Ultima vizită a fost: Acum este 09 Iul 2025, 15:53

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2032 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. III
MesajScris: 09 Dec 2009, 14:30 
Diva

logodnica scrie:
Cred ca e foarte important ce fel de sarcina ai, eu pana la 6 luni nu am avut probleme, multumesc Lui Dumnezeu mereu. si dupa am avut probleme medicale care au necesitat atentie la efort fizic, mai mult repaos..dar nu am avut greturi sau stari de rau niciodata. si normal ca e mult mai usor sa ai o sarcina asa. si e mult mai usor sa iti doresti al doilea copil daca nu ti-a fost rau si daca ai avut o sarcina usoara. la fel cum daca ai un copil foarte cuminte, iar iti este usor sa iti doresti al doilea copil. nu zic ca doar in aceste conditii, ca doar nu e o marfa copilul, dar...eu spun mereu ca cele care am avut o sarcina usoara trebuie mereu sa fim constiente de cat de norocoase am fost. saracile fete care trec prin stari de rau..le inteleg si le aprob ca se gandesc de doua ori acum la urmatoarea sarcina.

nu prea sunt de acord cu ce zici aici. si eu am avut o sarcina grea si cu probleme cum nu doresc la nimeni, dar l-as face si pe al doilea fara discutii. ce atata ne vaitam, urasc chestiile astea, si mamele noastre au nascut asa si nu au ramas traumatizate sau mai stiu eu ce

iar legat de spitale , noroc sau ghinion, nu stiu, dar te pregatesti dinainte cu tot ce trebuie tocmai ca sa nu ai surprize, chiar daca dr ti-e prieten sau stiu eu ce renume are , eu nu am incredere in nimeni

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2009, 14:34 
Diva

Ayrun scrie:
serene, vezi ca sapt viitoare deja stabilim detaliile pt urmatoarea intalnire, ce ziceti, mergem la Mon Amour de data asta :nlol: ?

ar fi tare data viitoare sa asteptam in fata la celalalt :lol: ...de data asta vin pregatita cu pastilele de cap dupa mine :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2009, 14:35 
Diva

Citat:

nu prea sunt de acord cu ce zici aici. si eu am avut o sarcina grea si cu probleme cum nu doresc la nimeni, dar l-as face si pe al doilea fara discutii. ce atata ne vaitam, urasc chestiile astea, si mamele noastre au nascut asa si nu au ramas traumatizate sau mai stiu eu ce

prietena mea s'a internat azi din nou in spital ca a facut infectie de la fire .... organismul ei nu le'a tolerat :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2009, 14:36 
Diva

[quote="serene"]
asa, asa ! sper sa nu mai fie cazul! pe la ce ora sa ne vedem? banuies ca serene si simona inca lucrati atunci nu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2009, 14:37 
Diva

Citat:
asa, asa ! sper sa nu mai fie cazul! pe la ce ora sa ne vedem? banuies ca serene si simona inca lucrati atunci nu?

eu sunt m'ai lejera atunci ca dau sa le termin pe toate pana pe 22 si'mi iau liber pana dupa revelion

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2009, 14:39 
Diva

serene scrie:
eu sunt m'ai lejera atunci ca dau sa le termin pe toate pana pe 22 si'mi iau liber pana dupa revelion

super atunci ! o sa vb iar cu simona si cu cora!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2009, 14:52 
Diva

tot ati vorbit de nastere si cezariana.eu am facut anestezie generala,nu rahi sau epidurala,am stat o ora la reanimare-sa imi treaca ameteala,m-a pus anestezista cind m-am trezit sa ii numar degetele de la mina si eu i-am zis ca vad palma intreaga :~* si dupa m-au dat jos din pat si m-am mutat in rezerva,unde am stat doar eu si bebe.drta mea a pus ff mult pret pe miscare,nu m-a lasat sa atirn in pat,mai ales ca a vazut ca mi-am revenit ff repede.erau fete care stateau cu gheata pe burtica si abia se miscau,isi vedeau bebeii doar la ora de ala[ptat si unele nici atunci pentru ca se simteau ff rau,desi multe din salonul de linga rezerva nascusera natural.cred ca depinde ff mult de organism

