Ultima vizită a fost: Acum este 02 Sep 2026, 16:00

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 123  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. IV
MesajScris: 20 Dec 2009, 22:02 
Diva

ce nasol ca numai mergeti in vacanta,va dat planurile peste cap prietenii vostri......noroc ca mergeti 3 saptamani dupa in vacanta
si la mine e multaaaaaaaaa zapada......aeroportul a fost inchis azi ptr ca a fost furtuna.....offff,sper ca pana joi sa fie mai bine si sa se deschida aerroportul sa pot ajunge si eu de sarbatori la familia mea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2009, 22:03 
Diva

Bamba scrie:
nu mai mergem Daria, drumurile sunt bune...asfaltul e doar ud acum ca dupa ploaie...au lucrat toata noaptea sa le curete...dar ideea pt care mergeam era sa mergem toti impreuna...noi 3 am mai fost si acum 3 sapt...planul a fost sa mergem toti 6, sa stam 2 zile acolo si dupa aia sa conducem la New York sa vedem Rockefeller tree...dar li-i frica chiar si acum cu drumurile curatate...in fine...asta este...o sa am mai mult timp sa ma pregatesc pt Craciun...bine macar ca am un client pe care nu l-am anuntat inca de vacanta si poate mai primesc ceva comenzi de la ei pana de rev cand chiar plecam in vacanta (3 sapt :njump: )

PS avem zapada de aproape 50cm :)) ii frumos de numa...maine mergem snowtubing cu fetele

pacat.....:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2009, 22:58 
Diva

Bamba scrie:
nu mai mergem Daria, drumurile sunt bune...asfaltul e doar ud acum ca dupa ploaie...au lucrat toata noaptea sa le curete...dar ideea pt care mergeam era sa mergem toti impreuna...noi 3 am mai fost si acum 3 sapt...planul a fost sa mergem toti 6, sa stam 2 zile acolo si dupa aia sa conducem la New York sa vedem Rockefeller tree...dar li-i frica chiar si acum cu drumurile curatate...in fine...asta este...o sa am mai mult timp sa ma pregatesc pt Craciun...bine macar ca am un client pe care nu l-am anuntat inca de vacanta si poate mai primesc ceva comenzi de la ei pana de rev cand chiar plecam in vacanta (3 sapt :njump: )

PS avem zapada de aproape 50cm :)) ii frumos de numa...maine mergem snowtubing cu fetele

da chiar pacat..asta este, vorba ta..va veti bucura mai mult de pregatirile pentru Craciun si va luati revansa de revelion!!!! :ndance:
ce e snowtubing? suna super tentant..pacat ca nu am sanie sa pot merge si eu pe aici cu ea si cu maria. oricum, e inca prea mica pentru asta..poate la anu'...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2009, 22:59 
Diva

elyt1000 scrie:
ce nasol ca numai mergeti in vacanta,va dat planurile peste cap prietenii vostri......noroc ca mergeti 3 saptamani dupa in vacanta
si la mine e multaaaaaaaaa zapada......aeroportul a fost inchis azi ptr ca a fost furtuna.....offff,sper ca pana joi sa fie mai bine si sa se deschida aerroportul sa pot ajunge si eu de sarbatori la familia mea

cred ca vei sta in emotii mari. cred, insa, ca se va calma vremea si se va incalzi, chiar. cel putin in tara s-au anuntat, de miercuri incolo, si 12 grade..deci o mocirla de toata frumusetea de Craciun.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2009, 23:15 
Moderator Ghidul Miresei

Pai poti sa ii cumperi o sanie de aia pentru copii de lemn si cu spatar pe care pui o paturica mica, si o acoperi cu alta :D ...la noi am vazut cu 40 lei.

asa isi plimba si vecinii mei fetita cu saniuta si acoperita cu patura :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2009, 23:19 
Moderator Ghidul Miresei

logodnica scrie:
cred ca vei sta in emotii mari. cred, insa, ca se va calma vremea si se va incalzi, chiar. cel putin in tara s-au anuntat, de miercuri incolo, si 12 grade..deci o mocirla de toata frumusetea de Craciun.

da...o sa fie o mocirla in toata tara :D ....dar totusi e bine ca o sa fie cald cand mergem la colindat :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 00:39 
Diva

carlita scrie:
Pai poti sa ii cumperi o sanie de aia pentru copii de lemn si cu spatar pe care pui o paturica mica, si o acoperi cu alta :D ...la noi am vazut cu 40 lei.

