Ultima vizită a fost: Acum este 10 Iul 2025, 02:03

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 123  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. IV
MesajScris: 12 Dec 2009, 15:48 
Moderator Ghidul Miresei

Ayrun scrie:
eu am doar pentru prieteni :)

si uite ca tocmai am verificat, esti si tu in lista de prieteni , ma mir cum de nu-mi vezi datele! inseamna ca e de la site

acum m-am uitat si eu si la mine in lista nu erai, cum te-am adaugat am putut vizualiza si eu profilul tau :D
trebuie sa ma uit si eu la setarile de profil sa vad ce am scris pe acolo, ca nu cred ca mi-s modificate :D ....cred ca tot in Afganistan am domiciliul :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2009, 15:49 
Moderator Ghidul Miresei

si la noi fulguieste dar asa incet de tot...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2009, 16:31 
Diva

logodnica scrie:
ce faceti, Adina?:) ce face Nicholas?

pai ce sa facem?!? suntem un mic rasfatat care dormim ziua si noaptea stam treaz, ne place in brate, dormim bine cu mama si cu tata pt ca in patut nu ne place, zambim si din fericire, deocamdata, nu am facut colici.
e un scump si jumatate.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2009, 16:54 
Diva

anidaaa scrie:

pai ce sa facem?!? suntem un mic rasfatat care dormim ziua si noaptea stam treaz, ne place in brate, dormim bine cu mama si cu tata pt ca in patut nu ne place, zambim si din fericire, deocamdata, nu am facut colici.
e un scump si jumatate.

Adina, vezi cu dormitul in pat ca te manipuleaza cum vor.sunt niste mici smecherasi.si eu l-am pus de cateva ori ...si dimineata la masa de 6 sta nemiscat pana vorbim noi si cand ma opresc din vorbit si sting luminita incepe sa planga sa il pun in pat...e smecher de numa.
Fetelor...eu sunt la salon , cu vopseaua in cap.abia astept sa fiu gata......ca nu ma mai suportam.si astept sa o usuce pe una care si-a scos brunetul si se face blonda.Mi-a incurcat programul si am stat mai mult decat am crezut la salon si deja incep sa ma stresez...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2009, 17:20 
Diva

si la noi ninge si bate vantul rau de tot si e un friiig!mie nu imi place! :cry: azi-noapte m-am uitat la tv nu mai puteam de cat de rau mi-a fost.acum ma simt ceva mai bne,m-am dat un pic jos din pat.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2009, 17:59 
Diva

anidaaa scrie:

e un scump si jumatate.

uu rasfatel drag..cred ca e foarte dulce. :-* sa aveti grija ca foarte usor invata sa fie tinut in patul vostru. degeaba zic unii ca e prea mic si nu stie din astea..stiu foarte bine si simt ceva fantastic. Maria se rasfata cu taica-su de la o saptamana. stia cand e acasa, cand e in camera si facea scandal ca stia ca Andrei o ia in brate. la fel si cu dormitul..andrei o mai lua pe burta lui. de fapt mereu o lua. si sa vezi ce se obisnuise, numa asa dormea. pana am instaurat eu "regimul vizelor" si s-au imputinat vizitele pe burtica lu tati, in bratele bunicilor, si tot asa. pe de alta parte, nici nu poti sa nu il iei in brate sau sa nu-l tii pe burtica si pieptul tau..pentru ca e atat de inocent si de mititel...si o viata avem, altfel de ce i-am mai facut daca nu sa-i si alintam nitel. dar doar nitel :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2009, 18:01 
Diva

laura_sandu scrie:

Adina, vezi cu dormitul in pat ca te manipuleaza cum vor.sunt niste mici smecherasi.si eu l-am pus de cateva ori ...si dimineata la masa de 6 sta nemiscat pana vorbim noi si cand ma opresc din vorbit si sting luminita incepe sa planga sa il pun in pat...e smecher de numa.
Fetelor...eu sunt la salon , cu vopseaua in cap.abia astept sa fiu gata......ca nu ma mai suportam.si astept sa o usuce pe una care si-a scos brunetul si se face blonda.Mi-a incurcat programul si am stat mai mult decat am crezut la salon si deja incep sa ma stresez...

mi-l si inchipui pe Alexandru la panda..sa stoarca de la voi permisiunea de a veni in patul vostru..taramul interzis :nlol:
cat despre stresat..stai linistita ca e pe maini bune pisoiul..doar e cu bunica lui si bunica a crescut doi copii, nu?! :nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2009, 18:03 
Diva

ral_ct scrie:
si la noi ninge si bate vantul rau de tot si e un friiig!mie nu imi place! :cry: azi-noapte m-am uitat la tv nu mai puteam de cat de rau mi-a fost.acum ma simt ceva mai bne,m-am dat un pic jos din pat.

:( de ce ti-a fost rau? sau de la ce? nu mai pun intrebarea cu sarcina ca devine obsesiva si nu va mai zice nimeni ca ii este rau ca sa nu intreb eu ceva de burtica :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2009, 18:05 
Diva

ma indoiesc ca ar fi o sarcina.banuiesc ca am mancat ceva ce mi-a facut rau.nu prea imi dau seama ce.si acum imi e greata,nici sa deschid frigiderul nu vreau.am baut doar compot azi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2009, 18:08 
Diva

ral_ct scrie:
ma indoiesc ca ar fi o sarcina.banuiesc ca am mancat ceva ce mi-a facut rau.nu prea imi dau seama ce.si acum imi e greata,nici sa deschid frigiderul nu vreau.am baut doar compot azi.