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2009, 15:15 
Diva

buna fetelor!
imi pare bine sa va "revad". noi inca ne adaptam la viata in trei, sunt extrem de obosita dar nimic nu se compara cu bucuria cand ii vad fetisoara...
referitor la nasterea naturala vs nasterea prin cezariana...eu nu regret alegerea facuta. nici nu pot spune ca nu doare sau ca inca nu ma resimt dar mai bine decat sa te chinuiesti cu travaliu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2009, 15:27 
Diva

mariko scrie:
tot ati vorbit de nastere si cezariana.eu am facut anestezie generala,nu rahi sau epidurala,am stat o ora la reanimare-sa imi treaca ameteala,m-a pus anestezista cind m-am trezit sa ii numar degetele de la mina si eu i-am zis ca vad palma intreaga :~* si dupa m-au dat jos din pat si m-am mutat in rezerva,unde am stat doar eu si bebe.drta mea a pus ff mult pret pe miscare,nu m-a lasat sa atirn in pat,mai ales ca a vazut ca mi-am revenit ff repede.erau fete care stateau cu gheata pe burtica si abia se miscau,isi vedeau bebeii doar la ora de ala[ptat si unele nici atunci pentru ca se simteau ff rau,desi multe din salonul de linga rezerva nascusera natural.cred ca depinde ff mult de organism

si eu am facut tot anestezie generala, m-am trezit cand s-a terminat operatia, dar nu pot sa zic ca dupa o ora eram in stare sa merg, sub nicio forma, iar efectul anesteziei nu a trecut chiar asa repede , cu gheata nu am stat, dar am avut un saculet de nisip care statea pe operatie. de obocei se recomanda la cezariana sa stai sa te refaci,la halul in care eram de nu eram in stare nici sa primesc vizite chiar si a doua zi dupa ce m-au trecut in rezerva, zic mrs ca nu mi-au adus bebeul

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2009, 15:34 
Diva

inseamna ca ai avut ceva de tras...nu stiu ce sa zic,n-am patit asa...eu eram bucuroasa ca mi l-au lasast pe cel mic cu mine din prima seara,stateam si il studiam pe toate partile...in schimb m-am blocat cind asistentele ii dadeau lapte cu ...cana!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2009, 15:39 
Diva

Ayrun scrie:

iar legat de spitale , noroc sau ghinion, nu stiu, dar te pregatesti dinainte cu tot ce trebuie tocmai ca sa nu ai surprize, chiar daca dr ti-e prieten sau stiu eu ce renume are , eu nu am incredere in nimeni

eu trebuie sa recunosc ca sunt de principiul ca daca eu nu am avut ceva, sa zic mereu Doamne fereste. si sa incerc mereu sa ma pun si in locul celuilalt, tocmai pentru ca si altii au trecut prin multe. doar incerc sa spun ca poate eu am fost mai norocoasa. una e sa te duci (cum a fost cazu meu) la o ora stabilita la spital, sa ma ia doctorita de mana, sa ma incurajeze si sa imi faca anestezie epidurala si apoi sa o scoata pe Maria repede, si sa ma coasa pe mine la loc si sa ma duca tot tinuta de mana in salon, si alta e sa te chinui cu dureri...sincer, nu stiu cum e sa te chinui la nastere si imi pare rau ca Laura sau oricine altcineva a trebuit sa treaca prin asa ceva. si ajungem aici la aceasi discutie...suntem in Romania si totul e posibil.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2009, 15:41 
Diva

ai dreptate,si eu merg pe acelasi principiu.poate ca am fost noi norocoase si nu a trebuit sa trecem prin atitea...si am avut noroc de medici deosebiti

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2009, 15:44 
Diva

serene scrie:

prietena mea s'a internat azi din nou in spital ca a facut infectie de la fire .... organismul ei nu le'a tolerat :(

e si greu sa tolerezi fire de nylon 5 care se folosesc acum in majoritatea maternitatilor de stat..fiindca nu mai au fonduri pt alte materiale mai bune..de asta zic..norocul si organismul fiecaruia..sunt foarte importante.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2009, 15:45 
Diva

