Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 18:38

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 284 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: ce faceti pentru a fi cat mai frumoase atunci?
MesajScris: 24 Mar 2006, 13:41 
Diva

Citat:
nu am tenul blond, ba chiar sunt bruneta... dar in familia noastra e mai putin par. de ex,la subrat am 3-4 fire pe care le smulg cu penseta... pe picioare, firul mai subtire, si doar de la genunchi pana la glezna. in schimb, in zona inghinala trebuie mai multa munca... dar eu folosesc aparatul de ras. a incercat sor-mea o data sa ma faca cu ceara, si m-am facut numai vanatai, daca ma credeti (X) dar cred ca inainte de nunta merg si eu la un epilat cu vreo saptamana inainte, sa aiba timp sa se treaca vanatatile si eventualele iritatii.

nasol....dar pana trec vanataile si iritatiile ..creste parul din nou!:(:(:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2006, 16:48 
Diva

Citat:
nu am tenul blond, ba chiar sunt bruneta... dar in familia noastra e mai putin par. de ex,la subrat am 3-4 fire pe care le smulg cu penseta... pe picioare, firul mai subtire, si doar de la genunchi pana la glezna. in schimb, in zona inghinala trebuie mai multa munca... dar eu folosesc aparatul de ras. a incercat sor-mea o data sa ma faca cu ceara, si m-am facut numai vanatai, daca ma credeti (X) dar cred ca inainte de nunta merg si eu la un epilat cu vreo saptamana inainte, sa aiba timp sa se treaca vanatatile si eventualele iritatii.

eu nu sttiu nu prea m-as duce la salon sa ma epileze alea pe mine,mai bine ma fac acasa cu aparatul de ras.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2006, 17:23 
Senior

Citat:

eu nu sttiu nu prea m-as duce la salon sa ma epileze alea pe mine,mai bine ma fac acasa cu aparatul de ras.

te faci cu aparatul in zona inghinala? am incercat si eu, dar m-am lasat pagubasa (X)(X)(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2006, 17:26 
Diva

Citat:
te faci cu aparatul in zona inghinala? am incercat si eu, dar m-am lasat pagubasa (X)(X)(X)

eu zic ca daca te ocupi de asta in dimineata nuntii ,pana sa te duci la coafor eu zic ca e bine,depinde cum iti place tie,daca iti place sa te duci la salon du-te eu una ma fac singura.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2006, 17:34 
Veteran

eu la 3 saptamani merg la cosmetica pt epilat in acelasi loc de 2 ani cred...si e o varianta potrivita pt mine am un aparat acasa da cred ca nu e prea performant modelul meu astfel ca mereu ma las pagubasa...:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2006, 17:38 
Diva

Citat:
eu la 3 saptamani merg la cosmetica pt epilat in acelasi loc de 2 ani cred...si e o varianta potrivita pt mine am un aparat acasa da cred ca nu e prea performant modelul meu astfel ca mereu ma las pagubasa...:p

aha atunci e bine ca le stii cat de cat pe cele care au grija de tine acolo.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2006, 17:46 
Veteran

da e ok langa casa merg la epilat dar la coafor merg la un alt salon unde voi merge sigur si pt nunta la o coafeza pe care o frecventez de mult si la fiica ei care e draguta si te face sa te simti bine la ele la salon dar(X)am o problema daca stiu ca ele vor face ceva frumos din parul meu nu stiu unde ma voi machia ca singura nu prea cred ca iese altfel decat in fiecare zi...singura varianta ar fi sa testez cum machiaza fetele de la salonul de coafura ca nu am incercat si inca ceva mi-ar place pt machiajul de atunci un fond de ten bun ceva sfaturi in acest sens aveti??? cred ca mi-ar trebui unul cu putere de absorbtie pt ca am tenul cam gras stiu ca sunt multe game dar daca cineva stie ceva bun sa recomande...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2006, 17:50 
Diva

despre fondul de ten,sincer nu te-as sfatui sa il iei de la avon sau oriflame,nici nu stiu unde ar fi cel mai indicat.
cel de la l'oreal nu stiu ca nu am incercat,dar mai uita-te si tu pe la magazine din astea de cosmetica.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2006, 17:53 
Veteran

