Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 00:27

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 361 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 19  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: ce ma enerveaza in Romania!
MesajScris: 20 Dec 2009, 13:20 
Diva

Cat_Eyes scrie:
eu nu as lasa capul jos, ci as incerca sa arat partile bune.
fiecare padure are uscaciunile ei.

pai asta spune si Eli. exact asta, ca parerile sunt impartite si ca unii ne lauda, altii ne desconsidera. dealtfel, ea ne povestea la alt topic ca a intervenit mereu in discutiile care se "incingeau" intre prietenii ei de acolo si ea, discutii despre cat de rai sunt romanii. si mereu a incercat sa le arate si partile bune si sa le spuna exact ce zici si tu, ca fiecare padure are crengi sau copaci uscati.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2009, 14:06 
Diva

logodnica scrie:
pai asta spune si Eli. exact asta, ca parerile sunt impartite si ca unii ne lauda, altii ne desconsidera. dealtfel, ea ne povestea la alt topic ca a intervenit mereu in discutiile care se "incingeau" intre prietenii ei de acolo si ea, discutii despre cat de rai sunt romanii. si mereu a incercat sa le arate si partile bune si sa le spuna exact ce zici si tu, ca fiecare padure are crengi sau copaci uscati.

ah, am inteles.
:~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2009, 16:03 
Diva

a fost aseara o emisiune pe pro tv,Romania te iubesc, am ramas dezamagita de cati oameni a fost nevoie ca sa se infiinteze registru donatorilor onorifici... de fapt cati tineri au avut nesansa de a se vindeca de leucemie... cand te gandesti ca au murit cu zile :cry:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Dec 2009, 15:48 
Diva

amely85 scrie:
a fost aseara o emisiune pe pro tv,Romania te iubesc, am ramas dezamagita de cati oameni a fost nevoie ca sa se infiinteze registru donatorilor onorifici... de fapt cati tineri au avut nesansa de a se vindeca de leucemie... cand te gandesti ca au murit cu zile :cry:

da. si eu am vazut si m-am cutremurat. alesii nostri sunt ocupati cu alte lucruri decat niste bieti bolnavi de leucemie.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Dec 2009, 19:33 
Veteran

amely85 scrie:

cu adevarat trist..........am auzit si eu de astfel de cazuri tragice
offf :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Dec 2009, 20:18 
Diva

poate vi se pare ciudat dar am plans, tinerii aceia chiar au murit cu zile, aveau sanse sa traisca, din pacate sau nascut in Romania iar lucrul asta nu te ajuta cu nimic :cry:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Dec 2009, 20:39 
Diva

amely85 scrie:
poate vi se pare ciudat dar am plans, tinerii aceia chiar au murit cu zile, aveau sanse sa traisca, din pacate sau nascut in Romania iar lucrul asta nu te ajuta cu nimic :cry:

nu e ciudat..ciudat e sa ne incapatanam sa nu recunoastem cat de rau ne este.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Dec 2009, 21:23 
Diva

logodnica scrie:
nu e ciudat..ciudat e sa ne incapatanam sa nu recunoastem cat de rau ne este.

pacat... nu e pacat de noi, suntem sanatosi mergem mai departe, pacat de cei care au luptat sa reuseasca, sa invinga boala, in van
PS: pe un alt forum ti-am votat printesa( daca iti spune ceva numele de bianca sau BiBicutza)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Dec 2009, 01:20 
Diva

[quote="amely85"]pacat... nu e pacat de noi, suntem sanatosi mergem mai departe, pacat de cei care au luptat sa reuseasca, sa invinga boala, in van
PS: pe un alt forum ti-am votat printesa( daca iti spune ceva numele de bianca sau BiBicutza)

bibicuta nu era nick-ul unei fete de pe ghid?
stiu ca i-am admirat la un moment dat pozele de la nunta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Dec 2009, 09:24 
Diva

ba da, fata nu a mai intrat pe ghid de mult timp, am cunoscut-o in alta parte, acum am facut legatura... suntem off topic :unsure:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Dec 2009, 09:35 
Diva

amely85 scrie:
pacat... nu e pacat de noi, suntem sanatosi mergem mai departe, pacat de cei care au luptat sa reuseasca, sa invinga boala, in van

u nu inteleg ce legatura are votatul mariei cu bibicutza?

e

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Dec 2009, 09:38 
Diva

laura_sandu scrie:
u nu inteleg ce legatura are votatul mariei cu bibicutza?

e

laura ai citit un pic mai jos?? pe un alt forum am primit un link sa votez fetita Dariei, era linkul postat de fata asta...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Dec 2009, 09:47 
Diva

amely85 scrie:
laura ai citit un pic mai jos?? pe un alt forum am primit un link sa votez fetita Dariei, era linkul postat de fata asta...

