Ultima vizită a fost: Acum este 08 Iul 2025, 23:15

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 123  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. IV
MesajScris: 10 Dec 2009, 23:56 
Diva

Ayrun scrie:
da, cam 23 e temp indicata, dar dupa ce-i fac baie vreau sa fie cald in casa, apoi o mai scad. silviu de obicei de cu caldurile, el n-are treaba suporta si 40 de grade, asta probabil din cauza ca e nascut si crescut in tarile calde :D

si eu suport caldura de orice fel, umeda, uscata..orice numai cald sa fie. cat mai cald :)
in ce tari s-a nascut silviu? m-ai facut curioasa. arunci asa nada...zici ca esti silviu la pescuit :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Dec 2009, 23:57 
Diva

logodnica scrie:
:nlol: chiar ca esti funny. arati foarte bine, unde ti se pare tie ca arati in "halul asta"?! oricum, vorba Carlitei, tu sa ne pui poze sa te vedem vopsita si rasfatata. si eu vreau sa merg la un masaj saptamana viitoare. am primit cadou de ziua mea, deci la sf lui octombrie, va dati seama deja is imediat 2 luni, o sedinta de masaj cu nu stiu ce pietre :nlol: speciale (peruane, parca, eu nu le am pe astea). si am amanat pt cand ajunge mama sa o las pe maria cu ea. si acum am zis ca daca tot vin sarbatorile, sa folosesc si eu rasfatul asta :nblink:

pai foloseste-l odata :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Dec 2009, 23:58 
Diva

mariko scrie:
laptop de jucarie,cu activitati pt virsta lui...m-a innebunit de cap...asa macar nu mai vrea la al meu! si aspirator pentru el...miine in magazin ma vad plecata si cu altceva decit ce si-a propus initial...

:nlol: va fi sotul ideal daca isi pastreaza pasiunea pt aspirator.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Dec 2009, 23:58 
Diva

Bamba scrie:
esti funny :) nu mi s-a parut din poze ca arati atat de rau pe cat te vezi tu :))

cred ca nu am mai fost asa nevopsita din studentie.Nu m-am vopsit din septembrie...si mji-e foarte crescut.Plus ca a prins o culoare galbejita....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Dec 2009, 23:59 
Diva

Ayrun scrie:

pai foloseste-l odata :D

da da :nlol: vi s-a parut ca am nevoie..nu? am fost nervoasa zilele astea? mi se pare ca am raspuns nitel mai rastit la un mesaj zilele trecute..lasa ca ma duc la masaj si ma tine iar tot anu :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

Moderator Ghidul Miresei

logodnica scrie:
si eu suport caldura de orice fel, umeda, uscata..orice numai cald sa fie. cat mai cald :)
in ce tari s-a nascut silviu? m-ai facut curioasa. arunci asa nada...zici ca esti silviu la pescuit :p

si eu la fel...anul trecut mergeam la sauna tot la 2 zile cu o prietena...trebuia sa intram in sauna cand temperatura ajungea la 80 grade, curgea apa de pe prietena mea ca la robinet iar eu nu aveam nici pe dracu, simteam ca e cald dar mi se parea suportabil O:)

Sus
Neconectat Profil  

Diva

logodnica scrie:

dar cred ca ti-am mai spus, de aceea nu m-am intins la explicatii :), in kuweit

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Dec 2009, 00:00 
Diva

carlita scrie:

ce dragut :p
uite...sa-ti pun o poza de la o serbare :nlol: :nlol:

eram tunsa depes :nlol:

erai tunsa castron de fapt :lol: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Dec 2009, 00:00 
Diva

laura_sandu scrie:

cred ca nu am mai fost asa nevopsita din studentie.Nu m-am vopsit din septembrie...si mji-e foarte crescut.Plus ca a prins o culoare galbejita....

e si un pic in imaginatia ta..ca si eu am avut senzatia la o luna dupa ce nascusem ca sunt in paragina totala. pt ca nu ma mai uitasem cu atentie in oglinda de ceva timp si dintr-o data aveam timp sa analizez fiecare por si fir de par. :blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Dec 2009, 00:01 
Diva

logodnica scrie:
:nlol: chiar ca esti funny. arati foarte bine, unde ti se pare tie ca arati in "halul asta"?! oricum, vorba Carlitei, tu sa ne pui poze sa te vedem vopsita si rasfatata. si eu vreau sa merg la un masaj saptamana viitoare. am primit cadou de ziua mea, deci la sf lui octombrie, va dati seama deja is imediat 2 luni, o sedinta de masaj cu nu stiu ce pietre :nlol: speciale (peruane, parca, eu nu le am pe astea). si am amanat pt cand ajunge mama sa o las pe maria cu ea. si acum am zis ca daca tot vin sarbatorile, sa folosesc si eu rasfatul asta :nblink:

eu sambata merg la vopsit si tuns, manichiura,pedichiura si duminica vine cosmeticiana acasa la mine sa ma epileze.
Profit ca e mama in Cluj si imi pot lasa piciul linistita cu ea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Dec 2009, 00:01 
Diva

carlita scrie:

si eu la fel...anul trecut mergeam la sauna tot la 2 zile cu o prietena...trebuia sa intram in sauna cand temperatura ajungea la 80 grade, curgea apa de pe prietena mea ca la robinet iar eu nu aveam nici pe dracu, simteam ca e cald dar mi se parea suportabil O:)

mm..ce bine suna....mi-ar palcea si mie saunaaa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Dec 2009, 00:02 
Diva

