Ultima vizită a fost: Acum este 09 Iul 2025, 01:05

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 123  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. IV
MesajScris: 10 Dec 2009, 20:03 
Diva

ral_ct scrie:
noi am luat 30 noiembrie,14-18 decembrie zilele de fara plata.
poate e mai bine ca il luati cu voi,sa va fie aproape.va interesati dinainte de gradinite care ar fi mai bune.in Medgidia din cate stiu sunt multi romi.sa nu se supere careva ca am zis asta :)

la cit stress am eu cu orasul ala,nu va inchipuiti...nici nu stiu daca ii fac transfer...dak ar fi mai bine sa-l las aksa...sint varza!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Dec 2009, 20:04 
Diva

si veti putea sta linistiti stiindu-l atat de departe?ca e distanta destul de mare...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Dec 2009, 20:07 
Diva

am sa incer chestia asta cu inghititurile mici. eli si eu sper din suflet si desi nu vreau sa ma urmezi in greturi si voma, as vrea sa te am in curand alaturi de mine ca si viitoare mamica. am eu un sentiment asa...
bamba, dar oare eu gasesc aici in romania ce zici tu? pastilutele alea?daca a luat cineva sa-mi zica si mie...va pup noi mergem intr-o vizita
ps: fenomenala poza carlita :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Dec 2009, 20:08 
Moderator Ghidul Miresei

madutz scrie:
am sa incer chestia asta cu inghititurile mici. eli si eu sper din suflet si desi nu vreau sa ma urmezi in greturi si voma, as vrea sa te am in curand alaturi de mine ca si viitoare mamica. am eu un sentiment asa...
bamba, dar oare eu gasesc aici in romania ce zici tu? pastilutele alea?daca a luat cineva sa-mi zica si mie...va pup noi mergem intr-o vizita
ps: fenomenala poza carlita :p

mersi :\
si noi mergem mai tarziu in vizita la niste prieteni :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Dec 2009, 20:09 
Diva

ral_ct scrie:
si veti putea sta linistiti stiindu-l atat de departe?ca e distanta destul de mare...

ee,vin o data la 2 sapt,fac eu cumva...
daca nu il iau cu noi...ideea e ca nu stiu orasul,nu cunosc pe nimeni...treb sa ma dezmeticesc eu intii...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Dec 2009, 20:09 
Diva

lily scrie:
acum am venit de la dr si sunt un pic suparata ca cica am colul putin inmoiat si nu mai am voie sa fac efort...sper sa fie bine pana la sfarsit si sa nu nasc mai devreme de 37 de sapt pt ca o sa fiu nevoita sa nasc in sb la spital :cry:

hai mai lily nu fi suparata ....o sa fie bine...iti amintesti cand si adina a avut o astfel de problema si a trecut cu bine peste...uite si tu ce bb frumos si sanatos are......acum daca trebuie sa nu faci efort,pai nu faci si gata.......bebelina a intrebat de mine? nu fi supi....va fi bine......DD te iubeste

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Dec 2009, 20:11 
Moderator Ghidul Miresei

mnoh...vas las ca ma pregatesc si eu sa plec... :hap_w:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Dec 2009, 20:22 
Diva

superba poza carlita hihihi.....ralu are dreptate...atunci erai un ingeras acum esti un mic dracusor :)) :))
mersi mada ptr incurajarii......eu sper sa fie bine.....
ralu acum merg si eu sa vad pozele pe hi5......

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Dec 2009, 20:33 
Diva

buna fetelor. sunt tare incantata, am primit cadou de la nasi de Mos Niculae un expresor de cafea Nescafe-Dulce Gusto; si e asa de cremos capucino yam yam..sunt foarte incantata. acum in sfarsit am pregatit si eu capucino in vreo 4 straturi :clap: si arata ca in pozele pe care le-ati pus voi aici acum ceva timp. deci, va astept la un capucino, ciocotino sau expreso..ce vreti voi :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Dec 2009, 20:35 
Diva

logodnica scrie:
buna fetelor. sunt tare incantata, am primit cadou de la nasi de Mos Niculae un expresor de cafea Nescafe-Dulce Gusto; si e asa de cremos capucino yam yam..sunt foarte incantata. acum in sfarsit am pregatit si eu capucino in vreo 4 straturi :clap: si arata ca in pozele pe care le-ati pus voi aici acum ceva timp. deci, va astept la un capucino, ciocotino sau expreso..ce vreti voi :hug:

f tare.....chiar ti-a iesit asa in 4 culori? super fain cadoul.......asta da cadou de Mos Nicolae......apropo cum se scrie corect Nicolae sau Niculae?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Dec 2009, 20:38 
Diva

elyt1000 scrie:
hai mai lily nu fi suparata ....o sa fie bine...iti amintesti cand si adina a avut o astfel de problema si a trecut cu bine peste...uite si tu ce bb frumos si sanatos are......acum daca trebuie sa nu faci efort,pai nu faci si gata.......bebelina a intrebat de mine? nu fi supi....va fi bine......DD te iubeste

cu siguranta efort nu o sa mai fac...chiar astazi o sa o sun pe instructoarea de la aerobic sa-i zic ca nu mai vin...problema este ca mie nu mi-a dat nici un fel de medicament sau ceva...abia astept sa ajung pe 16 ian la brasov sa aud si a doua varianta...bebelina mea tot timpul intreaba de tine :nlol: cred ca deja te iubeste dar nu ca pe o soacra ci ca pe o matusica :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Dec 2009, 20:44 
Diva

