Ultima vizită a fost: Acum este 02 Sep 2026, 16:47

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 123  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. IV
MesajScris: 21 Dec 2009, 17:42 
Diva

laura_sandu scrie:
pai...am iesit aproape in fiecare zi din casa.acum ma duc doar pt ca vrea Ionut, nu pt ca imi doresc...ca nu cunosc decat o singura persoana acolo.

ok.....am inteles :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 17:43 
Diva

elyt1000 scrie:
vai de mine,mititelul......ce nasol......bine ca acum se simte ok......trebuie protejat binenteles,asa este si nepotica mea,teroare..in fiecare saptamana e cu rosul in gat....s-a saturat sora mea,cred ca nici augumentinul nu-si mai face efectul.......saraca incearca pe cat posibil sa o protejeze,dar degeaba,a prins sensibilitatea asta si e nasol

da stiu, e teroare cu rosul in gat la copii, imediat il fac, dar ce varsta are cea mica de-i da augmentin? eu l-am refuzat pt ca e destul de agresiv antibioticul

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 17:43 
Diva

elyt1000 scrie:

vai de mine,mititelul......ce nasol......bine ca acum se simte ok......trebuie protejat binenteles,asa este si nepotica mea,teroare..in fiecare saptamana e cu rosul in gat....s-a saturat sora mea,cred ca nici augumentinul nu-si mai face efectul.......saraca inceacra pe cat posibil sa o protejeze,dar degeaba,a prins sensibilitatea asta si e nasol

ca o parere personala...si nu avizata...cred ca unul dintre motivele pentru care se racesc des este ca unii parinti tin temperatura prea ridicata in casa.Si trecerea de la aceasta temperatura la frigul de afara ii da peste cap.
Peste tot scrie si medicii spun ca tb tinut 20 -22 grade in casa.si ca lor le este foarte bine, nu tb infofoliti, chiar daca noi avem tendinta asta si credem ca le este frig.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 17:48 
Diva

laura_sandu scrie:
ca o parere personala...si nu avizata...cred ca unul dintre motivele pentru care se racesc des este ca unii parinti tin temperatura prea ridicata in casa.Si trecerea de la aceasta temperatura la frigul de afara ii da peste cap.
Peste tot scrie si medicii spun ca tb tinut 20 -22 grade in casa.si ca lor le este foarte bine, nu tb infofoliti, chiar daca noi avem tendinta asta si credem ca le este frig.

da este adevarat, ti-am mai zis si noi facem cald in casa nici sa ne iasa pe nas sa nu mai putem respira, dar nici frig sa nu fie. in camera o ridic seara pt a fi cald dupa ce-l scot din cada. nu trebuie infofoliti , oricum el iti arata singur daca ii este frig sau cald, la noi temp zilnic este intre 24-25 si ii este f bine. sabin acum nu a fost racit, l-a tras aerul conditionat cand am fot sambata trecuta cu el la mall, avea doar ochisorii rosii, in rest nimic si apoi a inceput sa apara febra

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 17:50 
Diva

Ayrun scrie:
da stiu, e teroare cu rosul in gat la copii, imediat il fac, dar ce varsta are cea mica de-i da augmentin? eu l-am refuzat pt ca e destul de agresiv antibioticul

da e un antibiotic puternic......implineste 2 anisori in februarie

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 17:51 
Diva

amely85 scrie:
:lol: :lol: :lol: mai nici noua nu prea ne place da fata ei, vine rar si totusi de fiecare data am grija sa spal totul, ba chair nici apa nu prea beau dintr-un pahar pe care a pus mana... si totusi... de fiecare data cand deschide gura la 5 minute tremuram de zici suntem bolnave, cascat, stare de voma, si mai pot continua... da ma rog fiecare cum a patit-o :-`

ai mai, cu siguranta are ceva femeia, nu e posibil asa ceva. sa mearga la niste analize, poate vine cu ceva de la gaini eu stiu ?! :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 17:52 
Diva

elyt1000 scrie:

da e un antibiotic puternic......implineste 2 anisori in februarie

multi inainte ! eu evit sa-i dau antibiotice, incerc sa caut alta solutie, dar zic mrs ca nu a fost cazul

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 17:53 
Diva

Ayrun scrie:

da este adevarat, ti-am mai zis si noi facem cald in casa nici sa ne iasa pe nas sa nu mai putem respira, dar nici frig sa nu fie. in camera o ridic seara pt a fi cald dupa ce-l scot din cada. nu trebuie infofoliti , oricum el iti arata singur daca ii este frig sau cald, la noi temp zilnic este intre 24-25 si ii este f bine. sabin acum nu a fost racit, l-a tras aerul conditionat cand am fot sambata trecuta cu el la mall, avea doar ochisorii rosii, in rest nimic si apoi a inceput sa apara febra

eu il duc in fiecare zi in mall....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 17:53 
Diva

laura_sandu scrie:

f corect.....in primul anisor de viata al nepoatei mele,sora mea locuind la casa,avea soba(acum este inlocuita cu centrala) si patutul arianei era langa soba....doamne fere ce mai caldura,eu i-am spus ca nu este normal...si binenteles ca a prins aceasta sensibilitate si acum trage.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 17:56 
Diva

