Ultima vizită a fost: Acum este 02 Sep 2026, 22:02

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 3230 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 162  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: off-topic miresici de iulie 2010
MesajScris: 21 Dec 2009, 02:07 
Diva

roxisss scrie:

inafara de cei trei amintiti mai sus o sa mai am copii la nunta bineinteles pana la o anumita ora ca ii duc parintii la nanica numai cu al meu nu stiu ce o sa fac ca tot neamul o sa fie acolo si nu am la cine sa il las la botez si motz s-a sacrificat mama si a venit acasa cu el devreme ca sa doarma dar la nunta nu o pot obliga sa plece de la 11 .Saracu cred ca in carutz pana dimineatza o sa doarma pana ajungem acasa

de ce nu cauti o bona pt el? Noi la nunti am lasat copii cu o colega de serviciu de-a mamei si buna prietena cu ea, copii o cunosteau si a fost totul ok...mai greu a fost sa-i convingem sa plece de la nunta :nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 02:15 
Diva

SweetNicoleta scrie:
[

de ce nu cauti o bona pt el? Noi la nunti am lasat copii cu o colega de serviciu de-a mamei si buna prietena cu ea, copii o cunosteau si a fost totul ok...mai greu a fost sa-i convingem sa plece de la nunta :nblink:

inseamna ca nu mai fac nunta in ziua aia nu pot sa il las cu cineva in acre nu am incredere si singura persoana inafara de miresoi este mama care ii stie fiecare tabiet in parte si program si plus de asta miresoiul nu accepta sa facem ceva fara copil vacanta,plimbare,cumparaturi, noi mergem cu copilul eu l-as mai lasa acasa dar el nu mergem cu copil.

O sa gasesc eu o solutie cumva pana atunci

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 02:22 
Diva

eu mai trag cu ochul si citesc si pe alte teme de discutie :blink: :blink: :blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 02:26 
Diva

roxisss scrie:

inseamna ca nu mai fac nunta in ziua aia nu pot sa il las cu cineva in acre nu am incredere si singura persoana inafara de miresoi este mama care ii stie fiecare tabiet in parte si program si plus de asta miresoiul nu accepta sa facem ceva fara copil vacanta,plimbare,cumparaturi, noi mergem cu copilul eu l-as mai lasa acasa dar el nu mergem cu copil.

O sa gasesc eu o solutie cumva pana atunci

dificil ce-i drept, dar o data si odata tot trebuie sa-l mai lasati singurel. Puteti sa experimentati bona pana la nunta si nu o sa fie probleme

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 02:30 
Diva

SweetNicoleta scrie:
dificil ce-i drept, dar o data si odata tot trebuie sa-l mai lasati singurel. Puteti sa experimentati bona pana la nunta si nu o sa fie probleme

da trebuie sa conving miresoiu sa gasim o solutie pana atunci sa fiu asigurata nu sa ma gandesc iun timpul nuntii ce fac cu copilul.

ti-ai mai cumparat ceva de nunta??? inafara de cele din dragon si europa????

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 02:30 
Diva

roxisss scrie:

da trebuie sa conving miresoiu sa gasim o solutie pana atunci sa fiu asigurata nu sa ma gandesc iun timpul nuntii ce fac cu copilul.

ti-ai mai cumparat ceva de nunta??? inafara de cele din dragon si europa????

pt nunta nu am luat decat carafe si perdea de lumini

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 02:34 
Veteran

bună fetele... probabil că dormiţi aproape toate :.
Roxi, mereu îţi aminteşti de mine, scumpa... :hug:
am avut o zi destul de încarcată deşi a fost duminică... ne-am trezit mai târziu că a fost o noapte lungă... :ncake: :nchampagne: ... şi cum obişnuim, nu ne facem griji că nu-i gata mâncarea pt că mâncăm la socrii :nblink:
am stat la poveşti şi timpul s-a scurs destul de repede, apoi am ieşit cu gaşca la o cafeluţă şiiiiiii... m-am găsit să fac cumpărături... duminica :eek: ... provizii pt săptămâna ce vine pt prăjituri şi curăţenie :hap_w:
am finalizat ziua cu o vizită la naşi... naşa e un pic fan Michael Jackson şi i-am luat ceva revistă+CD... s-a bucurat tare mult de surpriză :ndance:
şi, ajunşi la căsuţa noastră ne-am tolănit în pătuţ şi ne-am uitat la un film... THE END :njump:

deşi e târziu, am zis să vă fac o vizită scurtă... să nu am prea mult de recuperat... :nchat:
vă doresc un început de săptămână minunat, fetelor :flowers:

