Ultima vizită a fost: Acum este 02 Sep 2026, 20:24

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 3230 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 162  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: off-topic miresici de iulie 2010
MesajScris: 19 Dec 2009, 02:10 
Diva

nici eu ink nu am fost sa probez rochite, am zis ca mai astept un pic
poate prin februarie, nu cred ca e prea tarziu

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Dec 2009, 02:12 
Diva

ionela_mihaela scrie:
nici eu ink nu am fost sa probez rochite, am zis ca mai astept un pic
poate prin februarie, nu cred ca e prea tarziu

fugi la somn ies si eu ma duc sa ma mai uit la tv si dupa nani :love: :love: :love: :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Dec 2009, 02:12 
Diva

ma bag si eu in patut
pupicei roxi, somn dulce si pufos
:hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Dec 2009, 02:14 
Veteran

haha, ce m-a nimerit Miha... :hap_w:
eram la recuperat, cum zice Roxi... e ora mea de miresit :njump:
am citit mai pe sărite... am tras cu ochiu şi de la salon mai devreme :nchat:
noi azi am avut şedinţă cu gaşca de revelion... planuri măreţe :ndance:
abia aştept să vină Crăciunul să mergem la colindat :nchampagne:
fetele ce fac ? :hug:

PS: apropo de tort, am o super reţetă de tortuleţ, uşor de făcut şi improvizat cu "îngeraşii a la' Dienuka"... o s-o ataşez mâine la "reţete" :nblink:
dak mai găsesc unde trebuie scris :unsure:

:ncouple: 17 iulie 2010 - Timişoara
:ncouple: 24 iulie 2010 - Alba Iulia

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Dec 2009, 10:51 
Veteran

buna dimineata miresici,va invit la o cafeluta,haideti dragele mele ca se raceste.Sa aveti un week-end frumos.multi pupicei dulci :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Dec 2009, 11:24 
Veteran

Neataaaa! :hap_w:
Mersi de cafeluta, Clau!
Ufff, dar ce ati mai miresit, am stat si eu doua zile pe tusa si am avut de recuperat mai bine de 70 de pagini :eek: Dar am rezistat eroic si am citit tot tot ce ati scris.Sa o iau la rand, desi sigur o sa-mi mai scape cate ceva :blink: :
-invitatiile si noi o sa incepem sa le dam cu vreo doua luni inainte;
-iertaciunea nu se practica la noi si e tare bine, ca nu-mi place deloc cum ar fi asa ceva
-in ziua nuntii, miresoiul vine si ma ia de acasa, dupa ce se intalneste cu nasii, vin cu totii. Asta chiar daca noi stam impreuna de 2 ani si ceva si de cateva luni stam cu ai mei.
-ii doresc si eu drum bun lui Manu, sper sa ajunga cu bine la Roma, iar lui Simo multa putere si incredere in Doamne Doamne, sper ca mami ei sa fie bine :heart:
-Bun venit printre noi lui Kitty, Vanesei lui Marius si cui a mai venit cat am lipsit, de acum suntem gasca aproape completa :had_d: :clap: :njump: :ndance:
-Ma bucur ca Dienuka a gasit pastilutele pentru Psypesy si sper sa ni se alature si ea cat mai repede
-Mi-e dor de Jami, abia astept sa vina si ea in noua gasca
-Cat, esti o super dulcica :neyes: , mersi ca te gandesti la mine, sunt aici cu voi, cam de pe la inceput :rofl: . Si pisicutei mele ii place sa se joace in zapada, chiar ieri am aruncat-o sa se tavaleasca un pic, era tare fericita. Ea sta mai mult in casa, chiar daca stau la tzara.
-Roxi, un pupic mare, mare pentru bebicul tau scump de la Maddy O:)
Eu sunt la serviciu, credeam ca nu mai ajung azi, la nebunia care a fost ieri cu trenurile. Dar, din fericire, am ajuns chiar foarte bine. %%- :lol:
-fetelor, nu va mai muscati buzele, ca nu sta frumos la niste viitoare miresici sa faca asa ceva :curse: Vorbesc eu, ciob de oala sparta, care ma zgamai pe fata tot timpul de l-am disperat pe miresoi cate semne mi-am facut :O
Se vede ca e week-end si bananai singura p-aici, dar sper sa va treziti si voi mai repede si sa veniti la miresiiiit!
Pupic toate miresicile mele scumpe si pe miresoi, bineinteles!

