Ultima vizită a fost: Acum este 09 Iul 2025, 20:04

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 123  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. IV
MesajScris: 11 Dec 2009, 11:34 
Diva

serene scrie:
Buna dimineatza :.
mama fetelor dar mi'ati dat de lucru sa citesc din urma cateva pagini bune :wacko:
Daria si zici ca e bun expressorul care l'ai primit cadou ? ... ca am vazut si eu reclama la tv si ma tenta si pe mine dar nu stiam daca e ceva de capul lui....
Mda cica carantina in spitale cu gripa porcina :-` ..ii dai 5 lei portarului si te plimbi prin spital ca la tine acasa :nono:

e buna, da, aparatul. adica si espressorul si capucino si ciocotino sau cum s-o numi ala de ciocolata. cafeau nu stiu ca nu am facut. dar il intreb diseara pe andrei si iti zic. banuiesc ca a iesit si aia buna ca altfel se plangea el. e dependent de cafea ceva de necrezut. si din aia tare tare :blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Dec 2009, 11:43 
Diva

logodnica scrie:
neata fetelor. mi-ati facut-o aseara cu toate discutiile..atat de tare m-au animat incat am ramas treaza pana pe la 2 si ceva; am si vazut un film pe pro cinema, un thriller de mi se zburlise pielea pe mine si la fiecare faza mai suspecta schimbam canalul pt cateva secunde, ca sa nu-mi mai fie teama :~*

mie mi-o face piticul in fiecare noapte.De cand are colici se trezeste la 12, la 2.30 si la 5.Ma termina....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Dec 2009, 11:50 
Diva

buna dimineata!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Dec 2009, 12:04 
Diva

laura_sandu scrie:
mie mi-o face piticul in fiecare noapte.De cand are colici se trezeste la 12, la 2.30 si la 5.Ma termina....

nu ti-a dat nimic pentru colici? :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Dec 2009, 12:05 
Diva

Buna dimineata fetelor !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Dec 2009, 12:08 
Diva

laura_sandu scrie:

pai..nu cumva sunt orele lui de masa? maria cam asa manca.. de fapt nu se trezea la 12. o culcam pe la 21 si adormea pe la 22 si se trezea la 2 si apoi pe la 5 sau 6..dar e adevarat ca nu mult, o luna, cam asa. cred ca esti destul de zombi:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Dec 2009, 12:13 
Diva

Ayrun scrie:
nu ti-a dat nimic pentru colici? :)

ooo...ba daa...
Am in casa :Baby Calm, Baby Drink, Gripe Water,Bonisan, Espumisan......dar mi-e frica sa ii dau multe.
De 2 zile ii dau 3 plicuri de Baby Drink/zi si 1 jumatate de lingurita de Gripe Water seara.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Dec 2009, 12:15 
Diva

logodnica scrie:
pai..nu cumva sunt orele lui de masa? maria cam asa manca.. de fapt nu se trezea la 12. o culcam pe la 21 si adormea pe la 22 si se trezea la 2 si apoi pe la 5 sau 6..dar e adevarat ca nu mult, o luna, cam asa. cred ca esti destul de zombi:(

pai cred ca sunt orele lui de masa.Dar si eu il culc la 9 si se trezeste la 12 nu la 2 ca si Maria.Daca s-ar trezi la 2..... :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Dec 2009, 12:23 
Diva

Buna dimineata fetele!!!!....a-ti vb ceva.......La multi ani!!!sa-ti traiasca baietelul,multa sanatate ,fericire si numai bucurii.....sper ca am citit bine si azi este ziua baietelului tau Mariko....
petrecere frumoasa!!! :ncake: :nparty: :nparty:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Dec 2009, 12:29 
Diva

laura_sandu scrie:

ooo...ba daa...
Am in casa :Baby Calm, Baby Drink, Gripe Water,Bonisan, Espumisan......dar mi-e frica sa ii dau multe.
De 2 zile ii dau 3 plicuri de Baby Drink/zi si 1 jumatate de lingurita de Gripe Water seara.

am vb si cu Adina , si ei sunt la fel cu colicii si-i da espumisan, si noi tot pe asta am mers 15 pic la fiecare masa si n-am facut colici, acum vezi si tu care cum merge. noua baby drink nu ne-a dat voie atunci cat era asa mic.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Dec 2009, 12:33 
Diva

Ayrun scrie:

am vb si cu Adina , si ei sunt la fel cu colicii si-i da espumisan, si noi tot pe asta am mers 15 pic la fiecare masa si n-am facut colici, acum vezi si tu care cum merge. noua baby drink nu ne-a dat voie atunci cat era asa mic.

de ce sa nu va dea voie?mie imi place ca am impresia ca ii si curata stomacelul si gurita si ii dau si altceva in afara de laptic.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Dec 2009, 12:36 
Diva

Ayrun scrie:

