Ultima vizită a fost: Acum este 02 Sep 2026, 15:14

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 123  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. IV
MesajScris: 19 Dec 2009, 23:05 
Diva

da tu laura nu ii ok ca nu ii arati ce simti...va ajuta si pe tine si pe el sa stie cum te simti tu cand el pleaca...si nu ii nici o rusine in chestia asta...parerea mea :)

si nu esti handicapata...e perfect normal sa te simti asa!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Dec 2009, 23:08 
Diva

Bamba scrie:
da tu laura nu ii ok ca nu ii arati ce simti...va ajuta si pe tine si pe el sa stie cum te simti tu cand el pleaca...si nu ii nici o rusine in chestia asta...parerea mea :)

si nu esti handicapata...e perfect normal sa te simti asa!

de obicei ii spun...dar acum si eu am insistat sa mearga.si tocmai m-a sunat ca vine acasa...asa ca in curand cred ca voi intra in baie si voi sta o ora acolo sa ma relaxez....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Dec 2009, 23:09 
Diva

trimite-i un text si spune-i ca si tie si pisoiului vi-i dor de el :neyes: :nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Dec 2009, 23:17 
Diva

Bamba scrie:
trimite-i un text si spune-i ca si tie si pisoiului vi-i dor de el :neyes: :nwink:

cred ca sarcina asta si statul in casa de dupa ma face sa ma tampesc de cap.Nu ma recunosc....
Chiar nu pot sa cred ca am plans pt niste tampenii.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Dec 2009, 23:23 
Diva

hormonii...

deci acum m-am enervat tare rau...prietenii nostrii cu care trebuia sa mergem in Atlantic City maine nu mai vor sa vina...ca cica li-i frica sa conduca pe zapada asta...ce nervi am....si eu am refuzat de lucru ca sa pot sa imi iau zilele astea libere...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Dec 2009, 23:26 
Diva

Bamba scrie:
hormonii...

deci acum m-am enervat tare rau...prietenii nostrii cu care trebuia sa mergem in Atlantic City maine nu mai vor sa vina...ca cica li-i frica sa conduca pe zapada asta...ce nervi am....si eu am refuzat de lucru ca sa pot sa imi iau zilele astea libere...

pai cum se razgandesc pe ultima suta???asta chiar e..bataie de joc....
pai banuiesc ca daca nu vin mergeti si singuri...nu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Dec 2009, 23:28 
Diva

laura_sandu scrie:

pai cum se razgandesc pe ultima suta???asta chiar e..bataie de joc....
pai banuiesc ca daca nu vin mergeti si singuri...nu?

ma gandesc ca mergem....numai sa ne calmam ca acum suntem nervosi de numa...oricum numai maine dupa-masa plecam...puteau sa stea sa vada cum sunt drumurile pana maine...ca astia le curata super repede si pana acolo numai pe highways mergem nu pe drumuri de tara...pfaii ce nervi am :nerv: :nerv:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Dec 2009, 23:30 
Diva

Bamba scrie:

ma gandesc ca mergem....numai sa ne calmam ca acum suntem nervosi de numa...oricum numai maine dupa-masa plecam...puteau sa stea sa vada cum sunt drumurile pana maine...ca astia le curata super repede si pana acolo numai pe highways mergem nu pe drumuri de tara...pfaii ce nervi am :nerv: :nerv:

urasc sa faca cineva chestii din astea...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Dec 2009, 23:34 
Diva

mie imi spui...nici n-am mai putut vorbi cu ea la telefon...i l-am dat pe Adi...

adevarul ca tot ninge de azi noapte...deja nici nu se vede unde am curatat driveway-ul azi dim ca ii zapada la loc...

poze de acum 2 min...

Fişiere ataşate:
006 (2)small.JPG
006 (2)small.JPG [ 133.52 KiB | Vizualizat de 4379 ori ]
003small.JPG
003small.JPG [ 108.53 KiB | Vizualizat de 4379 ori ]

Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Dec 2009, 23:48 
Diva

Laura, si eu am trecut prin stari de frustrare si de nervi si hormonii mei au fost pe pereti sau au zburat ca palmele in Andrei. poate de cele mai multe ori fara motiv, dar au fost dati cand si cu motiv. si e perfect normal toate mamicile trec prin asa ceva, mai devreme sau mai tarziu. nu esti nici handicapata nici proasta, nu te-a tampit sarcina si nici statul in casa. ci pur si simplu ai simtit nevoia sa te descarci. e perfect normal si chiar e bine ca ai facut-o. vei vedea ca te-ai usurat si ca baia te va relaxa total. e frustrant de multe ori sa stai acasa, singura cu bebe si celalalt sa fie in alta parte, chiar si la munca. pentru ca el are parte de diversitate si de alternative pe cand tu stai in aceasi rutina care deja te-a subjugat. eu asa simteam. mai ales cand am ramas si eu singura cu maria. si inca era vara si puteam iesi din casa mai usor, desi..si vara cand au fost caldurile alea mari tot in casa am stat si noi, baricadate.
asa ca eu zic sa zambesti :hug: :hug: si sa nu te mai gandesti, de acum te-ai descarcat :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Dec 2009, 23:50 
Diva