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Dec 2009, 11:33 
Veteran

neataaaaaaaaaaaaaaa :had_d: normal am dormit si sunt acum cu voi...in concluzie nu am ajuns la master... :cry: :cry: :cry: :cry:
in schimb s'a bucurat mami ca ne apucam indata de curatenie...
multumim pentru cafeluta claudita.. :napplause:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Dec 2009, 11:38 
Veteran

maddy8 scrie:
Mersi de cafeluta, Clau!
Ufff, dar ce ati mai miresit, am stat si eu doua zile pe tusa si am avut de recuperat mai bine de 70 de pagini :eek: Dar am rezistat eroic si am citit tot tot ce ati scris.Sa o iau la rand, desi sigur o sa-mi mai scape cate ceva :blink: :
-invitatiile si noi o sa incepem sa le dam cu vreo doua luni inainte;
-iertaciunea nu se practica la noi si e tare bine, ca nu-mi place deloc cum ar fi asa ceva
-in ziua nuntii, miresoiul vine si ma ia de acasa, dupa ce se intalneste cu nasii, vin cu totii. Asta chiar daca noi stam impreuna de 2 ani si ceva si de cateva luni stam cu ai mei.
-ii doresc si eu drum bun lui Manu, sper sa ajunga cu bine la Roma, iar lui Simo multa putere si incredere in Doamne Doamne, sper ca mami ei sa fie bine :heart:
-Bun venit printre noi lui Kitty, Vanesei lui Marius si cui a mai venit cat am lipsit, de acum suntem gasca aproape completa :had_d: :clap: :njump: :ndance:
-Ma bucur ca Dienuka a gasit pastilutele pentru Psypesy si sper sa ni se alature si ea cat mai repede
-Mi-e dor de Jami, abia astept sa vina si ea in noua gasca
-Cat, esti o super dulcica :neyes: , mersi ca te gandesti la mine, sunt aici cu voi, cam de pe la inceput :rofl: . Si pisicutei mele ii place sa se joace in zapada, chiar ieri am aruncat-o sa se tavaleasca un pic, era tare fericita. Ea sta mai mult in casa, chiar daca stau la tzara.
-Roxi, un pupic mare, mare pentru bebicul tau scump de la Maddy O:)
Eu sunt la serviciu, credeam ca nu mai ajung azi, la nebunia care a fost ieri cu trenurile. Dar, din fericire, am ajuns chiar foarte bine. %%- :lol:
-fetelor, nu va mai muscati buzele, ca nu sta frumos la niste viitoare miresici sa faca asa ceva :curse: Vorbesc eu, ciob de oala sparta, care ma zgamai pe fata tot timpul de l-am disperat pe miresoi cate semne mi-am facut :O
Se vede ca e week-end si bananai singura p-aici, dar sper sa va treziti si voi mai repede si sa veniti la miresiiiit!
Pupic toate miresicile mele scumpe si pe miresoi, bineinteles!

madyy ce roman ai tras aici..:)
bine ai venit... :rofl:
va pup fetele si sa aveti o zi frumoasa..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Dec 2009, 11:51 
Veteran

Mihaela_B scrie:
madyy ce roman ai tras aici..:)
bine ai venit... :rofl:
va pup fetele si sa aveti o zi frumoasa..

:~* paiiii, la atatea pagini recuperate, si raspunsul pe masura :drool:
O zi frumoasa si tie! Ai si fugit? Iar am ramas singurica :O

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Dec 2009, 12:11 
Veteran

maddy8 scrie:
--Mi-e dor de Jami, abia astept sa vina si ea in noua gasca
!

neata fetelor!!! incet incet revin si eu printre voi

trebuie s aimi editez profilul, sa fac schimbarile pe aici, nu stiu ce am facut cu avatarul meu, trebuie sa imi fac semnatura.

dar primul pas l-am refacut, am revenit!!