asa isi plimba si vecinii mei fetita cu saniuta si acoperita cu patura :)

da, stiu..m-am gandit si eu insa e prea mica. abia a invatat sa stea in fund..si e periculos pana la un an sa o pui fara o centura care sa o tina, cat de cat. bine, periculos e si dupa..dar pana la un an chiar nu cred ca e indicat.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 10:04 
Diva

buna dimineata!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 10:20 
Diva

laura_sandu scrie:
buna dimineata!

buna dimineatza si de la mine :.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 11:02 
Moderator Ghidul Miresei

Buna dimineata :hap_w:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 11:12 
Diva

fetelor,sa va povestesc ce am patit la sf de saptamana....
Am fost in mall si mi-am facut toate cumparaturile de Craciun.La plecare ne-am oprit sa facem poze cu Mosu.Si Ionut a zis ca merge sa aduca masina , sa duc eu caruciorul.Ajungem acasa...si ne aducem aminte de cumparaturi.....le-am uitat langa mos :lol: :~* Atunci nu parea asa distractiv , pt ca era un cos plin si faceam cu nervii daca trebuia sa cumpar iar.
Dar ne-am intors si am gasit cosul intact.Am avut noroc :~* :lol: :clap:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 11:28 
Diva

buna dimineatza fetelor.....laura ce intamplare...bine ca ati gasit cosul, chiar ca ati avut noroc.........

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 12:00 
Moderator Ghidul Miresei

A avut Mos Craciun grija de el :~* ...vedeti ca exista mos? :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 12:15 
Diva

Buna dimineata fetelor ! noi inca suntem la mama acasa, inca nu ne-am indurat sa plecam la casutza noastra, e tare bine aici cu toata familia :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 12:16 
Diva

buna dimineata fetele!!! wow laura asta da noroc...cineva acolo sus va iubeste :D
daria am niste emotii cum nu se poate.....nici nu stiu daca este pur si simplu ptr ca trebuie sa-mi revad familia sau ptr vremea asta.....sincer nu mai vreau zapada......asa a zis si aici ca de miercuri se incalzeste si nu va mai ninge......eu sper din tot sufletul sa fie asa,ca am febra la maini de cate ori am dat zapada din fata casei
si ieri cand sa plecam la socrii si noi ca domni in masina......ce masina?? ca am ramas in mijlocul strazi cu masina perpendicular cu strada......noroc cu vecinii nostri ca ne-au ajutat sa o impingem si sa o aducem inapoi in fata casei......asa ca tot pe jos am mers la ei :nlol: :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 12:18 
Diva

Ayrun scrie:
Buna dimineata fetelor ! noi inca suntem la mama acasa, inca nu ne-am indurat sa plecam la casutza noastra, e tare bine aici cu toata familia :D

te cred si eu.....asta e tot ce-mi doresc de craciun......sa fiu cu toata familia mea.....Anca care este situatia la aeroportul Otopeni? e deschis? Schipol Amsterdam a fost inchis ieri si s-au anulat 20 de zboruri :cry: :cry:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 12:18 
Diva

logodnica scrie:
buna dimineata Anca :) ce faci? ce face Sabin? cum sunteti, ati iesit la zapada? l-ati dat cu sania?

abia de vineri l-am scos afara, nu ne-a dat dr-ul voie pana nu s-a refacut complet, acum e bine :D! ma gandeam sa-i cumpar o saniuta, am vazut din acelea cu scaunel si are si centuri pt copii asa mititei, oricum ii place la zapada, se aseaza in fund pe jos :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 12:21 
Diva

elyt1000 scrie:
te cred si eu.....asta e tot ce-mi doresc de craciun......sa fiu cu toata familia mea.....Anca care este situatia la aeroportul Otopeni? e deschis? Schipol Amsterdam a fost inchis ieri si s-au anulat 20 de zboruri :cry: :cry:

aeroportul este deschis, dar sunt anumite zboruri anulate

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 12:25 
Diva

Ayrun scrie:

aeroportul este deschis, dar sunt anumite zboruri anulate

oeps.....nu-mi ramane decat sa sper ca pana joi vremea se va imbunatatii si nu o sa avem probleme prea mari.....mersic anca

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 12:33 
Diva

elyt1000 scrie:

oeps.....nu-mi ramane decat sa sper ca pana joi vremea se va imbunatatii si nu o sa avem probleme prea mari.....mersic anca

am inteles ca se imbunatateste :) ! Simona ne urmaresti din umbra:D? ajungi maine ? :D

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 123  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]