13:36 
Diva

Ayrun scrie:
serene, vezi ca sapt viitoare deja stabilim detaliile pt urmatoarea intalnire, ce ziceti, mergem la Mon Amour de data asta :nlol: ?

abia astept intalnirea!!! sa va revad, dar, mai ales sa o vad si sa o cunosc live pe Clarut :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2009, 13:37 
Diva

apropos, Clarut, sper ca te simti mai bine...sanatate multa!! :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2009, 13:42 
Diva

logodnica scrie:
abia astept intalnirea!!! sa va revad, dar, mai ales sa o vad si sa o cunosc live pe Clarut :~*

da daaa si eu abia astept iar sa ne vedem!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2009, 14:03 
Diva

acum am apucat sa citesc toate paginile din urma, de ieri pana azi. vreau si eu sa completez la discutia cu sarcina si nasterea. Cred ca e foarte important ce fel de sarcina ai, eu pana la 6 luni nu am avut probleme, multumesc Lui Dumnezeu mereu. si dupa am avut probleme medicale care au necesitat atentie la efort fizic, mai mult repaos..dar nu am avut greturi sau stari de rau niciodata. si normal ca e mult mai usor sa ai o sarcina asa. si e mult mai usor sa iti doresti al doilea copil daca nu ti-a fost rau si daca ai avut o sarcina usoara. la fel cum daca ai un copil foarte cuminte, iar iti este usor sa iti doresti al doilea copil. nu zic ca doar in aceste conditii, ca doar nu e o marfa copilul, dar...eu spun mereu ca cele care am avut o sarcina usoara trebuie mereu sa fim constiente de cat de norocoase am fost. saracile fete care trec prin stari de rau..le inteleg si le aprob ca se gandesc de doua ori acum la urmatoarea sarcina.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2009, 14:11 
Diva

eu sunt muuult mai bine! am mai luat no spa si motilium dar tot imi e greata si nu pot sa mananc. azi sunt la sv asa ca n-am prea avut timp sa intru sa comentez da' dupa 2 zile de stat cu capul in wc va spun sincer ca nu stiu cum au reusit fetele sa reziste la 3-4 luni de greturi :sick: si eu sunt rezistenta la durere, cel putin asa cred :)

si eu abia astept sa va vad! unde e mon amour? undeva la dorobanti? propun pe 22.12. abia astept!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2009, 14:27 
Diva

clarut scrie:
eu sunt muuult mai bine! am mai luat no spa si motilium dar tot imi e greata si nu pot sa mananc. azi sunt la sv asa ca n-am prea avut timp sa intru sa comentez da' dupa 2 zile de stat cu capul in wc va spun sincer ca nu stiu cum au reusit fetele sa reziste la 3-4 luni de greturi :sick: si eu sunt rezistenta la durere, cel putin asa cred :)

si eu abia astept sa va vad! unde e mon amour? undeva la dorobanti? propun pe 22.12. abia astept!!!!

acum ma gandesc la ceva..clarut..tu nu cumva...esti... :-` insarcinata??

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2009, 14:27 
Diva

clarut scrie:

mon cheri sau mon amour, ambele sunt pe calea dorobanti vis-a-vis de ase, mon amour e dupa british council pe colt. pt mine e bine pe 22

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2032 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]