azi nu scriu romanele mele obisnuite, insa spun pe scurt noutatile:
- ne-am luat verighetele alaltaieri, o sa pun poze facute cu telefonul, digitalul nu e la mine. Verighetele sunt late, numai din aur galben, a mea are o pietricica, au aur de 14 k, vedeti ca v-am urmat sfatul?!, si au pe mijloc o dunga de aur galben slefuit
-am terminat textul de invitatii, mai trebuie sa se hotarasca miresoiul daca ramane acest text cel final (eu asa vreau!!) si sa isi aleaga perechea de nasi, are mai multe oferte si nu s-a hotarat iar eu am si eu perechea mea.
-invitatiile le dam cu o luna si ceva inainte, asa ne-am gandit
-m-am hotarat sa merg la o proba la o rochie de mireasa pe care o vinde deja o fosta mireasa de octombire09. Daaa, stiu ce ganditi, nu sariti toate, stiu si e cu superstitiile dar pana la urma m-am indragostit iremediabil de rochie, daca imi este buna o voi lua cu banii jos (miresoiul adica, eu nu mai am niciun ban, am aceleasi pb cu salariul si intarzierile si tot la serviciu). Rochita este maggie Sottero si mai stiu ca, cu banii pe care ii dau pe ea in cazul in care imi vine la fix (scuzati cacofonia anterioara) puteam sa imi iau una noua din magazine. Dar deh, am simtit pur si simplu instantaneu cand am vazut foto ca ea e the one. Acum s a vedem la proba. Dupa Craciun sau revelion merg la Buc dupa rochie. Trebuia sa plec azi, s-au inzapezit autocarele si nu am mai putut pleca. Fetelor, m-am gandit f bine la treaba cu rochia si stiu ca unele o sa fiti de acord cu mine, altele nu. Dar, pana la urma, privesc dincolo de situatie si superstitie si ma uit la minunatia de material si model. Si, pana la urma, probabil era acelasi lucru daca inchiriam. Fetelor, am trecut prin probleme mari in ultima luna, am zis ca nu mai reusim sa luam aia sau ailalta, eu nu stiam sigur cum stau cu serviciul, si am invatat sa gasesc si solutii de criza, ca sa zic asa.
-Simona, multa sanatate, mamica ta e puternica, sunt langa tine.
-Dienuka, vanessa, cateyes, claudita si toate celelalte (ma iertati, nu am rabdare acum, ma chinui sa termin bradul), va pup si va imbratisez sincer, mi-a fost dor de voi. V-am citit zilnic insa mi se luase de scris din cauza ultimei luni , din cauza sufletului meu care clacase (mi-am revenit).
Sunt bine, am revenit printre voi dar o sa o iau mai usor acum. Miresoiul e un inger, mi-a fost alaturi zi de zi, ca si ai mei.
Fetelor, V_AM DUS DORUL!!!!! :rofl: :njump: :hap_w:

Fişiere ataşate:
Imagine0059.jpg
Imagine0059.jpg [ 25.18 KiB | Vizualizat de 4068 ori ]
Imagine0058.jpg
Imagine0058.jpg [ 18.71 KiB | Vizualizat de 4068 ori ]
Imagine0056.jpg
Imagine0056.jpg [ 20.31 KiB | Vizualizat de 4068 ori ]

Imagine
Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Dec 2009, 12:25 
Veteran

Jamilla82 scrie:
neata fetelor!!! incet incet revin si eu printre voi

trebuie s aimi editez profilul, sa fac schimbarile pe aici, nu stiu ce am facut cu avatarul meu, trebuie sa imi fac semnatura.

dar primul pas l-am refacut, am revenit!!