:ncouple: 17 iulie 2010 - Timişoara
:ncouple: 24 iulie 2010 - Alba Iulia

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 02:35 
Diva

mlcu7za scrie:
am avut o zi destul de încarcată deşi a fost duminică... ne-am trezit mai târziu că a fost o noapte lungă... :ncake: :nchampagne: ... şi cum obişnuim, nu ne facem griji că nu-i gata mâncarea pt că mâncăm la socrii :nblink:
am stat la poveşti şi timpul s-a scurs destul de repede, apoi am ieşit cu gaşca la o cafeluţă şiiiiiii... m-am găsit să fac cumpărături... duminica :eek: ... provizii pt săptămâna ce vine pt prăjituri şi curăţenie :hap_w:
am finalizat ziua cu o vizită la naşi... naşa e un pic fan Michael Jackson şi i-am luat ceva revistă+CD... s-a bucurat tare mult de surpriză :ndance:
şi, ajunşi la căsuţa noastră ne-am tolănit în pătuţ şi ne-am uitat la un film... THE END :njump:

deşi e târziu, am zis să vă fac o vizită scurtă... să nu am prea mult de recuperat... :nchat:

buna micutza tocmai ii spuneam lui niko ca nu ai venit la apel inca era ora ta :nlol: :nlol: :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 02:36 
Diva

mlcu7za scrie:

buna :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 02:37 
Diva

SweetNicoleta scrie:

pt nunta nu am luat decat carafe si perdea de lumini

din ianuarie incep si eu achizitiile una cate una asa incet feb-martie rochie si costum miresoi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 02:38 
Diva

ma pun sa dorm si eu langa ingerasul meu..mi-e prea somn si sigur am trezeste maine la 7-8
Noapte buna :hug: :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 02:39 
Diva

SweetNicoleta scrie:
ma pun sa dorm si eu langa ingerasul meu..mi-e prea somn si sigur am trezeste maine la 7-8
Noapte buna :hug: :hug: :hug:

noapte buna niko somn usor cred ca nu mai ai rabdare pana marti la negocieri maine seara stai cu noi ca nu o sa poti sa dormi de emotii ;) :clap:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 02:41 
Diva

roxisss scrie:

noapte buna niko somn usor cred ca nu mai ai rabdare pana marti la negocieri maine seara stai cu noi ca nu o sa poti sa dormi de emotii ;) :clap:

o da....iti dai seama ca am emotii :nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 02:43 
Veteran

roxisss scrie:
din ianuarie incep si eu achizitiile una cate una asa incet feb-martie rochie si costum miresoi

ce bine că nu-s singurică pe aici... :hap_w:
eu mi-am achiziţionat şi un "accesoriu" pt confecţionare mărturiilor ( mi le fac singură ), mi-am facut modelul pt plicurile de bani şi pt place-carduri :ndance:
cu rochiţa, prin martie am stabilit cu firma că mi-o fac :heart:
dragelor, cam până în ce sumă să fie costumul miresoiului ?

nani bun, Nico... şi felicitări pt reuşită !!! :nchampagne: :lips:

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 02:54 
Diva

mlcu7za scrie:
ce bine că nu-s singurică pe aici... :hap_w:
eu mi-am achiziţionat şi un "accesoriu" pt confecţionare mărturiilor ( mi le fac singură ), mi-am facut modelul pt plicurile de bani şi pt place-carduri :ndance:
cu rochiţa, prin martie am stabilit cu firma că mi-o fac :heart:
dragelor, cam până în ce sumă să fie costumul miresoiului ?

nani bun, Nico... şi felicitări pt reuşită !!! :nchampagne: :lips:

ce acesoriu de facut marturii????? zii repede :unsure: :unsure: :unsure:

si costumul dupa buget iti dai seama citeam pe forum dincolo o fata a vrut sa isi ia miresoiu costum de la narman si costa vreo 2500 parca ron cu totul si a gasit acelashi costum in mag victoria la 700 ron deci vezi unde variaza preturile