Ayrun scrie:
multi inainte ! eu evit sa-i dau antibiotice, incerc sa caut alta solutie, dar zic mrs ca nu a fost cazul

multumesc ,asemeni anca.....ii doresc multa sanatate,sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 18:07 
Diva

laura_sandu scrie:

eu il duc in fiecare zi in mall....

eee da, dar voi inca sunteti mititei si stati la cutie ca banuiesc ca nu te plimbi tot mall-ul cu el in brate. noi deja stam toti 3 la masa si alergam, transpiram, caciula jos si tot asa :D,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 18:11 
Moderator Ghidul Miresei

Si pe mine ma deranjeaza foarte tare aerul conditionat....cand mergem in mall, supermarket-uri tot timpul ma pisca ochii si ma doare capul. Vara, de cele mai multe ori deschidem geamul la masina pentru ca tot asa...ma pisca ochii de la aerul conditionat din masina.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 20:48 
Diva

carlita scrie:
Si pe mine ma deranjeaza foarte tare aerul conditionat....cand mergem in mall, supermarket-uri tot timpul ma pisca ochii si ma doare capul. Vara, de cele mai multe ori deschidem geamul la masina pentru ca tot asa...ma pisca ochii de la aerul conditionat din masina.

ne-am intors...
Am fost cei mai mici de acolo...si am primit o jucarie care incepe sa cante singura prin casa.trebuie sa ii scot bateriile ca ma enerveaza :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 21:10 
Diva

laura_sandu scrie:

ne-am intors...
Am fost cei mai mici de acolo...si am primit o jucarie care incepe sa cante singura prin casa.trebuie sa ii scot bateriile ca ma enerveaza :~*

cred si eu ca a-ti fost cei mai mici.......f dragutz :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 21:13 
Diva

laura_sandu scrie:
..si am primit o jucarie care incepe sa cante singura prin casa.trebuie sa ii scot bateriile ca ma enerveaza :~*

:nlol: :nlol: :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 21:21 
Diva

amely85 scrie:
raman la ideea ca tine de personalitatea fiecaruia, si de faptul de a fi OM in primul rand, nu ca stau in bucuresti, cluj sau in alta tara :nblink:
spre exemplu ma pun mereu in situatia acelui om, am gasit un telefon mobil destul de vechi, am cautat in agenda si am sunat, intr-un final am dat de posesoru mobilului, un tanar caruia ii era importanta agenda decat telefonu in sine, la fel o persoana intr-un supermarket dadea sa ii cada 100 de lei din buzunar, i-am atras atentia si cate si mai cate... cred ca fiecare in viata asta facem ceva bun si util pt ceilalti... eu am obiceiul de a ma lasa pe mine si ai ajuta pe altii, la fel si sora mea, asa am fost crescute... tine de bunul simt si de cei 7 ani petrecuti acasa :flowers:

a, desigur...si eu ma consider o persoana bine crescuta..si sunt din bucuresti. dar na..cu o floare nu se face primavara :love:
oricum, bravo tie si parintilor tai pentru ca v-au crescut asa frumos :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 21:28 
Diva

si Maria va primi de la mine de la servici cadouri. ne-au pus pe noi sa le alegem, de pe niste site-uri de jucarii. serbare nu fac anul asta din cauza gripei. la noi ar fi fost si multi copii..in fiecare an cand se facea (ma ocupam si eu de organizare ca eram pr-ul lor) serbare tinea o zi intreaga, faceam spectacol cu Mos Craciun si cu cantece, cu jocuri, cu clovni, vopseli pe fata, baloane etc. aduceam copii pe grupe, dimineata cei mici pana la varsta scolara, la pranz si dupa-amiaza ceilalti. ce nebunie era acolo...totala! acum si daca s-ar fi facut.. s-o fi dus pe Maria in asa nebunie, si pana in Buftea..nu cred ca apucam

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 21:42 
Diva

logodnica scrie:
si Maria va primi de la mine de la servici cadouri. ne-au pus pe noi sa le alegem, de pe niste site-uri de jucarii. serbare nu fac anul asta din cauza gripei. la noi ar fi fost si multi copii..in fiecare an cand se facea (ma ocupam si eu de organizare ca eram pr-ul lor) serbare tinea o zi intreaga, faceam spectacol cu Mos Craciun si cu cantece, cu jocuri, cu clovni, vopseli pe fata, baloane etc. aduceam copii pe grupe, dimineata cei mici pana la varsta scolara, la pranz si dupa-amiaza ceilalti. ce nebunie era acolo...totala! acum si daca s-ar fi facut.. s-o fi dus pe Maria in asa nebunie, si pana in Buftea..nu cred ca apucam

ce frumos :napplause: .....da intr-adevar Maria este prea micuta ptr o asa mare petrecere :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 22:39 
Diva

laura sa iti traiasca pisoiasul!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 22:47 
Diva

Bamba scrie:
laura sa iti traiasca pisoiasul!!!

mai fetelor...eu va multumesc tare mult...sunteti dragute ca de obicei...dar noi il sarbatorim in 23.acum are 4 szaptamani intr-adevar , dar in afara de februarie nici o luna nu are 28 de zile.:)
Eu va pup oricum pe toate:).Si am si tort sa va dau daca vreti sa sarbatoriti.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 123  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]