azi nu scriu romanele mele obisnuite, insa spun pe scurt noutatile:
- ne-am luat verighetele alaltaieri, o sa pun poze facute cu telefonul, digitalul nu e la mine. Verighetele sunt late, numai din aur galben, a mea are o pietricica, au aur de 14 k, vedeti ca v-am urmat sfatul?!, si au pe mijloc o dunga de aur galben slefuit
-am terminat textul de invitatii, mai trebuie sa se hotarasca miresoiul daca ramane acest text cel final (eu asa vreau!!) si sa isi aleaga perechea de nasi, are mai multe oferte si nu s-a hotarat iar eu am si eu perechea mea.
-invitatiile le dam cu o luna si ceva inainte, asa ne-am gandit
-m-am hotarat sa merg la o proba la o rochie de mireasa pe care o vinde deja o fosta mireasa de octombire09. Daaa, stiu ce ganditi, nu sariti toate, stiu si e cu superstitiile dar pana la urma m-am indragostit iremediabil de rochie, daca imi este buna o voi lua cu banii jos (miresoiul adica, eu nu mai am niciun ban, am aceleasi pb cu salariul si intarzierile si tot la serviciu). Rochita este maggie Sottero si mai stiu ca, cu banii pe care ii dau pe ea in cazul in care imi vine la fix (scuzati cacofonia anterioara) puteam sa imi iau una noua din magazine. Dar deh, am simtit pur si simplu instantaneu cand am vazut foto ca ea e the one. Acum s a vedem la proba. Dupa Craciun sau revelion merg la Buc dupa rochie. Trebuia sa plec azi, s-au inzapezit autocarele si nu am mai putut pleca. Fetelor, m-am gandit f bine la treaba cu rochia si stiu ca unele o sa fiti de acord cu mine, altele nu. Dar, pana la urma, privesc dincolo de situatie si superstitie si ma uit la minunatia de material si model. Si, pana la urma, probabil era acelasi lucru daca inchiriam. Fetelor, am trecut prin probleme mari in ultima luna, am zis ca nu mai reusim sa luam aia sau ailalta, eu nu stiam sigur cum stau cu serviciul, si am invatat sa gasesc si solutii de criza, ca sa zic asa.
-Simona, multa sanatate, mamica ta e puternica, sunt langa tine.
-Dienuka, vanessa, cateyes, claudita si toate celelalte (ma iertati, nu am rabdare acum, ma chinui sa termin bradul), va pup si va imbratisez sincer, mi-a fost dor de voi. V-am citit zilnic insa mi se luase de scris din cauza ultimei luni , din cauza sufletului meu care clacase (mi-am revenit).
Sunt bine, am revenit printre voi dar o sa o iau mai usor acum. Miresoiul e un inger, mi-a fost alaturi zi de zi, ca si ai mei.
Fetelor, V_AM DUS DORUL!!!!! :rofl: :njump: :hap_w:

Jamiiiiiii! Bine au venit printre noi, din nou!!!! :heart: :love: :neyes:
Sunt foarte dragute verighetele, sa le purtati sanatosi si sa va iubiti mult, mult de tot mereu!
Sa ne arati si noua rochita daca o iei, lasa-le incolo de superstitii, daca ti-a placut si simti ca e ceea ce vrei, go for it! Sper sa iti vina bine.
Ma bucur ca ati trecut peste probleme si ca ti-ai revenit! Iti doresc numai sanatate si tot binele din lume! Pupici dulci si multi multi!!!!! :ndance: :had_d: :hug:

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Dec 2009, 12:26 
Veteran

va pupic si va doresc un weekend placut, eu am multa treaba , curatenie etc..termin bradul si va pun poze, lol :had_d: :njump:

care din voi ma ajuta sa imi fac tickerul ala cu ceasul, cu atatea zile pana la nunta? nu stiu sa adaug, nu mai gasesc sa imi fac...si nu mai gasesc sa imi adaug in semnatura blogul. heeelp

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Dec 2009, 12:29 
Veteran

Jamilla82 scrie:
va pupic si va doresc un weekend placut, eu am multa treaba , curatenie etc..termin bradul si va pun poze, lol :had_d: :njump:

care din voi ma ajuta sa imi fac tickerul ala cu ceasul, cu atatea zile pana la nunta? nu stiu sa adaug, nu mai gasesc sa imi fac...si nu mai gasesc sa imi adaug in semnatura blogul. heeelp

Te duci la panoul utilizatorului - profil - modifica semnatura si pui acolo linkul de la ticker si gata! Pt linkul de la blog nu stiu cum sa-ti spun sa faci. uite aici un link pt ticker :http://ticker.7910.org/eng
Spor la impodobit bradutz! :nparty:

