Ultima vizită a fost: Acum este 02 Sep 2026, 16:55

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 123  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. IV
MesajScris: 21 Dec 2009, 13:51 
Diva

puffy_is scrie:
stiu cum e senzatia si la noi a nins patru zile fara oprire...si ma saturasem...cat despre scris...nu sunt scumpa degeaba....am fost si ocupata cu curatenia de craciun.....am facut si bradul...pana la urma artificial...si arata de zece ori mai bine:P....am mai avut si probleme de sanatate...nu m-am simtit prea bine in ultima vreme...aveam imrpesia ca sunt insarcinata...eram si speriata ca nu avem nici unul servici...dar eram si emotionata chiar imi doream...dar ieri am aflat ca nu sunt....nuami ce mi-au venit problemele....cam atat...plus ca mai am si niste repetitii pana maine c el trareziu.....in sfarsit gata cu totul....

ai vazut ca pana la urma ai ajuns la vb noastra si ti-ai cumparat bradutz artificial.....ma bucur ca-ti place..........cat despre curatenie cred ca nu ai avut prea mult de facut,ptr ca ai facut generala la nunta voastra.....de data asta a fost la suprafata :p ......
deci vrei si tu sa intri in categoria viitoarelor mamici?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 13:52 
Diva

da a fost mai bine asa...si asa astia naturali erau scumpi...plus ca vazusem si reportajele alea la televizor...cum ca multe paduri dispar...si multi brazui sunt aruncati caci nu se cumpara,.......si sunt foarte mandra de el...a iesit mai bine ca in orice an.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 13:54 
Diva

sincer elly....nu am avut prea multa curatenie....dar tot a fost cat de cat......mici modificari:D si despre viitoarele mamici as vrea sa intru in categoria asta dar macar sa mai astept un an sa reusesc sa ma angajez si eu si sotul.....poate primim si un raspuns afirmativ sa ne apucam de casuta noastra....sunt multe de facut....si scoala si practica.....ar fi foarte greu

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 13:57 
Diva

o Buna amiaza va doresc fetelor si o saptamana perfecta! %%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 13:58 
Diva

Laura, sa-ti traiasac pisoiasul si sa va aduca numai impliniri!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 13:58 
Moderator Ghidul Miresei

Nici eu nu am avut de facut foarte multa curatenie, dar tot e ceva....noi facem curatenie generala o data pe luna in toata casa si tot la 2-3 zile aspiram, stergem praful :p defapt mai mult eu, ca eu sunt pe acasa :nlol:

acum ma apuc de covoare, baia o las pe mai tarziu :\

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 13:59 
Diva

Ayrun scrie:
fetele, pentru intalnire ramane stabilit la ora 14 , mon cheri. tocmai ce m-a sunat clarut sa -i confirm pentru maine. sper sa poata ajunge si simona:)

ce as veni si eu...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 14:01 
Diva

da ca si tine carlita....mai mult eu fac curatenie...dar de covoare nici moarta nu ma apuc....cele pe care le am in casa sunt asa de greu de curatat la nunta mi-a venit rau de atata spalat si periat la ele....nu imi mai trebuie:D ca o sa fiu la casa mea tre sa am grija ce aleg:D sau sa le curat mai des ....fetele sa va traisca copilasii....este primul craciun impreuna cu ei.,....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 14:01 
Diva

anidaaa scrie:
o Buna amiaza va doresc fetelor si o saptamana perfecta! %%-

adina ce mai face Nicholas? tu esti bine? de ce nu te duci si tu o ora la intalnirea cu fetele,nu ai cu cine sa-l lasi pe cel mic?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 14:03 
Diva

puffy_is scrie:
sincer elly....nu am avut prea multa curatenie....dar tot a fost cat de cat......mici modificari:D si despre viitoarele mamici as vrea sa intru in categoria asta dar macar sa mai astept un an sa reusesc sa ma angajez si eu si sotul.....poate primim si un raspuns afirmativ sa ne apucam de casuta noastra....sunt multe de facut....si scoala si practica.....ar fi foarte greu

ai dreptate oana.....in plus sunteti inca ff tineri....aveti timp sa faceti si bb.....mai intai rezolvati toate problemele pe plan financiar ,cat de cat si apoi poate veni si bb linistit