Ayrun scrie:

dar cred ca ti-am mai spus, de aceea nu m-am intins la explicatii :), in kuweit

super. parca nu stiam..stiam ceva de tari calde..dar nu exact. sau m-am senilizat, deh..30 de ani deja..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Dec 2009, 00:03 
Diva

logodnica scrie:

:nlol: va fi sotul ideal daca isi pastreaza pasiunea pt aspirator.

pai sper sa nu ma injure fata pe care o va lua...noi sintem maniaci cu ordinea,asa ca il pun la treaba si pe el,desi e mic...spala vase,sterge praful,mai da cu aspiratorul in dormitor...ii place, a facut super curatenie cu aspiratorul! daca vede o scama ceva o ia repede si o duce la gunoi..si sa nu cumva sa iasa din casa ne-elegant si ne- parfumat! se uita in oglinda si apoi constata :sint frumos si elegant!narcisistul! :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Dec 2009, 00:04 
Diva

logodnica scrie:
e si un pic in imaginatia ta..ca si eu am avut senzatia la o luna dupa ce nascusem ca sunt in paragina totala. pt ca nu ma mai uitasem cu atentie in oglinda de ceva timp si dintr-o data aveam timp sa analizez fiecare por si fir de par. :blink:

crede-ma ca nu e asa.Pt ca eu toata sarcina m-am dus aproape saptamanal la aranjat.Chiar si in sapt inainte sa nasc.Dar acum chiar mi-e crescut.....si in plus vin sarbatorile.Chiar vreau sa ma simt femeie din nou.....:D.Chiar daca stau mai mult in trening in casa.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Dec 2009, 00:05 
Diva

carlita scrie:

da, uite asa si el , zici ca-s cei mai buni prieteni, iar eu simt ca ma sufoc acolo uneori :wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Dec 2009, 00:05 
Diva

logodnica scrie:
da, mi-a iesit..dar nu mie ci expresorului si dozelor mici de cafea pe care le bagi inauntru :nlol: deci e meritul masinii nu al meu.
corecte sunt ambele variante, ca sunt nume. depinde acum de fiecare. stiu ca Nicolae este in calendarul ortodox. dar sunt zone unde se spune Niculae.

eu cred ca e corect Nicolae...ca nume...nu stiu de mos :) dar nu se zice espresso? si espressor?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Dec 2009, 00:06 
Diva

clarut scrie:

clarut, am vrut sa iti spun si am uitat mai devreme: super link-ul acela cu dex-ul online. sunt cateva chestii pe care nu le stiam. ma tot obsedeaza de ceva timp un cuvant: cum e corect, cearceaf sau cearsafuri? am vazut de curand la o emisiune pe tvr 1 (parca Parol corect, sau nu mai stiu cum se numeste..) si am uitat cum ziceau ca e corect.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Dec 2009, 00:07 
Moderator Ghidul Miresei

clarut scrie:

da...pai nu stiu cum eram tunsa :nlol: eram tunsa pe un calut de copii(era loc amenajat pentru copii ca sa stea cuminti) la frizerie :nlol:

oricum cat am fost mica tot cu parul scurt am fost, de aia am acum asa par frumos :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Dec 2009, 00:07 
Diva

clarut scrie:
eu cred ca e corect Nicolae...ca nume...nu stiu de mos :) dar nu se zice espresso? si espressor?

uite cine se simte mai bine :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Dec 2009, 00:08 
Diva

logodnica scrie:
clarut, am vrut sa iti spun si am uitat mai devreme: super link-ul acela cu dex-ul online. sunt cateva chestii pe care nu le stiam. ma tot obsedeaza de ceva timp un cuvant: cum e corect, cearceaf sau cearsafuri? am vazut de curand la o emisiune pe tvr 1 (parca Parol corect, sau nu mai stiu cum se numeste..) si am uitat cum ziceau ca e corect.

cearceáf (cearceáfuri), s.n. – 1. Obiect de rufărie de pat. – 2. (Arg. și azi înv.) Bilet de 1000 lei. – Var. cearșaf. – Mr. circeafe. Tc. çarçaf, çarșaf (Roesler 607; Șeineanu, II, 124; Meyer 442; Lokotsch 691; Ronzevalle 73); cf. ngr. τσαρτσάφι, alb. tšartšaf, bg., sb. čaršav.
Sursa: DER | Trimisă de blaurb, 28 Jan 2007 | Greșeală de tipar

CEARȘÁF, cearșafuri, s.n. 1. Obiect de rufărie pentru pat, confecționat din pânză, care se așterne peste saltea sau cu care se îmbracă plapuma. 2. (Înv.) Pânză de turban, șal. [Var.: cearceáf s.n.] – Din tc. çarșaf.
Sursa: DEX '98 | Trimisă de valeriu, 3 Mar 2003 | Greșeală de tipar

CEARȘÁF s. (rar) pânză, (Transilv. și Ban.) lepedeu, (prin Olt. și Ban.) pânzaică, (Mold., Bucov. și nordul Munt.) prostire, (Transilv.) verincă. (~ de pat.)
Sursa: Sinonime | Trimisă de siveco, 4 Aug 2004 | Greșeală de tipar

Comentariu: Var. cearceaf - LauraGellner

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 123  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]