am inteles :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Dec 2009, 22:55 
Diva

amely85 scrie:

:eek: woau..acum am vazut..ce tare :lol: chiar nu stiam ce face Bibicuta :) frumos din partea ei si din partea ta ca ne-ai votat. multumim :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Dec 2009, 23:09 
Diva

logodnica scrie:
:eek: woau..acum am vazut..ce tare :lol: chiar nu stiam ce face Bibicuta :) frumos din partea ei si din partea ta ca ne-ai votat. multumim :flowers:

cu mare placere, eventual daca mai ai nevoie de voturi o fac cu mare drag...Bibicutza se pregateste de munte :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Ian 2010, 22:45 
Diva

Bamba scrie:
cum mi-a scapat mie discutia asta aici...hmmmm...ok..deci...eu una sunt fffff bucuroasa ca nu ridica regimul vizelor pt romanii care vor sa vina aici...si as vrea sa nu le ridice niciodata...pt ca deocamdata aici nu mi-e rusine sa spun ca sunt romanca...deocamdata aici daca spun ca sunt romanca, 9 cazuri din 10 imi spun ca au auzit de Nadia si de Dracula....ceea ce e perfect pt mine :))) cu astea ma mandresc :))

nu generalizeaza nimeni aici....dar trebuie sa recunoasca toata lumea ca faima pe care o au romanii in Europa nu e dintre cele mai bune...indiferent care e originea etnica a persoanelor care au creat-o (rromi, olteni, moldoveni etc)...eu numai cea mai recenta chestie care mi-o aduc aminte pe care stiu ca am trait-o...in 2007 cand a fost crima aia in Italia...parca in 2007 a fost...noi trebuia sa facem escala in Milano in drum spre Rom...n-am scos o vorba 3 ore cat am stat in aeroport in romaneste..sa nu cumva sa ne-o luam in freza :))) bine acum exagerez dar clar nu am fost la fel de mandra sa zic ca sunt romanca...stiam sigur ca reactia urmatoare nu ar fi fost " oh da am auzit de Nadia..." ci una mult mai urata...

e trist dar astia suntem...

bamba...stiu ca am mai purtat discutia asta...dar eu sunt complet impotriva mentinerii vizelor pt romani. de ce sa se mentina? doar pt ca avem un renume prost?! renumele prost vine oricum din generalizare oricat ai sustine tu contariul...si sistemul in care se dau vizele e de-a dreptul ridicol...dar sa nu intram in amanunte.
si eu m-am tot plimbat in perioada aia cu crima din italia. si n-am patit nimic...si ca veni vb de italia acolo a fost o adevarat campanie anti-romani si anti-imigranti sustinuta de berlusconi in preajma alegerilor...
revenind la renume...stiu ca nu incalzeste pe nimeni cu nimic dar belgienii au o multime de prejudecati impotriva marocanilor, nemtii impotriva turcilor, britanicii impotriva polonezilor, europenii impotriva americanilor, americanii impotriva tuturor :) sunt o gramada de stereotipuri si mai mult, sunt o gramada de ignoranti...
eu am incredere ca vom evolua si noi si vom scapa de manelisti, cocalari si pitipoance care ne fac de rusine. pana atunci, e bine sa-i ignoram. asta ii doare cel mai tare :mrgreen: mi-ar trebui un emoticon cu un drapel acum :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Ian 2010, 23:01 
Diva

clarut scrie:

revenind la renume...stiu ca nu incalzeste pe nimeni cu nimic dar belgienii au o multime de prejudecati impotriva marocanilor, nemtii impotriva turcilor, britanicii impotriva polonezilor, europenii impotriva americanilor, americanii impotriva tuturor :) sunt o gramada de stereotipuri si mai mult, sunt o gramada de ignoranti...
eu am incredere ca vom evolua si noi si vom scapa de manelisti, cocalari si pitipoance care ne fac de rusine. pana atunci, e bine sa-i ignoram. asta ii doare cel mai tare :mrgreen: mi-ar trebui un emoticon cu un drapel acum :D

ca sunt multi ignoranti care sunt usor de manevrat a fi impotriva cuiva e adevarat. si iti dau dreptate si in privinta faptului ca modul in care sunt tratati oamenii cand merg dupa viza de america este destul de umilitor si de aberant. dar da, nu e de deschis subiectul.
cu scapatul de pitipoance si de manelisti..insa....nu sunt la fel de optimista. pentru ca ii am aici, langa mine mereu, imi sufla in ceafa cand ies la plimbare, cand merg in supermarket la cumparaturi, cand traversez strada, cand deschid geamul, cand urc in taxi, cand intru in benzinarie..peste tot. si este al naibii de greu sa mai fi optimist cand ii vezi din ce in ce mai multi si mai agresivi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Ian 2010, 23:26 
Diva

