Ultima vizită a fost: Acum este 02 Sep 2026, 14:20

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 123  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. IV
MesajScris: 29 Dec 2009, 15:59 
Diva

buna fetelor!! si la noi a trecut craciunul destul de repede...acum ne pregatim de rev...o sa-l organizam la noi la fel ca si anul trecut...eu acum ma pregatesc sa plec la sb...abia astept sa ajung acasa :ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Dec 2009, 16:07 
Moderator Ghidul Miresei

ramonelle scrie:
acuma a plecat de la noi..... eu nu stiam ora, am uitat sa intreb azi cand am fost pe la biserica

eu abia astept sa termine biserica, ce frumoasa ii :love: ...sper sa fie gata pana ma marit eu :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Dec 2009, 17:03 
Diva

carlita scrie:
eu abia astept sa termine biserica, ce frumoasa ii :love: ...sper sa fie gata pana ma marit eu :p

da, ii fff faina....chiar vb cu preotul, se plangea saracu de bani, zicea ca anul trecut a mers tare bine si au lucrat mult la ea, in schimb anul asta le-a mers tare prost.....oricum a zis ca vrea s-o termine cat de cat inauntru sa se poata muta acolo cu slujbele si apoi pe-afara o sa tot faca, cand si cum sunt bani

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Dec 2009, 17:25 
Diva

ramo si carlita, voi stati una langa alta?

fetelor sa aveti un An Nou fericit si plin de tot ce va doriti voi alaturi de toti ai vostri dragi!!

Noi maine plecam la o cabana la munte pt rev si direct de acolo, in 2 ian, plecam la aeroport pt 2 croaziere una dupa alta :njump: abia astept...ma duc de la zapada la plaja :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Dec 2009, 18:00 
Moderator Ghidul Miresei

ramonelle scrie:
da, ii fff faina....chiar vb cu preotul, se plangea saracu de bani, zicea ca anul trecut a mers tare bine si au lucrat mult la ea, in schimb anul asta le-a mers tare prost.....oricum a zis ca vrea s-o termine cat de cat inauntru sa se poata muta acolo cu slujbele si apoi pe-afara o sa tot faca, cand si cum sunt bani

am auzit ca anul asta prin primavara le-au furat si materialelele, caramida si ce mai aveau pe acolo si au mers pe la alte biserici sa stranga bani sa poata lucra la ea...important e sa dea oamenii vbani sa o termine :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Dec 2009, 18:02 
Moderator Ghidul Miresei

Bamba scrie:

fetelor sa aveti un An Nou fericit si plin de tot ce va doriti voi alaturi de toti ai vostri dragi!!

Noi maine plecam la o cabana la munte pt rev si direct de acolo, in 2 ian, plecam la aeroport pt 2 croaziere una dupa alta :njump: abia astept...ma duc de la zapada la plaja :)

Da, stam una langa alta...la 2 minute distanta :p

Distractie placuta si de rev si in croaziere!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Dec 2009, 19:08 
Diva

Bamba scrie:

dupa cum ti-a spus Carla stam f aproape :)
distractie placuta de rev si in croaziere.....te invidiez , ce m-as mai duce si eu la plaja macar o zi, dar ii musai sa astept vara ca altfel n-am sanse :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Dec 2009, 19:10 
Diva

carlita scrie:

am auzit ca anul asta prin primavara le-au furat si materialelele, caramida si ce mai aveau pe acolo si au mers pe la alte biserici sa stranga bani sa poata lucra la ea...important e sa dea oamenii vbani sa o termine :p

n-am stiut....ce nasol....zicea preotul ca f multa lume nu i-a deschis usa anul asta pt ca n-au avut bani

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Dec 2009, 19:24 
Moderator Ghidul Miresei

ramonelle scrie:
n-am stiut....ce nasol....zicea preotul ca f multa lume nu i-a deschis usa anul asta pt ca n-au avut bani

da...si la noi din 14 apartamente a fost la 7 :blink:

am vazut inainte de Sarbatori cand ma uitam dupa rochite o pereche de pantaloni scurti rosii din blug....si acum tot visez la ei :eek: trebuie sa ii cumpar sa-i am la vara :) ...maine ma duc pana in Iulius sa vad daca ii mai gasesc, sau daca imi gasesc marime...erau numai 30 lei :blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Dec 2009, 19:34 
Diva

carlita scrie:

am vazut inainte de Sarbatori cand ma uitam dupa rochite o pereche de pantaloni scurti rosii din blug....si acum tot visez la ei :eek: trebuie sa ii cumpar sa-i am la vara :) ...maine ma duc pana in Iulius sa vad daca ii mai gasesc, sau daca imi gasesc marime...erau numai 30 lei :blink:

pai fugi si cumpara-i....si eu patesc asa, vad ceva ce-mi place si nu-mi cumpar atunci si dup-aia cand ajung acasa , ma gandesc tot timpul la lucrul respectiv....
eu acuma m-am intors din oras, i-am luat lui Luci ceva sa poarte la rev si mie un accesoriu de pus in par