Si mie medicul pediatru tot espumisan mi-a recomandat si Baby Drink.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Dec 2009, 12:46 
Diva

laura_sandu scrie:

de ce sa nu va dea voie?mie imi place ca am impresia ca ii si curata stomacelul si gurita si ii dau si altceva in afara de laptic.

nu evb ca-i face ceva rau, da ii ajuta stomacelul, ideea era cat il alaptezi sa nu-i dai ceai pt ca nu mai mananca cat trebuie, daca-i dai 30 ml e ok , dar stiu ca nu mai mult, eu cand am inceput sa i-l dau lu' Sabin i-l faceam in 100ml de apa pt ca e fff dulce. tu faci cum ti-a spus medicul, el stie mai bine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Dec 2009, 12:47 
Diva

Ayrun scrie:

nu evb ca-i face ceva rau, da ii ajuta stomacelul, ideea era cat il alaptezi sa nu-i dai ceai pt ca nu mai mananca cat trebuie, daca-i dai 30 ml e ok , dar stiu ca nu mai mult, eu cand am inceput sa i-l dau lu' Sabin i-l faceam in 100ml de apa pt ca e fff dulce. tu faci cum ti-a spus medicul, el stie mai bine

in 50 de ml scrie pe prospect.Stiu ca e dulce.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Dec 2009, 12:51 
Diva

laura_sandu scrie:

in 50 de ml scrie pe prospect.Stiu ca e dulce.

stiu ca scrie 50ml :D , dar mai trz ii afecteaza la dintisori, poate ti se pare ciudat ca zic asta de acum, asa am fost si eu, dar au avut dreptate si plus de asta apoi nu mai vor nici apa nici alt ceai, numai baby drink, am cazuri aici . tu trebuie sa faci cum simti si cum crezi ca e mai bine. poti sa cauti si pe internet in leg cu baby drink, mai este unul fff bun de la HUMANA - CEAI DE FENICUL SI CHIMEN anticolici, se da din a 2-a sapt de viatza

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Dec 2009, 12:55 
Diva

Ayrun scrie:

stiu ca scrie 50ml :D , dar mai trz ii afecteaza la dintisori, poate ti se pare ciudat ca zic asta de acum, asa am fost si eu, dar au avut dreptate si plus de asta apoi nu mai vor nici apa nici alt ceai, numai baby drink, am cazuri aici . tu trebuie sa faci cum simti si cum crezi ca e mai bine. poti sa cauti si pe internet in leg cu baby drink, mai este unul fff bun de la HUMANA - CEAI DE FENICUL SI CHIMEN anticolici, se da din a 2-a sapt de viatza

da, am auzit de ceaiul de la Humana.
Despre baby Drink parerile sunt impartite....nici nu stiu cum sa fac.Am citit inainte sa il dau.Oricum numai 2 zile i-am dat.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Dec 2009, 13:01 
Moderator Ghidul Miresei

Am mai intrat putin asa pe fuga sa va citesc :D :))....acum mananc si citesc ca apoi trebuie sa ma duc pana la Ramo....ca de 2 saptamani nu mai ajung si apoi la 13:30 trebuie sa plec iarasi de acasa :eek:

Am fost cu sora mea sa probeze rochita de mireasa vazuta ieri, ii sta foarte bine cu ea :D ....era atat de emotionata si bucuroasa ca a gasit ceva sa-i placa asa de repede....Luni mai mergem si pe la alte saloane sa vedem daca mai gasim ceva sa-i placa mai mult ca aceasta si daca nu mergem sa platim un avans de 500 ron....iar in Ianuarie restul de bani pana la 17 :nlol: ...si am gasit si voal dragut si simplu pentru rochita la 120 ron....ieftin nu? :nlol: (defapt e scump daca te gandesti ca e o bucatica de material :nlol: )

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Dec 2009, 13:05 
Moderator Ghidul Miresei

mariko ...La multi ani puiutului tau!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Dec 2009, 13:15 
Diva

laura_sandu scrie:

da, am auzit de ceaiul de la Humana.
Despre baby Drink parerile sunt impartite....nici nu stiu cum sa fac.Am citit inainte sa il dau.Oricum numai 2 zile i-am dat.

eu nu am apucat sa ii dau mariei ceai. de fapt am tot incercat si nu a vrut. din acela simplu, fara zahar sau inlocuitorul zaharului...acum imi pare rau ca nu i-am dat din acela indulcit ca poate se obisnuia si ea sa bea. abia abia bea apa. in schimb ii place sa bea zeama de la supa. cat despre colici sau crampe (daca nu-s dureri cu chirceli mari si plansete si nopti nedormite, nu-s colici, sunt niste crampe, normale dealtfel la un stomacel in formare), si noi am incercat espumisan, infacol, si alte minunatii. numai Gripe Water a fost la noi bun. de fapt excelent a fost.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Dec 2009, 13:16 
Diva

La multi ani Mariko pentru baietelul tau. S-au aprins luminile in oras in cinstea zilei lui de nastere? :neyes:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 123  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]