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 02:56 
Diva

eu am gasit o chetie 2in 1 marturii cu place card :clap:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 03:06 
Veteran

roxisss scrie:
ce acesoriu de facut marturii????? zii repede :unsure: :unsure: :unsure:

si costumul dupa buget iti dai seama citeam pe forum dincolo o fata a vrut sa isi ia miresoiu costum de la narman si costa vreo 2500 parca ron cu totul si a gasit acelashi costum in mag victoria la 700 ron deci vezi unde variaza preturile

păi după cum am zis, mi le fac cu mânuţele mele... din alea... din organza mov, cu ceva bombonele colorate, cred ca Bony-Bon, panglicuţă albă şiiiiiii, ca să nu fie modelul obişnuit de mărturii, le adaug un accesoriu, un pic ieşit din comun... sper să prindă ideea :had_d:

accesoriul este un bănuţ chinezesc, se numeşte "bănuţ de prosperitate" ... dar nu că aş crede în chestia asta, doar că mi s-a părut interesant şi n-am mai văzut / auzit la nimeni :clap:
sper să nu-mi "fure" nimeni ideea... :nblink:

Roxi, sunt simpatice şi astea ce le-ai ataşat :,
cred că am greşit un pic la exprimare într-un mesaj anterior... cu place-cardurile şi plicurile, care sunt cam acelaşi lucru... mă refeream, prin place-card la nr alea ce se pun la mese să ştie lumea unde să meargă... :ok:

Fişiere ataşate:
315t.jpg
315t.jpg [ 44.86 KiB | Vizualizat de 3901 ori ]

Imagine
Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 03:11 
Diva

mlcu7za scrie:
păi după cum am zis, mi le fac cu mânuţele mele... din alea... din organza mov, cu ceva bombonele colorate, cred ca Bony-Bon, panglicuţă albă şiiiiiii, ca să nu fie modelul obişnuit de mărturii, le adaug un accesoriu, un pic ieşit din comun... sper să prindă ideea :had_d:

accesoriul este un bănuţ chinezesc, se numeşte "bănuţ de prosperitate" ... dar nu că aş crede în chestia asta, doar că mi s-a părut interesant şi n-am mai văzut / auzit la nimeni :clap:
sper să nu-mi "fure" nimeni ideea... :nblink:

Roxi, sunt simpatice şi astea ce le-ai ataşat :,
cred că am greşit un pic la exprimare într-un mesaj anterior... cu place-cardurile şi plicurile, care sunt cam acelaşi lucru... mă refeream, prin place-card la nr alea ce se pun la mese să ştie lumea unde să meargă... :ok:

aha buna idee eu am de ales intre ce ti-am dat si inca niste cutiutze haioase dar ma gandeam ca la astea scutesc si spatiu pe masa ca in loc de cartonasul acela as lua ceva gen plic sa il imprim cu numele familiei si plicul ramane la mine si ei cu cutiutza cu bombonele si cu mirele si mireasa de pe cutie

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 03:15 
Diva

micu plec la nani vb maine sper sa intrii maid evreme sa mai putem vb
te pupik dulce , somn usor si vise placute :love: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 03:21 
Veteran

roxisss scrie:
aha buna idee eu am de ales intre ce ti-am dat si inca niste cutiutze haioase dar ma gandeam ca la astea scutesc si spatiu pe masa ca in loc de cartonasul acela as lua ceva gen plic sa il imprim cu numele familiei si plicul ramane la mine si ei cu cutiutza cu bombonele si cu mirele si mireasa de pe cutie

da, e drăguţ aşa...
eu iniţial voiam sticluţe mici de băutura, în formă de mireasă şi mire, dar când m-am informat de preţ... am renunţat... sunt alte cheltuieli mai mari la care trebuie să ne gândim... :ok:
da Roxi, şi eu plec la somn... că mă trezesc la 5... culmea e ora 2:20 :hap_w:
merg o vizită scurtă la părinţi la Timişoara... :ndance: câteva ore, am prins pe cineva care merge şi m-am instalat în maşina omului :p
noapte buna, scumpa :hug:

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 3230 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 162  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]