Citat:
despre fondul de ten,sincer nu te-as sfatui sa il iei de la avon sau oriflame,nici nu stiu unde ar fi cel mai indicat.
cel de la l'oreal nu stiu ca nu am incercat,dar mai uita-te si tu pe la magazine din astea de cosmetica.

da... ma mai gandeam la cele de la rimmel acum din descrieri sa vad care o fi mai potrivit

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2006, 17:57 
Diva

Citat:

Eu o sa merg prin magazinele de cosmetica si o sa testez mai multe..Adica intr-o zi il testez p-ala in alta zi pe altul...
Pana gasesc...Si sa le si las pe fata (ma rog, pe bucatica de fata pe care n-o lasa aia sa-l pun). Ca nu-ti dai seama decat daca-l porti mai mult timp...

da.oricum o sa ai nevoie de fondul de ten si de ruj in posetuta ca mai trebuie sa te mai aranjezi din cand in cand atunci.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2006, 18:03 
Diva

Citat:

da... ma mai gandeam la cele de la rimmel acum din descrieri sa vad care o fi mai potrivit

pentru ten gras cel mai bun e cel de a seventeen ....time proof ...te tine toata ziua si e rezistent la transer...plus ca are mare putere de acoperire a diverselor "imperfectiuni". Eu il folosesc zilnic si pot spune ca e mai bun decat del de la l'oreal!! Asta nou!!In plus face parte din gama de cosmetice profesionale.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2006, 18:04 
Diva

Citat:

pentru ten gras cel mai bun e cel de a seventeen ....time proof ...te tine toata ziua si e rezistent la transer...plus ca are mare putere de acoperire a diverselor "imperfectiuni". Eu il folosesc zilnic si pot spune ca e mai bun decat del de la l'oreal!! Asta nou!!In plus face parte din gama de cosmetice profesionale.

Angelina,zi-mi si mie cat costa cel de la seventeen sa stiu si eu ca poate gasesc prin oras.(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2006, 18:08 
Veteran

Citat:

e de asta e bun forumul asta... exista gina sau alte fete care te scot din impas acum mi-e mai usor sa merg sa aleg nuanta potrivita si sa vad daca mi-e bun si mie:wok:mersiiiii (sper sa il nimeresc:p)si daca au testere voi face cum a zis mady sa il las aproape o zi sa vad daca e ok...:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2006, 18:12 
Diva

Citat:

e de asta e bun forumul asta... exista gina sau alte fete care te scot din impas acum mi-e mai usor sa merg sa aleg nuanta potrivita si sa vad daca mi-e bun si mie:wok:mersiiiii (sper sa il nimeresc:p)si daca au testere voi face cum a zis mady sa il las aproape o zi sa vad daca e ok...:ok:

trebuie sa aiba testere ...si iti mai sugerez ceva ....mergi in magazinul Unirea. .la parter ..fetele de acolo sunt foarte dragute si saritoare ....nu te du in Orhideea la Sephora sau in Mag Victoria la parter ...pt. ca sunt niste figurante acolo care te fac sa nu mai cumperi nimik!:lips::love::lips::love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2006, 18:12 
Diva

Citat:

pai da ne mai scoate si pe noi fetele din impas cu informatiile lor,e bine ca sunt mady si Angelina si alte fete care sa ne explice anumite chestii.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2006, 18:20 
Veteran

pai mersi mult pt pont! :wok: si inca ceva :p este usor de intins? ca nefolosind zilnic vreau sa ma deprind cu acest obicei si sa o fac bine ...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2006, 18:20 
Diva

Citat:

pai da ne mai scoate si pe noi fetele din impas cu informatiile lor,e bine ca sunt mady si Angelina si alte fete care sa ne explice anumite chestii.

thx :D:D:love::lips::cool:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 284 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]