Ayrun scrie:

super atunci ! o sa vb iar cu simona si cu cora!

daaa si simona si cora....ce frumos ar fi daca ar putea sa vina si ele... :had_d: si eu sunt de acord cu data de 22. si cu locatia. oriunde pt mine e bine:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2009, 16:13 
Diva

anidaaa scrie:
buna fetelor!
imi pare bine sa va "revad". noi inca ne adaptam la viata in trei, sunt extrem de obosita dar nimic nu se compara cu bucuria cand ii vad fetisoara...
referitor la nasterea naturala vs nasterea prin cezariana...eu nu regret alegerea facuta. nici nu pot spune ca nu doare sau ca inca nu ma resimt dar mai bine decat sa te chinuiesti cu travaliu.

buna adina!! ma bucur ca sunteti bine...sper sa te refaci cat mai repede, iar micutul sa dea DD sa fie sanatos si cuminte :-* :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2009, 16:38 
Veteran

Buna fetelor. In sfarsit am reusit sa va citesc din urma. Referitor la sarcina ii dau dreptate lui Ayrun. Pana acum am vomat si de cate 7, 8 ori pe zi si in afara de vomat imi era si rau de simteam ca nu mai apuc ziua sa-mi vad copilul, dureri de cap groaznice, slabita, nici o putere nimic. Cu toate astea cand m-am trezit intr-o zi cnd n-am vomat m-am bucurat putin :D a doua zi la fel , a treia va spun sincer ca eram de-a dreptul panicata pentru ca nu mai aveam absolut nimic. Incepusem sa-mi fac griji ca a patit ceva copilasul meu, ca nu se poate pur si simplu sa te trezesti intr-o dimineata sa te simti super bine si apoi 3 zile la fel, ziceam ca macar sa ma ia mai rar cu vomitaturile pana se opresc, macar de 2 ori pe zi. A patra zi cand m-am trezit am vomat 20 de minute intr-una. Nu va spun cat de fericita am fost cand am reusit sa ies din baie ca sotul meu se inchina si imi spunea ca nu a crezut in viata lui sa ma vada sa ies din baie, dupa ce vomit asa de rau, cu un zambt larg pe fata.

Dar eu zambeam pentru ca simteam ca e puiul meu acolo si e bine. Sincera sa fiu nici eu nu le inteleg pe femeile care se plang, ca a avut os arcina groaznica, ca nu mai vrea al doilea din cauza asta etc. Acum cat de cat e bine dar pe vremuri cand nu se faceau nici un fel de anestezie cum era?? Mamele noastre eu zic ca s-au chinuit mult mai mult decat noi. Mama cand a nascut-o pe sora mea s-a rupt in 4 sau 5 locuri si a cusut-o pe viu fara nici un pic de anestezie. La mine a taiat-o a fost un pic mai bine sa te taie decat sa te rupi in asa hal.

Clarut esti insarcinta? :hug:

Referitor la Geoana ca am citit acum ce spunea Clarut. "Hotul striga: Hotii". Socrul meu a lucrat in armata, e pensionat de vreo 10 ani. A gasit acasa scrisoare in vinerea alegerilor de la PSD semnata Mircea Geoana. Nu va spun ca in scrisoare, i s-a dresat socrului de parca era fra-su. Stia cnp, ce grad a avut in armata la ce arma a lucrat etc. Eu pentru chestia asta faceam plangere la politie. Sincer va zic. Ceea ce a facut Geoana e infractiune. Datele socrului cat si a celoralti erau secrete de stat. Cu ce drept si cu ce putere a putut Geoana ca caute in arhiva secretelor de stat??? Si cand il mai si vad pe post pe cuvant ca mi se face rau. Nu zic ca Basescu e un sfant dar nici asa josnic nu cred ca e.