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 14:05 
Diva

puffy_is scrie:
stiu cum e senzatia si la noi a nins patru zile fara oprire...si ma saturasem...cat despre scris...nu sunt scumpa degeaba....am fost si ocupata cu curatenia de craciun.....am facut si bradul...pana la urma artificial...si arata de zece ori mai bine:P....am mai avut si probleme de sanatate...nu m-am simtit prea bine in ultima vreme...aveam imrpesia ca sunt insarcinata...eram si speriata ca nu avem nici unul servici...dar eram si emotionata chiar imi doream...dar ieri am aflat ca nu sunt....nuami ce mi-au venit problemele....cam atat...plus ca mai am si niste repetitii pana maine c el trareziu.....in sfarsit gata cu totul....

pai oana sunteti studenti amandoi?cum de nu aveti nici unul servici?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 14:06 
Diva

elyt1000 scrie:
adina ce mai face Nicholas? tu esti bine? de ce nu te duci si tu o ora la intalnirea cu fetele,nu ai cu cine sa-l lasi pe cel mic?

suntem bine multumim! acum ne luptam cu colicii dar o sa razbim pana la urma.
ca sa ma duc o ora la intalnire, trebuie sa pierd vreo 3 ca se circula groaznic, iar de lasat pot sa-l las cu mama dar ziceam sa o chem cand ma mai duc dupa cadouri ca asa nu pot sa o pun toata ziua pe drumuri.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 14:06 
Diva

anidaaa scrie:
Laura, sa-ti traiasac pisoiasul si sa va aduca numai impliniri!

ei ei...cum le sti tu pe toate ca un om mare...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 14:07 
Diva

asa este elly....mai intai vrem pe plan financiar sa ne rezolvam tot si apoi poate veni bebele...sper sa nu intamplin greutati:D eu cand ma uit la finutza mea parca intru in transa....este asa o scumpa...i-au iesit si doi dintisori incepe sa gangureasca....o ador as lua-o acasa....cand o vad pe ea simt ca imi doresc si eu unul....dar o sa imi dea Dumnezeu cand va fi timpul

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 14:09 
Diva

nu suntem studenti amandoi laura numai eu...el munceste imrpeuna cu tata de aproape 2 ani dar anul asta au inceput sa mearga foarte prost treburile....noi vrem sa ne angajam amandoi...eui incerc la liceu unde am invatat si el sa vada ce gaseste...plus ca o sa ne deschidem o mica afacere care speram sa mearga incet incet bine......toate au mers mai prost anul asta dar sa speram ca va fi spre bine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 14:11 
Diva

puffy_is scrie:
nu suntem studenti amandoi laura numai eu...el munceste imrpeuna cu tata de aproape 2 ani dar anul asta au inceput sa mearga foarte prost treburile....noi vrem sa ne angajam amandoi...eui incerc la liceu unde am invatat si el sa vada ce gaseste...plus ca o sa ne deschidem o mica afacere care speram sa mearga incet incet bine......toate au mers mai prost anul asta dar sa speram ca va fi spre bine

am inteles:( imi pare rau.sper sa aveti noroc pt ca e o perioada cam proasta si nu se prea fac angajari.si 2010 se aude ca o sa fie mai prost ca 2009.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 14:13 
Diva

buna fetelor!!!! anul asta este singurul an in care nu fac curatenie de sarbatorii...face sotul meu dar nu cum faceam eu dar ma multumesc si cu atat decat nimic...astazi o sa-mi fac si eu bagajele ca maine plecam la vl
ely sper sa se imbunatateasca vremea si sa ajungi cu bine acasa si sa-ti petreci sarbatorile impreuna cu familia...si eu ma rog sa nu mai ninga si sa se topeasca zapada ca altfel nu stiu daca pot ajunge la ai mei la tara de craciun

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 14:15 
Diva

multumesc laura sper intr-adevar sa se schimbe situatia.....e greu si am inteles ca 2010 va fi mai prost....totusi incerc sa foiu optimista si sa am incredere ca vom avea noroc.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 14:35 
Diva

lily scrie:
buna fetelor!!!! anul asta este singurul an in care nu fac curatenie de sarbatorii...face sotul meu dar nu cum faceam eu dar ma multumesc si cu atat decat nimic...astazi o sa-mi fac si eu bagajele ca maine plecam la vl
ely sper sa se imbunatateasca vremea si sa ajungi cu bine acasa si sa-ti petreci sarbatorile impreuna cu familia...si eu ma rog sa nu mai ninga si sa se topeasca zapada ca altfel nu stiu daca pot ajunge la ai mei la tara de craciun

la mine Ionut face de cateva luni tot el curatenie.si face foarte bine.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 14:52 
Diva

eeee...ce barbat harnic ai laura....lasa ca e bine sa faca si ei cat de cat putina curartenie....oricum tu cu burtica era cam greu sa facy curatenie...si acuma cred ca e si mai greu

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 123  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]