clarut scrie:
bamba...stiu ca am mai purtat discutia asta...
dar eu sunt complet impotriva mentinerii vizelor pt romani. de ce sa se mentina? doar pt ca avem un renume prost?! renumele prost vine oricum din generalizare oricat ai sustine tu contariul...si sistemul in care se dau vizele e de-a dreptul ridicol...dar sa nu intram in amanunte.
si eu m-am tot plimbat in perioada aia cu crima din italia. si n-am patit nimic...si ca veni vb de italia acolo a fost o adevarat campanie anti-romani si anti-imigranti sustinuta de berlusconi in preajma alegerilor...
revenind la renume...stiu ca nu incalzeste pe nimeni cu nimic dar belgienii au o multime de prejudecati impotriva marocanilor, nemtii impotriva turcilor, britanicii impotriva polonezilor, europenii impotriva americanilor, americanii impotriva tuturor

sunt o gramada de stereotipuri si mai mult, sunt o gramada de ignoranti...
eu am incredere ca vom evolua si noi si vom scapa de manelisti, cocalari si pitipoance care ne fac de rusine. pana atunci, e bine sa-i ignoram. asta ii doare cel mai tare

mi-ar trebui un emoticon cu un drapel acum

peste mari si tari ar ajunge mai greu toata lumea "buna".. in schimb, italia, spania - astea sunt la o aruncatura de bat si accesibile din cauza limbii. de ce nu ar fi si in ungaria, austria, germania.. romani datorita carora sa ni se duca buhul? nu de bine, desigur. sunt rare cazurile!
dar pe cealalta parte, eu vreau sa merg in vizita in US, .. dar nu imi da nimeni viza. literalmente, vreau sa ma duc, sa cheltuiesc bani acolo si sa ma intorc (o spun sub forma asta pentru ca e turism, ei ar baga banutii mei in buzunar)
ce-i de facut? facultate - am terminat. sa ma mai inscriu la una? sa schimb acte pe numele meu?
Dienuka.. stiu ca spaniolii sunt foarte stricti si la ei femeia e la loc de cinste.. daca ai dat intr-o femeie.. aleluia, au legi clare pentru a o ocroti.