miresoiu meu a fost plecat in anglia pe perioada vizelor eu nu am p[utut sa merg la el ca nu mi-au dat viza

in sfarsit ...... au trecut 4 ani jumatate si am zis ca nu am avut vacanta si noi de atatia ani si sa ne intalnim la paris eu veneam din romania el din anglia faceam vacanta mai vizitam niste rude in belgia si apoi acasa de tot in romania cu tot cu miresoi forever asa bun si facut se face seara de facut bagaje sa plec la paris si hop suna soacra vino sa iti dau ceva sa aveti la voi sa mancati sa manance si miresoiu ca de nu mai stie gustul de mancare romaneasca chit ca trimitteam sarmale la tir ,piftie si carnati de fiecare craciun si miel si cozonac de paste era mancare cu kilometraj

pana ajungea acolo.
Asa ajung la socrela si imi pune in brate o punga de vreo 10 kg dintre care chiftele,snitzele,castraveti murati si de daca ma duc la rude in belgia care nu au mai fost in tara de peste 10 ani sa le ducem ceva si lor vre-o 3 sticle de vin ,o roata de cascalval,2 salam de sibiu si uite cum scoteam eu din bagaje hainele sa bag mancarurile ajung in aeroport si atunci era in perioada cu gripa aviara cum intru pe usa un anuntz mare interzis trasportul de carne preparate din carne,lactate,alcool deja ma gandeam daca imi deschid bagaju

ma inchid astia pt snitzele si chiftele . Am reusit sa trec ajung la paris ma intalnesc cu miresoiu pune mana pe troller si ma intreaba da ce de haine ai luat de acasa i-am zambit si i-am spus o sa ai o surpriza de la mami in valiza
Si uite asa am plecat eu in vacanta mai fara haine da cu chiftele,snitzele castraveti murati vin si cascaval .
offffffff aventuri frumoase mai una si din anglia cu mici si carnati o sa v-o spun si pe aia

asta daca nu va plictisesc
draguta povestea...si ai avut haine sa te imbraci? sau ai luat altele din PAris?