Bamba scrie:
mie imi spui...nici n-am mai putut vorbi cu ea la telefon...i l-am dat pe Adi...

adevarul ca tot ninge de azi noapte...deja nici nu se vede unde am curatat driveway-ul azi dim ca ii zapada la loc...

poze de acum 2 min...

uuuu ce de zapada..ma da Mos Craciun si-a propus sa ne dea zapada tuturor vad :) ca mai in toata lumea aud ca e zapada. ma rog..nu chiar in toata lumea, zic si eu asa sa dau amploare zapezii si momentului

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Dec 2009, 23:52 
Diva

Bamba scrie:

da..nu e prea palcut sa iti faca faze di astea prietenii..ca doar ei sunt ultimii de la care te astepti sa te fenteze sau sa te dezamageasca. dar mai stii..poate tot raul spre bine si plecati doar voi 3 si va veti simti super, mai intim si mai placut. :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2009, 00:16 
Moderator Ghidul Miresei

acum am ajuns si eu acasa, se circula foarte greu ca de 2 ore ninge foarte tare si intr-una iar masinile nu apuca sa dezapezeasca cum trebuie....dar macar lucreaza ceva, am vazut cateva masini :p

nu prea am gasit nimic interesant prin cora :nlol: ....aaa...ba da, a gasit Mihai, o lenjerie intima rosie foarte draguta pentru mine :p ....oricum i-am zis ca ma imbrac cu ea doar la vara :rofl:

Laura, imi pare rau ca te simti asa, dar toate trec :hug: ...daca stiam ca ai chef de plimbare veneam dupa tine sa iesi cu noi putin, dupa ce am iesit din cora ne-am plimbat putin prin parcul mare...era pustiu :,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2009, 02:32 
Diva

la noi nu astazi nu a mai nins in schimb pe seara a inceput sa bata vantul foarte tare...noroc ca nu a trebuit sa ies din casa ca nu cred ca as fi reusit...am stat pana acuma si am jucat remy cu niste prieteni

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2009, 11:34 
Diva

brunetik scrie:

Ely maine fac 18 sapt. Trebuia ieri sa ajung la Galati la un renumit doctor (si aparatura de ultima generatie) insa n-am putut din cauza vremii erau drumurile blocate si n-am putut iesi din oras. Apoi am anulat programarea si am zis ca ma duc la al meu doctor. De unde este in concediu :nlol: :nlol: apoi am zis ca ma duc la cel mai bun ecografist in oras. Ma duc la el si stupoare statea intr-o parte :nlol: :nlol: n-a vrut pur si simplu sa ne arate ce este. Daca statea macar cu fundul vedea dar nici macar cu fundul n-a stat a stat intr-o parte ca sa nu vedem.

Acum nu stiu ce sa spun. Poate o sa ma duc sapt viitoare la doctorul meu sau daca nu in ianuarie la Galati iar numai sa ma lase "smecherul/a" asta

buna fetele!!! la mine e furtuna de ninsoare.....doamne imi e groaza,nici nu vreau sa ies din casa,numai ca trebuie sa mergem la socrii,azi implinesc 35 ani de casatorie.....bine ca locuiesc aproape de noi...offffffff
brunetik,sa fii sanatoasa,sarcina usoara in continuare si atunci cand bb vrea sa-l vedeti sa ne spui si noua ce este..... :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2009, 13:19 
Diva

Buna dimineata fetelor mai pe la pranz asa :)!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2009, 13:22 
Diva

Ayrun scrie:

buna dimineata Anca :) ce faci? ce face Sabin? cum sunteti, ati iesit la zapada? l-ati dat cu sania?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2009, 13:25 
Moderator Ghidul Miresei

Buna dimineata si eu tot pe la amiaza, am adormit tarziu aseara, mai bine spus azi dimineata...iar acum m-am trezit cu o durere de cap :eek:
Aveam de gand sa mergem la sanius dar prietenii cu care am vorbit ieri nu mai vor...nu stiu ce sa o sa facem, poate mergem doar noi 2 sa ne plimbam putin pe la munte...la Baisoara sau Belis :huh:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2009, 13:29 
Diva

carlita scrie:
Buna dimineata si eu tot pe la amiaza, am adormit tarziu aseara, mai bine spus azi dimineata...iar acum m-am trezit cu o durere de cap :eek:
Aveam de gand sa mergem la sanius dar prietenii cu care am vorbit ieri nu mai vor...nu stiu ce sa o sa facem, poate mergem doar noi 2 sa ne plimbam putin pe la munte...la Baisoara sau Belis :huh:

ati patit ca Bamba, cu prietenii lor care n-au mai vrut sa mearga in excursie.numai ca la voi e miza nitel mai mica..un sanius ;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2009, 13:30 
Diva

Ayrun scrie:

si eu va spun Buna dimineata tot mai pe la pranz :~*

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 123  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]