Pana una alta pe 18 dec adica vinerea viitoare ma duc sa-mi vad sufleteul la ecograf si poate aflu ce este ca o sa am 18 sapt nu?? abia astept sa aflu ce este. O:) O:) O:)

Sa aveti o zi buna. %%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2009, 16:46 
Moderator Ghidul Miresei

ma bucur ca esti bine brunetik :D
sa ne anunti si pe noi daca se vede ce sex are bebelul :P

eu tocmai am mancat o salata de sfecla cu hrean...si mi s-au desfundat pana si ochii, nu doar nasul :nlol: :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2009, 17:03 
Diva

carlita scrie:
ma bucur ca esti bine brunetik :D
sa ne anunti si pe noi daca se vede ce sex are bebelul :P

eu tocmai am mancat o salata de sfecla cu hrean...si mi s-au desfundat pana si ochii, nu doar nasul :nlol: :nlol:

mm..hrean..il ador si eu. si asa bun, preparat ca in ardeal, nu ala cumparat la borcan de peste tot.adica si ala e bun, dar tot cel facut in casa ramane cel mai bun.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2009, 17:08 
Moderator Ghidul Miresei

logodnica scrie:
mm..hrean..il ador si eu. si asa bun, preparat ca in ardeal, nu ala cumparat la borcan de peste tot.adica si ala e bun, dar tot cel facut in casa ramane cel mai bun.

da...la noi tata se ocupa de hrean :D :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2009, 17:11 
Diva

logodnica scrie:
si eu am nascut cu cezariana. si intr-un spital privat. nu stiu daca am povestit experienta mea..poate din acelasi motiv de care povestea laura, nu am vrut sa agasez pe nimeni sau sa para ca sunt o fitzoasa sau o atotstiutoare. Am avut de ales intre maternitatea Elias si un spital privat din Bucuresti, la ambele profesand doctorita care m-a ingrijit pe parcursul sarcinii si in care am avut si am incredere oarba (si bine am facut). doctorita mea a fost transanta de la inceput, (de prin luna a 4-a am ajuns la ea caci la doctorita la care fusesem anterior am avut ceva probleme si am preferat sa nu mai merg la ea decat sa ma trezesc cu alte probleme); si mi-a zis ca eu pot sa aleg intre cele doua spitale si mi-a pus in fata o lista cu ce ar trebui sa fac pt fiecare spital in parte. la spitalul de stat era o lista cu doua coloane (de la epidurala pana la carbune si siringi) iar la cel privat era un singur lucru trecut, buletinul. si pana la urma am ales privatul. nu-mi pare rau, chiar daca a costat intr-adevar mult, stiu ca am investit in ceva acesti bani. din momentul in care am intrat pe usa spitalului la 20.15 seara (la 20.35 am nascut si la 21.15 eram in salon) m-am simtit ca la un hotel de 4 stele, intr-o mini vacanta. trecand peste durerile, mari, recunosc, ale operatiei dar care au fost usor de suportat si datorita medicamentelor, si datorita personalului spitalului care m-a ingrijit exemplar, nu am avut 3 zile nevoie de nimic si m-am simtit prea rasfatata. orice aveam nevoie ceream apasand pe buton si imediat venea o asistenta la mine. inca si glumeam apoi cu andrei si cu doctorita mea ca am vrea sa instalam si la noi acasa un buton magic ca acela, poate poate iese ceva. :-`
una peste alta, daca e vorba de inca o nastere as alege tot cezariana si anestezie epidurala; exact acelasi lucru deja probat:)

exact la felvoi face si eu:privat,epidurala, cezariana...80 de mil sau cine stie cat va costa peste 4-5 ani cand mai fac eu unul.
la Stat...ce buton...ce rasfat???intr-una din turele de noapte erau niste nesimtite cu care m-am certat de numa.M-am dus la ele in spate ca nu mai venisera de 4 ore in salon desi trebuia sa faca vizita de seara si deja era ora 10.30.Si ele se uitau la telenovele si mancau seminte.Va dati seama ce a fost la gura mea.....Si jur ca au venit de 3 ori in noaptea aia sa vada daca am nevoie de ceva.Si dimineata si-au luat la revedere...nesimtitele.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2032 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]