Am mai intrat putin pe net, am facut o pauza
Aseara am fost sa facem cumparaturi pentru soacra si nu imi venea sa cred cata nebunie...am mers in Carrefour, nu am gasit parcare libera imediat asa ca am asteptat putin sa se elibereze...era plin Polusul de oameni, ne-am invartit de vreo 4 ori prin tot polusul sa mai cumparam ceva cadouri de ultim moment si ceva haine pentru Mihai (2 bluze si o pereche de jeansi); la ora 1 dimineata ne-am dus in real, am zis ca s-a eliberat si putem sa cumparam ce ne trebuie ca nu am gasit de toate in Carrefour....defapt mai bine zis ce gasim ca rafturile sunt cam goale cu criza asta

...era plin si in real....intr-un final am gasit si parcare...dupa ce facem cumparaturile...era ora 3 dimineata ne-am dus la casa, toate casele mergeau si erau cozi de 6-7 oameni la fiecare casa...am mai stat si acolo 20 min
Pana la urma dupa ghete nici nu am mai apucat sa ma uit, oricum am zis ca daca se incalzeste si nu mai ninge nici nu mai imi cumpar ca imi trebuie rochita pentru microrevelion...la Mihai la firma le face microrevelion in 15 ian la Motel Gilau (informatie pentru Laura ca sa nu mai intrebe

si un zambet ca tot imi place mie) si toti merg cu nevestele, copii

...asa ca banii de la soacra pentru ghete numai bine imi prind in caz ca imi cumpar ceva nou....rochitele care mi le-am cumparat acum sunt de astea crosetate de umblat pe afara, la colindat, la shopping...nu sunt elegante pentru restaurant....