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Dec 2009, 12:30 
Veteran

Jamiiiiiii! Bine au venit printre noi, din nou!!!! :heart: :love: :neyes:
Sunt foarte dragute verighetele, sa le purtati sanatosi si sa va iubiti mult, mult de tot mereu!
Sa ne arati si noua rochita daca o iei, lasa-le incolo de superstitii, daca ti-a placut si simti ca e ceea ce vrei, go for it! Sper sa iti vina bine.
Ma bucur ca ati trecut peste probleme si ca ti-ai revenit! Iti doresc numai sanatate si tot binele din lume! Pupici dulci si multi multi!!!!! :ndance: :had_d: :hug:[/quote]

te rooog, ajuta-ma cu avatarul, nu stiu sa micsorez, habar nu am sa umblu la astea, stii? treb sa pun poza si nu o accepta :) :\

ps: normal ca va arat rochita daca o iau si mi-e buna, este vorba de modelul krisha marie de la MS

ps2: maddy, nu mai stiu nici tickerul unde sa il gasesc si sa mi-l fac, nu mai stiuuuuu!!! :ninja: si la blog, vreau sa apara sintagma titlu -blogul meu- nu linkul direct, exact cum aveam dincolo

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Dec 2009, 12:32 
Moderator Ghidul Miresei

Jamilla82 punctul 12 din regulament interzice link-urile la semnatura. Te rog frumos sa il stergi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Dec 2009, 12:40 
Veteran

[quote="Jamilla82"
te rooog, ajuta-ma cu avatarul, nu stiu sa micsorez, habar nu am sa umblu la astea, stii? treb sa pun poza si nu o accepta :) :\
ps: normal ca va arat rochita daca o iau si mi-e buna, este vorba de modelul krisha marie de la MS
ps2: maddy, nu mai stiu nici tickerul unde sa il gasesc si sa mi-l fac, nu mai stiuuuuu!!! :ninja: si la blog, vreau sa apara sintagma titlu -blogul meu- nu linkul direct, exact cum aveam dincolo[/quote]

Uite aici un link unde iti poti crea ticker, altul nu stiu.. http://ticker.7910.org/eng
Si aici iti poti micsora poza pt avatar, tre sa dai 90, acolo la nr de pixeli http://www.shrinkpictures.com/create-avatar/

Se pare ca n-ai voie cu linkuri in semnatura, dar las ca noi stim oricum adresa blogului tau ;)
Pupic!

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Dec 2009, 12:42 
Veteran

carlita scrie:
Jamilla82 punctul 12 din regulament interzice link-urile la semnatura. Te rog frumos sa il stergi.

buna, moderator ghid, l-am sters, nu am vrut sa incalc regulamentul, pur si simplu nu am invatat inca sa utilizez instrumentele de la panou, acum incerc, invat etc, si nu ma descurc inca in acest format.

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Dec 2009, 12:45 
Veteran

buna Jami,ne-a fost dor de tine scumpika,ma bucur ca ti-ai revenit si ca esti din nou cu noi,felicitari pt verighete,sa le purtati sanatosi si sa va iubiti toata viata.In legatura cu rochia sa nu ti cont de superstitii dak tie iti place e ok.Multi pupicei dulci :-* si multe imbratisari :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Dec 2009, 12:46 
Veteran

clauditza25 scrie:
buna Jami,ne-a fost dor de tine scumpika,ma bucur ca ti-ai revenit si ca esti din nou cu noi,felicitari pt verighete,sa le purtati sanatosi si sa va iubiti toata viata.In legatura cu rochia sa nu ti cont de superstitii dak tie iti place e ok.Multi pupicei dulci :-* si multe imbratisari :hug:

buna claudita, ma chinui cu tickerul acum, NIMIC nu iese. maddy sau cine mi-a dat linkul de ticker, imi alesei unul, bifai in dreptul lui dar cautai in toata pagina si nu gasesc codul ala :party: :nscmoll:

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Dec 2009, 12:48 
Veteran

Jamilla82 scrie:
buna claudita, ma chinui cu tickerul acum, NIMIC nu iese. maddy sau cine mi-a dat linkul de ticker, imi alesei unul, bifai in dreptul lui dar cautai in toata pagina si nu gasesc codul ala :party: :nscmoll:

Tre sa fie, mai incearca o data, nici mie nu mi-a iesit din prima, uita-te pana in josul paginii!

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 3230 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 162  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]