Citat:
cu siguranta efort nu o sa mai fac...chiar astazi o sa o sun pe instructoarea de la aerobic sa-i zic ca nu mai vin...problema este ca mie nu mi-a dat nici un fel de medicament sau ceva...abia astept sa ajung pe 16 ian la brasov sa aud si a doua varianta...bebelina mea tot timpul intreaba de tine :nlol: cred ca deja te iubeste dar nu ca pe o soacra ci ca pe o matusica :nlol:

hihihi inca o nepotica :had_d: :had_d: imi place cum suna.....sa nu uiti ce te-am rugat....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Dec 2009, 20:50 
Diva

elyt1000 scrie:
f tare.....chiar ti-a iesit asa in 4 culori? super fain cadoul.......asta da cadou de Mos Nicolae......apropo cum se scrie corect Nicolae sau Niculae?

da, mi-a iesit..dar nu mie ci expresorului si dozelor mici de cafea pe care le bagi inauntru :nlol: deci e meritul masinii nu al meu.
corecte sunt ambele variante, ca sunt nume. depinde acum de fiecare. stiu ca Nicolae este in calendarul ortodox. dar sunt zone unde se spune Niculae.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Dec 2009, 20:54 
Diva

pozele sunt facute de o mamica in timpul serbarii.eu stateam undeva in fata lor,sa ma vada in caz ca mai uitau cate ceva :P

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Dec 2009, 20:54 
Diva

ce super,Daria!suna foarte bine,mai mai ca as bea si eu unul!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Dec 2009, 21:33 
Diva

ral_ct scrie:
Lily,sigur vei fi bine.ai vazut ca pana la urma Adina parca nici nu il avea asa,nu?

Raluca , daca i-a spus ca nu-l avea deschis si moale, asta nu inseamna ca nu l-a avut :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Dec 2009, 21:36 
Diva

logodnica scrie:
da, mi-a iesit..dar nu mie ci expresorului si dozelor mici de cafea pe care le bagi inauntru :nlol: deci e meritul masinii nu al meu.
corecte sunt ambele variante, ca sunt nume. depinde acum de fiecare. stiu ca Nicolae este in calendarul ortodox. dar sunt zone unde se spune Niculae.

super, chiar vreau sa cumpar si eu unul, si eram tare curioasa cum e! mai am o varianta de la lavatzza

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Dec 2009, 21:53 
Diva

madutz am dat un search pe google si am gasit asta...vezi daca shipuiesc si in Rom...http://www.eupharma.co.uk/promethazine.html

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Dec 2009, 22:13 
Moderator Ghidul Miresei

logodnica scrie:

se pare ca astazi toata lumea primeste cadouri, Laura a primit un buchet de flori, tu un expresor de cafea....si eu tocmai am venit acasa cu 2 ghivece de flori primite tot cadou de la mama prietenului la care am fost....ea creste flori si mi-a facut si mie 2 cadou ca ii sunt draga :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Dec 2009, 22:14 
Diva

mama...ce mult s-a scris azi...
As vrea sa ma leg de fiecare subiect si eu..sa nu ratez ceva :D
Legat de fumatori si nefumatori eu am fost fumatoare...sper sa nu mai fiu.Am fumat si in timpul sarcinii o perioada ca nu m-am putut abtine.Dar nu mai fumez de 4 luni deja.Si momentan nici nu ma tenteaza.Eu am noroc ca Ionut e nefumator si total impotriva fumatului.Sincer ma si deranjeaza acum cum miros fumatorii.La mine in casa oricum nu s-a fumat niciodata.
Legat de evenimente si socrul meu a incercat sa imi sugereze sa fac botezul intr-un salon de nefumatori.Cu asta nu sunt de acord....90% din prietenii mei sunt fumatori.Chiar nu vreau sa stea tot botezul afara....
Stiu cand am fost in Franta si Italia iarna trecuta ...eram distrusa .Trebuia sa fumez afara....pe frigul ala....brrr....cred ca asa o sa fie si la noi.Acum cred ca e bine, dar atunci eram distrusa....

Legat de gramatica...eu nici nu imi bat capul.Se fac asa multe greseli pe forum...si cred ca nu are sens sa mai atrag si eu atentia.Dar ar trebui , cele care gresesc sa incerce macar sa invete ceva si sa nu o ia ca un afront personal.

Daria...super aparatul.Ma tenteaza si pe mine desi eu nu beau cafea decat o data la jumatate de an...dar iami ce bine arata.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 123  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]