hmmmm...seamana si a sarcina. greata asta de fapt...fara sa stii de la ce; mie mi s-a facut greata acu cativa ani de la bomboanele rafaelo. rau rau, tot asa, nu vroiam sa vad nimic si nu am mancat vreo 2 zile. si de atunci, chiar si acum, nu pot nici sa ma uit la ele cand vad reclama sau daca le vad intr-un magazin ceva..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2009, 19:31 
Diva

lily scrie:
buna fetelor!!! ce ma bucur ely ca te-ai distrat :ndance: sper ca ai dansat si pt mine :nwink: la noi nu ninge...in schimb este foarte frig

da da lily .....am dansat un dans ptr tine si unul ptr bebelina....... :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2009, 20:14 
Diva

elyt1000 scrie:
da da lily .....am dansat un dans ptr tine si unul ptr bebelina....... :hug:

ma bucur ely...multumim frumos :-*
ce frumos vorbiti voi ce bebelusi vosti...abia astept sa se nasca si bebelina mea...sunt niste smecheri dar sunt foarte dulci...cu siguranta toti isi rasfata copii, mai ales cand sunt mici...sunt asa de scumpi si nu prea poti sa rezisti tentatiei
laura stai linistita ca sigur este bine micutul tau...ai si tu dreptul la cateva momente de respiro cat timp este el pe maini sigure

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2009, 21:04 
Diva

anidaaa scrie:
e un scump si jumatate.

Sabin a dormit cu noi in pat pana la 4-5 luni cand a cazut si de atunci nu l-am mai luat, l-am mutat la el in patuc fara plansete si acolo a dormit seara de seara pana-n ziua de azi , eu n-am tinut cont de chestiile astea, nu poti sa nu-l iei in brate, nici sa stai numai cu el in brate :D, si mi se pare normal sa planga cand il pui undeva si nu mai e lipit de tine, atata timp cat el 9 luni de zile a stat in burtica si te-a auzit si simtit numai pe tine, se va obisnui cu noul mediu si va fii bine. oricum ideea e sa nu-l lasi sa doarma ziua prea mult, nu mai mult de 4 ore max , am mai vb noi asta :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2009, 22:05 
Diva

laura_sandu scrie:

gata sedinta de infrumusetare? :cat:
am fost si eu azi sa ma vopsesc si sa-mi tund bretonul. si mi-a tuns bretonul sa ma tina vreo 2 luni :huh: zici ca sunt joanna d'arc...fara glorie:\\

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2009, 22:30 
Diva

clarut scrie:

am fost si eu azi sa ma vopsesc si sa-mi tund bretonul. si mi-a tuns bretonul sa ma tina vreo 2 luni :huh: zici ca sunt joanna d'arc...fara glorie:\\

:rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2009, 22:51 
Diva

clarut scrie:

luni sau marti ma duc si eu la salon. deabia astept sa incep sa arat uman

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2009, 22:53 
Diva

logodnica scrie:
uu rasfatel drag..cred ca e foarte dulce. :-* sa aveti grija ca foarte usor invata sa fie tinut in patul vostru. degeaba zic unii ca e prea mic si nu stie din astea..stiu foarte bine si simt ceva fantastic. Maria se rasfata cu taica-su de la o saptamana. stia cand e acasa, cand e in camera si facea scandal ca stia ca Andrei o ia in brate. la fel si cu dormitul..andrei o mai lua pe burta lui. de fapt mereu o lua. si sa vezi ce se obisnuise, numa asa dormea. pana am instaurat eu "regimul vizelor" si s-au imputinat vizitele pe burtica lu tati, in bratele bunicilor, si tot asa. pe de alta parte, nici nu poti sa nu il iei in brate sau sa nu-l tii pe burtica si pieptul tau..pentru ca e atat de inocent si de mititel...si o viata avem, altfel de ce i-am mai facut daca nu sa-i si alintam nitel. dar doar nitel :-`

la noi Marius il rasfata mai mult! el l-a luat si in pat si il ia mereu desi ii tot spun ca nu e bine, ca sa nu mai zic ca e si mult mai panicos ca mine si non-stop imi da sfaturi cu privire la cresterea lui :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2009, 23:25 
Diva

anidaaa scrie:

la noi Marius il rasfata mai mult! el l-a luat si in pat si il ia mereu desi ii tot spun ca nu e bine, ca sa nu mai zic ca e si mult mai panicos ca mine si non-stop imi da sfaturi cu privire la cresterea lui :-`

:nlol: seamana situatia cu rasfatul cu noi..insa la noi panicoasa eu eram si mai sunt din cand in cand. dar asta nu inseamna ca andrei nu incepe si el cu sfaturile cum sa o tin pe Maria, ce sa-i fac, de cate ori.. :rofl: insa de cand s-a marit Maria, s-a mai temperat. nu de alta dar usor usor a inceput si Maria sa discute altfel cu noi si deja ne spune ea clar ce vrea si ce nu vrea :neyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2009, 23:44 
Diva

logodnica scrie:
:nlol: seamana situatia cu rasfatul cu noi..insa la noi panicoasa eu eram si mai sunt din cand in cand. dar asta nu inseamna ca andrei nu incepe si el cu sfaturile cum sa o tin pe Maria, ce sa-i fac, de cate ori.. :rofl: insa de cand s-a marit Maria, s-a mai temperat. nu de alta dar usor usor a inceput si Maria sa discute altfel cu noi si deja ne spune ea clar ce vrea si ce nu vrea :neyes:

asa-s barbatii: le stiu pe toate :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Dec 2009, 00:55 
Diva

anidaaa scrie:

asa-s barbatii: le stiu pe toate :nlol:

da. si noi le lasam de multe ori impresia ca au dreptate :-`

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 123  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]