sa va pov o chestie!!!
la mine la servici suntem 3 romani....
unul dintre colegii mei, are 22 de ani si pana la 21 a stat impreuna cu "scumpa" lui mama, care nu l-a lasat sa vada lumea cum e de fapt si i-a bagat in cap niste chestii nu tocmai dintre cele mai ortodoxe..
el vine la munca si povesteste cum se comporta in relatia de cuplu.... e de conceptie ca daca iubita iese cu prietenele ei la un suc si el nu are chef sa o lase...tre sa o ia la pumni si la picioare...
si evident ma iau dracii cand il aud si cum nu pot sa ma abtin ii explic si lui si celor care aud(sefii spanioli) ca daca el e crescut asa si asta e educatia pe care a primit-o nu inseamna ca toti fac la fel
intr-una din zile..mi-a zis unul din sefi..sa ma gandesc ca in loc de 3 romani ar lucra acolo doar el si ca nu ar mai cunoaste nici unul(ca sa auda mai multe versiuni) ..pe el si atat....evident ca in mom in care vine cu povestile de adormit copii si mai ales ca sustine sus si tare ca e lege faptul ca TOTI romanii isi bat nevestele, iubitele,amantele....e normal ca l-ar crede....ptr ca au doar o versiune, versiunea unuia care e bolnav cu capul........si normal ca ar crede ca toti suntem la fel si ne-ar baga in aceeasi oala....deci nu e numai vina spaniolilor, in cazul asta, ca ar avea prejudecati in ceea ce ne priveste daca mai vine cate unul din asta si le intareste ....
traiectoria nostra prin tari straine e la fel ca cea a racului....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2010, 02:47 
Diva

clarut scrie:
bamba...stiu ca am mai purtat discutia asta...dar eu sunt complet impotriva mentinerii vizelor pt romani. de ce sa se mentina? doar pt ca avem un renume prost?! renumele prost vine oricum din generalizare oricat ai sustine tu contariul...si sistemul in care se dau vizele e de-a dreptul ridicol...dar sa nu intram in amanunte.
si eu m-am tot plimbat in perioada aia cu crima din italia. si n-am patit nimic...si ca veni vb de italia acolo a fost o adevarat campanie anti-romani si anti-imigranti sustinuta de berlusconi in preajma alegerilor...

peste mari si tari ar ajunge mai greu toata lumea "buna".. in schimb, italia, spania - astea sunt la o aruncatura de bat si accesibile din cauza limbii. de ce nu ar fi si in ungaria, austria, germania.. romani datorita carora sa ni se duca buhul? nu de bine, desigur. sunt rare cazurile!
dar pe cealalta parte, eu vreau sa merg in vizita in US, .. dar nu imi da nimeni viza. literalmente, vreau sa ma duc, sa cheltuiesc bani acolo si sa ma intorc (o spun sub forma asta pentru ca e turism, ei ar baga banutii mei in buzunar)
ce-i de facut? facultate - am terminat. sa ma mai inscriu la una? sa schimb acte pe numele meu?

Dienuka.. stiu ca spaniolii sunt foarte stricti si la ei femeia e la loc de cinste.. daca ai dat intr-o femeie.. aleluia, au legi clare pentru a o ocroti.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2010, 10:59 
Veteran

clarut scrie:

Eu nu am asa incredere din pacate, vad din ce in ce mai multe exemplare din astea si simt ca ma ia cu rau :x :x si din pacate la televizor le promoveaza pe toate posturile, nu ai unde sa te uiti fara sa dai de ei/ele. Eu in ultimul timp nici nu ma mai uit la televizor, poate la posturi straine, gen Discovery si stiri.

apropo as vrea sa dezbatem un subiect dar nu stiu unde l-am putea incadra. Poate faceti vreuna din voi un subiect de genul.

Ce parere aveti despre copii care se sinucid la 13, 14, 15 ani???Din ce cauza?? Se sinucid pentru ca nu i-a cumparat mama o pereche de blugi cand a vrut el. Eu ma ingrozesc cand vad la stiri parinti omorati de proprii copii pentru ca i-au pedepsit pentru o nota mai mica si le-au interzis calculatorul. Ma gandesc cu groaza cum as putea sa-mi educ copilul (poate ca sunt insarcinata si de asta ma tenteaza subiectul) astfel incat sa nu se gandeasca una doua la suicid. Primul lucru la care m-am gandit foarte serios a fost calculatorul. Nu o sa aibe voie la el decat cand o sa consider eu necesar si atunci penrtu maxim o ora.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 361 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 19  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]