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Dec 2009, 20:46 
Diva

ramonelle scrie:

pai fugi si cumpara-i....si eu patesc asa, vad ceva ce-mi place si nu-mi cumpar atunci si dup-aia cand ajung acasa , ma gandesc tot timpul la lucrul respectiv....
eu acuma m-am intors din oras, i-am luat lui Luci ceva sa poarte la rev si mie un accesoriu de pus in par

si eu m-am tot uitat azi la tot felul de palarioare si pene de pus in par .Imi plac...imi stau bine...dar oare sa ma incumet sa port?:)ca eu sunt mai clasica.....trebuie sa imi si cumpar o tinuta care sa se potriveasca.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Dec 2009, 20:49 
Moderator Ghidul Miresei

laura_sandu scrie:
si eu m-am tot uitat azi la tot felul de palarioare si pene de pus in par .Imi plac...imi stau bine...dar oare sa ma incumet sa port?:)ca eu sunt mai clasica.....trebuie sa imi si cumpar o tinuta care sa se potriveasca.

am vazut si eu niste palarioare foarte dragute de pus in par cu 15 lei parca....la un magazin de langa Auchan....acolo pe centru unde sunt peruci, ochelari de soare si tot felul de chestiute dragalase :D ...si eu am vrut sa-mi iau dar era doar pe alb si albastru....si as fi vrut alta culoare.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Dec 2009, 20:53 
Diva

laura_sandu scrie:

si mie imi plac taaaare mult....de purtat n-am purtat ca n-am avut unde, dar sigur m-as incumeta sa port....am vazut o gramada astazi la meli melo, tare faine si daca o sa se iveasca vreo ocazie o sa-mi iau....azi mi-am luat un fel de floare cyclam din material care poate fi folosita si ca brosa si de pus in par

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Dec 2009, 20:54 
Diva

carlita scrie:

am vazut si eu niste palarioare foarte dragute de pus in par cu 15 lei parca....la un magazin de langa Auchan....acolo pe centru unde sunt peruci, ochelari de soare si tot felul de chestiute dragalase :D ...si eu am vrut sa-mi iau dar era doar pe alb si albastru....si as fi vrut alta culoare.

eu m-am uitat la meli melo....la palarioare mici cu pene..in genul celei pe care o avea Andreea Banica la nunta.Care se prind cu agrafa in par,nu stau pe cap....
Ca palariile imi plac si port.....anul asta inca nu mi-am cumparat, dar trebuie sa imi scot bascutele de la naftalina....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Dec 2009, 20:55 
Diva

ramonelle scrie:
si mie imi plac taaaare mult....de purtat n-am purtat ca n-am avut unde, dar sigur m-as incumeta sa port....am vazut o gramada astazi la meli melo, tare faine si daca o sa se iveasca vreo ocazie o sa-mi iau....azi mi-am luat un fel de floare cyclam din material care poate fi folosita si ca brosa si de pus in par

si eu m-am uitat la florile alea...si m-am tot hlizit in oglinda...pana la urma nu am cumparat-o ca a spus Ionut ca e pt pustoaice... :-` :argue: :cry:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Dec 2009, 20:55 
Diva

laura_sandu scrie:

tu ce faci de rev Laura?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Dec 2009, 20:58 
Diva

ramonelle scrie:
tu ce faci de rev Laura?

cred ca mergem la niste prieteni care au o fetita de 8 luni si stau in Chinteni....
daca am copil mic ...stau in Cluj.:D
Puteam sa o chem pe mama sa merg intr-un club,dar nu imi place.Pt mine revelion inseamna munte.In club nu-mi place si la restaurant o sa am timp dupa 50 de ani...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Dec 2009, 20:59 
Diva

ramonelle scrie:
tu ce faci de rev Laura?

tu?ce faci de rev?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Dec 2009, 21:00 
Diva

laura_sandu scrie:
si eu m-am uitat la florile alea...si m-am tot hlizit in oglinda...pana la urma nu am cumparat-o ca a spus Ionut ca e pt pustoaice... :-` :argue: :cry:

stiu de care zici :nlol:, eu nu dinaia mi-am luat...seamana cu o floare, dar de fapt sunt niste bucati de material puse laolalta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Dec 2009, 21:03 
Diva

laura_sandu scrie:
tu?ce faci de rev?

noi ne facem revul acasa....o sa fim vreo 16 persoane doar , dar sper sa fie fain

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 123  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]