PRO..
noi ne-am cunoscut pe net, sa nu credeti ca aveam vreun mesaj de genul "singura si disperata caut iubit urgent"....si pana la el ma intalnisem cu 10 sa vad care e mai potrivit ptr mine........nuuuuuuuuuuuuuuu
pur si simplu a inceput prin banalele comentarii la fotografii, pe care de multe ori le ignori....iar cateodata nu.....asa a fost in cazul nostru...am simtit pur si simplu nevoia sa-i multumesc ptr cuvintele frumoase pe care mi le-a "dedicat", simteam ca e o persoana speciala(al 6-lea simt si-a facut aparitia

)....azi un mesaj ,maine 2...si dupa o sapt ne-am intalnit in centrul Madridului (locuiam cam la 120 de km distanta unul de celalalt).....a fost frumos si romantic....daca as fi avut intalnire cu cineva pe care l-am vazut macar o data in viata face to face, nu as fi simtit ceea ce am simtit in acea zi..ca vazusem sute de poze este adevarat, ca il vazusem prin web cam ...adevarat....dar nu face to face....si lucrul asta a facut sa mi se taie respiratia cand a aparut....
nu stii cum sa reactionezi....daca te ia de mana ce faci? daca vrea sa te sarute ..ii zici ca nu...cand e aproape imposibil sa nu-i rsp? ....cate amintiri frumoase...am fost intr-un bar , in care a aparut un vanzator ambulant de flori...bineinteles ca trandafirul cel mai frumos si rosu a fost al meu....acolo s-a produs si primul sarut...a stiut sa astepte..acuma privind in urma sunt tare mandra de mine si de deciziile pe care le-am luat....
dupa 5 luni ne-am mutat impreuna, ne saturasem de plans prin gari si de vb la telefon nopti si nopti la rand, sa nu mai vb ca nu mai aveam unghii de la atata tastat......si cand vom avea 2 ani 4 luni vom deveni sot si sotie!!!
al nostru a fost un caz fericit..desi nu pot nega faptul ca sunt si cazuri mai putin fericite....
avantajul netului este ca..multi , de cele mai multe ori spun ce le trece prin cap....si vazand asta..tu decizi, daca vrei sa faci pasul de a intalni cu el sau nu....