maddy8 scrie:
Neataaaa!
--Mi-e dor de Jami, abia astept sa vina si ea in noua gasca
!
neata fetelor!!! incet incet revin si eu printre voi
trebuie s aimi editez profilul, sa fac schimbarile pe aici, nu stiu ce am facut cu avatarul meu, trebuie sa imi fac semnatura.
dar primul pas l-am refacut, am revenit!!
azi nu scriu romanele mele obisnuite, insa spun pe scurt noutatile:
- ne-am luat verighetele alaltaieri, o sa pun poze facute cu telefonul, digitalul nu e la mine. Verighetele sunt late, numai din aur galben, a mea are o pietricica, au aur de 14 k, vedeti ca v-am urmat sfatul?!, si au pe mijloc o dunga de aur galben slefuit
-am terminat textul de invitatii, mai trebuie sa se hotarasca miresoiul daca ramane acest text cel final (eu asa vreau!!) si sa isi aleaga perechea de nasi, are mai multe oferte si nu s-a hotarat iar eu am si eu perechea mea.
-invitatiile le dam cu o luna si ceva inainte, asa ne-am gandit
-m-am hotarat sa merg la o proba la o rochie de mireasa pe care o vinde deja o fosta mireasa de octombire09. Daaa, stiu ce ganditi, nu sariti toate, stiu si e cu superstitiile dar pana la urma m-am indragostit iremediabil de rochie, daca imi este buna o voi lua cu banii jos (miresoiul adica, eu nu mai am niciun ban, am aceleasi pb cu salariul si intarzierile si tot la serviciu). Rochita este maggie Sottero si mai stiu ca, cu banii pe care ii dau pe ea in cazul in care imi vine la fix (scuzati cacofonia anterioara) puteam sa imi iau una noua din magazine. Dar deh, am simtit pur si simplu instantaneu cand am vazut foto ca ea e the one. Acum s a vedem la proba. Dupa Craciun sau revelion merg la Buc dupa rochie. Trebuia sa plec azi, s-au inzapezit autocarele si nu am mai putut pleca. Fetelor, m-am gandit f bine la treaba cu rochia si stiu ca unele o sa fiti de acord cu mine, altele nu. Dar, pana la urma, privesc dincolo de situatie si superstitie si ma uit la minunatia de material si model. Si, pana la urma, probabil era acelasi lucru daca inchiriam. Fetelor, am trecut prin probleme mari in ultima luna, am zis ca nu mai reusim sa luam aia sau ailalta, eu nu stiam sigur cum stau cu serviciul, si am invatat sa gasesc si solutii de criza, ca sa zic asa.
-Simona, multa sanatate, mamica ta e puternica, sunt langa tine.
-Dienuka, vanessa, cateyes, claudita si toate celelalte (ma iertati, nu am rabdare acum, ma chinui sa termin bradul), va pup si va imbratisez sincer, mi-a fost dor de voi. V-am citit zilnic insa mi se luase de scris din cauza ultimei luni , din cauza sufletului meu care clacase (mi-am revenit).
Sunt bine, am revenit printre voi dar o sa o iau mai usor acum. Miresoiul e un inger, mi-a fost alaturi zi de zi, ca si ai mei.
Fetelor, V_AM DUS DORUL!!!!!