Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 19:56

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 278 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 14  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Fetelor...v-ar placea sa ne cunoastem mai bine
MesajScris: 24 Mar 2006, 17:06 
Diva

Citat:

stiu ce sentimente te incearca...chiar dc noi am stat impreuna de la 21 de ani fara a fi casatoriti tot emotiile alea le aveam. nu ca acum nu avem emotii legate de nunta ...

te cred,banuiesc ca e super sa stai cu persoana iubita inainte de casatorie,dar parca nu e la fel ca atunci cand te mariti fara sa fi stat cu el pana atunci. pt noi va fi alta stare.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mar 2006, 22:46 
Diva

Citat:

te cred,banuiesc ca e super sa stai cu persoana iubita inainte de casatorie,dar parca nu e la fel ca atunci cand te mariti fara sa fi stat cu el pana atunci. pt noi va fi alta stare.

indiferent daca e inainte sau dupa casatorie, locuitul impreuna e destul de greu la inceput. dar merita, cu siguranta!!! :ok: :ok: :ok: iar pentru tine va fi si mai frumos decat a fost la mine, pentru ca va iubiti si vreti sa va petreceti toata viata impreuna. e un alt fel de descoperire :) la noi a fost invers: intai ne-am mutat impreuna si abia apoi ne-am indragostit unul de celalalt :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mar 2006, 13:49 
Diva

Citat:
eu abia am implinit 22 ani si in octombrie este nunta mea si a celui langa care practic am crescut. suntem impreuna de 5 ani si jumatate si ne iubim mai mult ca niciodata. E frumoasa dragostea....Ce emotii am doamne.... Mai e putin...Mirele meu are emotii mai mari ca mine si e mai nerabdator:D

felicitari ,lory. eu am 21 ani si sincer abia astept sa vina si nunta mea care e in august. e adevarat ca suntem impreuna de aproape 2 ani dar ne cunoastem dinainte sa fim impreuna ,cum se zice vecini de cartier.:p asa ca va doresc numai fericire si sa aveti parte numai de bucurii. da-ne detalii ce ati facut pana acum.;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mar 2006, 23:13 
Diva

toate sunt ok cu sexul inainte de casatorie, hai sa punem si altfel problema, dc tot nu esti pura cand intrii in biserica d c mai comentezi ca altii stau impreuna?!

si la urma urmei care e mai pura dintre noi, cea care a fost doar cu un sigur iubit si s-au mutat impreuna sau ceva care sustine sus si tare ca e mai bine sa fii casatorita in biserica si apoi sa stai impreuna? mi se pare putin...dubios sa gandesti ca dc nu stai impreuna "nu pacatuesti". sexul tot aia e, ca te ascunzi pe unde poti sau ca o faci la tine in casa

quote]

de data asta...iti dau dreptate...n-as fi putut sa o spun mai bine desi acelasi lucru aveam in gand...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Mar 2006, 00:09 
Diva

Citat:

noi ne-am mutat impreuna cand eram indragostiti..un fel de a spune pentru ca nu am iesit impreuna prea mult...dar oricum eram nebuni unul dupa celalalt.

cand te muti impreuna inainte de casatorie te lovesti de comentariile apropiatilor, care vor nu vor zic ceva "pe vremea mea nu se facea"...etc si alte chestii de genul. unele dintr noi , mai ales daca provin dintr-o familie foarte religioasa, gandesc la fel dar ciudat, toate sunt ok cu sexul inainte de casatorie, hai sa punem si altfel problema, dc tot nu esti pura cand intrii in biserica d c mai comentezi ca altii stau impreuna?!

si la urma urmei care e mai pura dintre noi, cea care a fost doar cu un sigur iubit si s-au mutat impreuna sau ceva care sustine sus si tare ca e mai bine sa fii casatorita in biserica si apoi sa stai impreuna? mi se pare putin...dubios sa gandesti ca dc nu stai impreuna "nu pacatuesti". sexul tot aia e, ca te ascunzi pe unde poti sau ca o faci la tine in casa

ps: NU e atac la nici una dintre voi (nu nici catre tine ancuta ca tot te crezi victima comentariilor noastre)

eu una... ca sa ma exprim asa... nu cumpar pana nu testez :D adica nu ma maritam pana nu stiam cat de cat cu ce se mananca :D it's too big a risk to take, ca sa zic asa :p mi se pare foarte important pentru mine sa cunosc bine omul inainte de a-i da pe tava viata mea. normal ca niciodata nu poti ajunge sa cunosti perfect pe cineva. dar daca ma trezeam ca el obisnuieste sa doarma cu colectia de cutite agatate deasupra patului??? :D :p (nu radeti, am vazut eu pe discovery :p) sau nu e obisnuit sa faca treaba in casa si eu ajungeam pe post de sclava pentru el? sau muuuuuuuuulte alte posibilitati?
ne-am mutat impreuna pentru ca nu am stiut sa-l refuz atunci cand a venit cu bagajul la usa :~* dar zau ca nu-mi pare rau! :D :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2006, 01:59 
Diva

Citat:

:p Idem! numai k eu inca ma mai lupt si inca mai aduc argumente,nu este convins pe deplin k suntem doar prieteni;desi ne despart mii de chilometri si vb.doar pe net sau la telefon
:rolleyes:Barbatii astia........

si Marius facea tot asa...si atunci incercam sa ma pun in locul lui si sa ma gandesc cum as reactiona daca el ar sta de vorba cu o prietena, daca el s-ar simti apropiat de o fata, asa cum fac eu cu un prieten de-al meu...(acum a ajuns sa fie prieten si cu el)...si stiu ca nu mi-ar placea deloc, asa ca il inteleg si am rabdare cu el...nu argumentele il ajuta ci siguranta relatiei, faptul ca simte ca sunt a lui si e sigur de asta...iar ceilalti nu pot fi decat prieteni...am ajuns intr-un punct in care nu ne facem griji cu gelozia..ar fi si culmea avand in vedere faptul ca suntem tot timpul impreuna...90% din timp suntem impreuna...unde mai e loc si e gelozie?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Apr 2006, 20:54 
Diva

Citat:

nah acu va invidiez pe voi ...ca din Arad nu e NIMENI! :( zici ca au intrat in pamant!

Ne intalnim la jumatea drumului dintre Arad si Cluj.(X)(X)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 278 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 14  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]